o as pagaliau istrukau i seklu parduotuve parelaksuoti:
1. betalux
brooklyn h
jaucio sirdis
san marzano
ronco
cherrola
tai va sitas jau turiu ir jei viskas gerai siandien jau sesiu....kokias veisles dar rekomenduotumete
QUOTE(troja3030 @ 2010 01 22, 08:19)
siandien jau sesiu....
Ar jau sesite pavasariui ar tik pabandymui?
QUOTE(..vijana.. @ 2010 01 22, 09:44)
Ar jau sesite pavasariui ar tik pabandymui?
pavasariui....pernai kaip buvau minejusi jau sausio 5 buvau pasejusi
noriu pabandyt auginti Master F1. Raso, kad vaisiai iki 500 g svorio. Ar kas auginot tokius didelius? Kazi, kaip sakeles atlaiko?
QUOTE(Mantilė @ 2010 01 21, 00:21)
merginos -iš Kėdainių šiltnamių internetu nieks nepirkot sėklų? ar yra koks siuntimo mokestis?
Bandau ir aš įsilieti į šią temą. Prieš porą metų užsakinėjau iš Kėdainių šiltnamių, Originalių erfurto sėklų ir Baltic seeds. Viskas super su Erfurto ir B.S. siuntimu ir sėklomis buvo. Bet Kėdainiais tai nusivyliau. Pasirodo kai krauni prekes į krepšį - formuoji užsakymą, pabaigoje, kai tau parodo ką išsirinkai ir kiek tau tai kainuos, tai nežinau kaip dabar, bet tuomet man parodė kainą be PVM...ir jokio pranešimo apie tai. Apie tai sužinojau tik kai atsiėmiau prekes ir pradėjau nagrinėti, kodėl teko mokėti daugiau negu tikėjausi. Tai gerai, kad dar kažkokių vienų sėklų neturėjo, tai dar skirtumas ne toks didelis išėjo. Finale man jų sėklų kaina gavos tiek pat kiek parduotuvėse, o kai kurios net brangiau. O dėl siuntimo kainos, tai nepamenu, bet lyg suformavus užsakymą, pasirenkant atsiskaitymo būdą, yra informacija apie siuntimo mokestį.
Kas netingit, galit pabandyt įsimesti keletą prekių ir formuot užsakymą, juk nutraukti užsakymą visada galit.
QUOTE(saintlina @ 2010 01 22, 09:57)
noriu pabandyt auginti Master F1. Raso, kad vaisiai iki 500 g svorio. Ar kas auginot tokius didelius? Kazi, kaip sakeles atlaiko?
luzdavo sakeles as risdavau jas
QUOTE(Akaisa @ 2010 01 22, 10:11)
luzdavo sakeles as risdavau jas
va to ir bijojau.. ale taip norisi tokiu didziuuuuliu pomidoru, jei skonis tikrai geras, kaip kad anotacijoj zadama
O tu gal konkreciai situos Master auginai?
QUOTE(saintlina @ 2010 01 22, 10:16)
va to ir bijojau.. ale taip norisi tokiu didziuuuuliu pomidoru, jei skonis tikrai geras, kaip kad anotacijoj zadama
nezinau pavadinimo pernai visus daigus is mamos parsiveziau vieni dideli pomidorai buvo tokie kaip armonika, gofruoti,labai skanus,o kiti lygus dideli,bet tie garbanoti skanesni
Tie gofruoti ir vadinasi ,,Armonika", lietuviška veislė, kiek esu skaičius. Norėčiau išbandyt, bet dar neužmačiau niekur.
QUOTE(*Inga:) @ 2010 01 22, 10:56)
Tie gofruoti ir vadinasi ,,Armonika", lietuviška veislė, kiek esu skaičius. Norėčiau išbandyt, bet dar neužmačiau niekur.
man rodos, Regila turejo parduot situ seklu Taip, tikrai Va cia
http://sodai.lietuvo....pomidorai.html
QUOTE(*Inga:) @ 2010 01 22, 10:56)
pas Regila yra.
Sveikos, mes irgi nebe pirmi metai kaip pomidorus auginam, šis sezonas bus 8 jau. Pradžioj daigus pirkdavom turguj, paskui auginau pati iš sėklų (tų pigesnių). Ir visada pomidorų turėjom. Prieš 3 metus nusipirkau vieną pakutį Delfine, nuo to laiko sodinam tik tuos brangiuosius (Delfine, Hamilton, Brooklyn). Derlius praktiškai 3 kart didesnis, nekalbant apie tai, kad derėjimo sezonas daug ilgesnis. Žinau, kad ir pigesniuosius pomidorus purškiant, tręšiant galima gan ilgai jais džiaugtis, bet kai sau tai norisi ekologiškų. Todėl aš dabar tik už tuos brangiuosius. Kadangi mūsų giminaičiai, pažįstami irgi turi šiltanamisu daržus, tai vis klausia, ką mes darom tiem pomodorams .