Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(saintlina @ 2010 01 21, 07:49)
nesimato ten, kad butu mokestis. Bet logiskai turetu buti  g.gif
Matau, kad prekiauja jie ir cia kazkieno labai ieskotais Makarena. Bet tik po 500 seklu (uz 675 lt)  blink.gif

kad į paštą nuėjus atsiimti nebūtų staigmena... lotuliukas.gif bet turėtų rašyti mokestį jei toks yra
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 01 20, 23:21)
merginos -iš Kėdainių šiltnamių internetu nieks nepirkot sėklų? ar yra koks siuntimo mokestis?

pernai pirkau, bet nuvylė. Nelabai daigios sėklos pasitaikė. Pirkau iš baltic seeds, tai dar ir keliais pokeliais sėklų dovanų pamalonino.
Atsakyti
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2010 01 21, 16:18)
pernai pirkau, bet nuvylė. Nelabai daigios sėklos pasitaikė. Pirkau iš baltic seeds, tai dar ir keliais pokeliais sėklų dovanų pamalonino.

tai čia juk kita firma ir jų sėklos matau pigesnės,bet ne tų veislių kokių ieškau
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif Registruojuosi ir aš prie jūsų. Nors šiemet ir nelabai turėsiu kur sodinti (viltis miršta paskutinė), bet pasiliksiu šią temą kaip favoritę. Pabūsiu bent fanė ir pasidžiaugsiu jūsų pasiekimais.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2010 01 21, 09:54)
Labutis  4u.gif

Matau jau tema atgijo  thumbup.gif
Natsimenu kuri ir is merginu sake sodins daigus pardavimui  blush2.gif gyvena berods kauno rajone nepamenu kuri  verysad.gif Nes sodint neturiu salygu rasodo o va nusipirkciau tai tikrai vynuoginiu ir dar kokiu nors mesingu  thumbup.gif Auuu prasau atsiliepk  aciuks.gif
As praitais metais sodinau geltonus is mociutes tokios Kaune stoties turguj pirkau nu jau skonis ir dydis pomidoru ir spekit veisle atsimenu, mociute kaip atrode atsimenu o veisles ne  lotuliukas.gif Berods buvo zodis ananasiniai ir jie nepilnai geltoni o siek tiek rausvo atspalvio buvo bet jau skooonis tai pasakiskas  thumbup.gif gal kuri turejot tokiu ieskociau pirkti  4u.gif

Pas mane tikrai bus atliekamu, nes noriu ivairiu veisliu, o sukisti visus norimus - neturiu kur, tai sesiu su atsarga - del sudygimo, ir ju liks, galesiu perleisti atliekamus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 01 21, 10:12)
as nesakiau, bet jeigu prisodinsiu tiek, kiek perku ( doh.gif ), tai turbut ir as turesiu  biggrin.gif 
Kokia as besote, tai zodziu ner. Besirinkdama veisles pamirstu, kad siltnamis tai ne 10 aru uzima. O kai pamatau prie man  patikusiu pomidoru uzrasa,jog galima augint lauke - iskart imu. Nors gal kokioj Anglijoj ir galima lauke augint, klimatas tai skiriasi, o pas neaisku, kas bus g.gif
Na, jeigu ka, gal vyro prisiprasysiu dar koki siltnamiuka sumeistraut - pomidorus konservuotus tai lapnoja apsilaizydamas.
O tie ananasiniai ir man idomus pasidare. Einu pagooglint.

Oi, manes tai jau nesiveza i parduotuves, kur galetu buti seklu, o dar kai ta e0seklos pavarciau, vsio, dar keliu rusiu noriu.Nors nera kur sodinti, vazoninius terasoj vietoj pelargoniju desiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 01 21, 18:11)
Oi, manes tai jau nesiveza i parduotuves, kur galetu buti seklu, o dar kai ta e0seklos pavarciau, vsio, dar keliu rusiu noriu.Nors nera kur sodinti, vazoninius terasoj vietoj pelargoniju desiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

xix, tai as parduotuvej dar nei nebuvau lotuliukas.gif Kol kas elektroniniu budu organizuojuosi biggrin.gif Bet parduotuvems irgi ateis eile.. E-seklas as irgi varciau, ir jau susikroviau krepseli ir is ten.
Na, vazoniniu tai nesodinsiu visai. Palanges orchidejom uzverstos. O kai sodyboj 2 ha zemes, tai vis kur nors sukaisiosiu. Lauke susodinsiu, kas siltnamy netilps.
Jau taip man konservuoti pomidorai patiko, kad kitiems metams nutariau dvigubinti plantacija. Gal ir sultimis pomidoru sugebesiu apsirupint.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 01 21, 19:54)
xix, tai as parduotuvej dar nei nebuvau  lotuliukas.gif  Kol kas elektroniniu budu organizuojuosi  biggrin.gif  Bet parduotuvems irgi ateis eile..  E-seklas as irgi varciau, ir jau susikroviau krepseli ir is ten.
Na, vazoniniu tai nesodinsiu visai. Palanges orchidejom uzverstos. O kai sodyboj 2 ha zemes, tai vis kur nors sukaisiosiu. Lauke susodinsiu, kas siltnamy netilps.
Jau taip man konservuoti pomidorai patiko, kad kitiems metams nutariau dvigubinti plantacija. Gal ir sultimis pomidoru sugebesiu apsirupint..  wub.gif

Pernai auginau pirmus metus , labai džiaugiausi derliumi, prisikonservavau tai pirkti iki šiol nereikia,šiemet norisi daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi ruošiuosi sodinti lauke, nors nėra išdirbtos žemės, tai sodinsiu tiesiog į pievą ir po to mulčiuosiu. Eksperimentuosiu. Va čia pasiskaičiau
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2010 01 21, 19:39)
Aš irgi ruošiuosi sodinti lauke, nors nėra išdirbtos žemės, tai sodinsiu tiesiog į pievą ir po to mulčiuosiu. Eksperimentuosiu.  Va čia pasiskaičiau

labai idomu. Butinai parasyk, kaip seksis.
As pernai visgi isdirbau pievoj ploteli tiems pomidorams, kurie netilpo i siltnami.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 01 21, 08:48)
Princesa,tai ILDI pas mane vasinasi.Jiems ,tai tikrai vieną stiebai tiktai,o vyšniniams kokia tris ir daugiau.

aciuks.gif

deliojuos seklytes, ir taip rankos niezti...
Atsakyti
man ziuriu vienas daigelis jau rodo gyvybe, gal kas sudygs ir is garantijos pasibaigusiu seklu blush2.gif bet labai vangiai, galvoju gal per vesu pas mane jiems g.gif taip pat eksperimentui pasejau po 10 seklu papriku ir baklazanu blush2.gif tik iskilo klausimas ar baklazanu seklos tokios kaip pomidoru?

mmm snd buvom mieste ir jau maximoj kai atsistojau prie seklu tai namiskius issiunciau vaiksciot be manes kol jau as visko neisziurejau lotuliukas.gif

as pomidorus ispikiuoju i geliu lovelius, sodinu zygzago budu, daugiau sutalpinu ax.gif taip pat tinka indeliai nuo kiviu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 21 sausio 2010 - 22:39
QUOTE(saintlina @ 2010 01 21, 19:56)
labai idomu. Butinai parasyk, kaip seksis.
As pernai visgi isdirbau pievoj ploteli tiems pomidorams, kurie netilpo i siltnami.

Aš pernai irgi buvau kelis pomidorų daigus tokiu būdu pasodinus ir ką galiu pasakyti atrodė jie neblogai ir derlius šioks toks buvo. Bet labai idomu tai, kad per vasarą ant krūmo prinoko vos keli pomidorai, teko žalius nuskinti. Nesuprantu kodėl taip buvo. Jeigu būtų pasodinti tik vienos veislės, tai sakyčiau tokia veislė, bet jų buvo trys. ir visi nenoko. Vieta saulėta, gal šaknims po mulčiu buvo vėsu. Vaisiai buvo sveiki, nepuvo, nesirgo ir jokie rūkai jų negąsdino, nors sodyba visai prie upės ir rūkai ten tiesiog neišvengiami. Va tokia praeitų metu patirtis. Žiūrėsiu kas bus šiemet ax.gif
Atsakyti