QUOTE(Muka @ 2010 01 21, 09:54)
Labutis
Matau jau tema atgijo
Natsimenu kuri ir is merginu sake sodins daigus pardavimui
gyvena berods kauno rajone nepamenu kuri
Nes sodint neturiu salygu rasodo o va nusipirkciau tai tikrai vynuoginiu ir dar kokiu nors mesingu
Auuu prasau atsiliepk
As praitais metais sodinau geltonus is mociutes tokios Kaune stoties turguj pirkau nu jau skonis ir dydis pomidoru ir spekit veisle atsimenu, mociute kaip atrode atsimenu o veisles ne
Berods buvo zodis ananasiniai ir jie nepilnai geltoni o siek tiek rausvo atspalvio buvo bet jau skooonis tai pasakiskas
gal kuri turejot tokiu ieskociau pirkti
Pas mane tikrai bus atliekamu, nes noriu ivairiu veisliu, o sukisti visus norimus - neturiu kur, tai sesiu su atsarga - del sudygimo, ir ju liks, galesiu perleisti atliekamus
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 01 21, 10:12)
as nesakiau, bet jeigu prisodinsiu tiek, kiek perku (
), tai turbut ir as turesiu
Kokia as besote, tai zodziu ner. Besirinkdama veisles pamirstu, kad siltnamis tai ne 10 aru uzima. O kai pamatau prie man patikusiu pomidoru uzrasa,jog galima augint lauke - iskart imu. Nors gal kokioj Anglijoj ir galima lauke augint, klimatas tai skiriasi, o pas neaisku, kas bus
Na, jeigu ka, gal vyro prisiprasysiu dar koki siltnamiuka sumeistraut - pomidorus konservuotus tai lapnoja apsilaizydamas.
O tie ananasiniai ir man idomus pasidare. Einu pagooglint.
Oi, manes tai jau nesiveza i parduotuves, kur galetu buti seklu, o dar kai ta e0seklos pavarciau, vsio, dar keliu rusiu noriu.Nors nera kur sodinti, vazoninius terasoj vietoj pelargoniju desiu