Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(ADDULE @ 2010 01 18, 23:05)
o as pernai buvau pasisejusi nemazai taifuno ir siemet juos zadu seti . man jie patiko ir derlius geras ir skanus , na seimyna valge ir nepeike .  smile.gif

Aš vis dedgu azartu, prisisodinu visokiausių, vis bandau, vis ieškau, bet šiemet sakiau, kad apsistosiu ties Tafūnais, kadangi: atsparūs ligoms, dera iki šalnų, dera gausiai, netrūkinėja, o sėklos pigios lotuliukas.gif O skonis mums tinka 4u.gif

Daug visokių bandytų, tai vis uždera tai po 5 pomidorus, tai kokie išsikraipę, tai serga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 01 19, 17:23)
o savo sėklų nepasirenkat ? ar sunku jas išsaugoti ir pan? pažiūrėjau kainas sėklų -tai ojojoj,galvoju gal pačios kitiems metams pasiruošiat  g.gif

na, jei pomidorai hibridiniai,seklu neverta rinkt..
As tai jokiu neprisirinkau. Black cherry pamirsau pasirinkt, o kiti nebuvo tokie super skanus, kad noreciau vel tu paciu. Didieji buvo tikrai grazus, dideli, derejo gausiai, bet skokio man visgi pritruko.. Siemet eksperimentuosiu toliau.
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2010 01 19, 00:55)
Macarena auginau 2 metus, labai patiko, skanūs thumbup.gif tik nežinau, kur šiemet gauti jų sėklų g.gif reikės po parduotuves pasidairyt, gal turi smile.gif

Maskarena čia yra http://www.e-seklos....zarowski,patiko
Atsakyti
QUOTE(DIva62 @ 2010 01 19, 10:13)
Tai jei kur rasi ir man pasakyk-kartu pirksim biggrin.gif .

drinks_cheers.gif būtinai
QUOTE(Mantilė @ 2010 01 19, 17:23)
o savo sėklų nepasirenkat ? ar sunku jas išsaugoti ir pan? pažiūrėjau kainas sėklų -tai ojojoj,galvoju gal pačios kitiems metams pasiruošiat  g.gif

Kažkaip vis kitais metais norisi bandyti naujas veisles, tai kažką naujo perku ax.gif savų nelabai renku blush2.gif
QUOTE(*GREISI* @ 2010 01 19, 19:10)

Bet čia rašo, kad jie neaukšti g.gif o pas mane buvo labai aukšti ir dideli pomidorai g.gif ir sakė, kad jie "macarena" yra, o ne "maskarena" unsure.gif dabar jau visai susipainiojau unsure.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif gal patarsit kokias aukstauges veisles,kad butu pomidorai saldrugsciai,bet ne saldus schmoll.gif ir derlingi blush2.gif
Atsakyti
black cherry,gardens delight ,chadwick cherry,black russian,burpees delicious,tommy toe,ildi,gold nugget,white buety,rosalita pasirinkusi.Jeigu kas nori ,tai parduočiau,nes ne kas liko,beveik viską išdovanojau.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 01 19, 19:43)
black cherry,gardens delight ,chadwick cherry,black russian,burpees delicious,tommy toe,ildi,gold nugget,white buety,rosalita pasirinkusi.Jeigu kas nori ,tai parduočiau,nes ne kas liko,beveik viską išdovanojau.

Labai noriu - noriu black cherry ir kokių nors (savo nuožiūra), nes žinau tik pomidorus jaučio širdis ax.gif Šiaip mėgstu nelabi didelius vaisius ir mėsingus biggrin.gif
Atsakyti
pasiskaitykit kam idomu 4u.gif manau rasit kazko naudingo 4u.gif

http://www.rojaussod...7...p=1&id=1690
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 01 20, 00:15)
pasiskaitykit kam idomu 4u.gif manau rasit kazko naudingo 4u.gif

http://www.rojaussod...7...p=1&id=1690

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 01 20, 07:38)

drinks_cheers.gif geras straipsniukas,kazi ar tokiu veisliu seklu yra pirkt LT g.gif ir ar geros seklos firmos "NOJAUS SEKLOS" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akaisa @ 2010 01 20, 09:03)
drinks_cheers.gif  geras straipsniukas,kazi ar tokiu veisliu seklu yra pirkt LT  g.gif  ir ar geros seklos firmos "NOJAUS SEKLOS"  g.gif

Nemanau kad yra , aš vienus gavau iš *GREISI* , kitus iš Regilos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akaisa @ 2010 01 20, 08:03)
drinks_cheers.gif  geras straipsniukas,kazi ar tokiu veisliu seklu yra pirkt LT  g.gif  ir ar geros seklos firmos "NOJAUS SEKLOS"  g.gif

ne, LT nemaciau tokiu. Ale va musu Greisi parduoda kaip sykis dauguma isvardintu mirksiukas.gif
Del 'Nojaus seklu'nezinau, niekad nesu pirkusi.
Atsakyti