Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(sraigiuss @ 2010 01 18, 17:36)
Sveikos pomidorų augintojos, o kaip jums Taifun pomidorai?  g.gif Aš šiemet tik juos žadu sėti ir auginti 4u.gif

o as pernai buvau pasisejusi nemazai taifuno ir siemet juos zadu seti . man jie patiko ir derlius geras ir skanus , na seimyna valge ir nepeike . smile.gif
Atsakyti
Macarena auginau 2 metus, labai patiko, skanūs thumbup.gif tik nežinau, kur šiemet gauti jų sėklų g.gif reikės po parduotuves pasidairyt, gal turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DIva62 @ 2010 01 18, 23:00)
Įsodinti kad tik lapeliai matytųsi. O iškasu aš su paprasta stalo šakute blush2.gif -taip atsargiai iškeliu ir stengiuosi nenupurtyti labai žemių.
Papildyta:

O čia pomidorų veislės tokios? Ir kur jų gaunat?

http://www.thompson-...getables-t.html
pernai iš čia gavau,tai dalį prisirinkau pati.
Papildyta:
http://tomatolover.c...owing-know-how/

Kas supranta angliškai.Patarimai nuo sodinimo iki receptų,dešinėje ir kairėje pusėje daug nuorodų.
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2010 01 19, 00:55)
Macarena auginau 2 metus, labai patiko, skanūs thumbup.gif tik nežinau, kur šiemet gauti jų sėklų g.gif reikės po parduotuves pasidairyt, gal turi smile.gif

Tai jei kur rasi ir man pasakyk-kartu pirksim biggrin.gif .
Atsakyti
Man tai šitas pasiūlė Pedro, Ronco Uragan, Kaip jus manote g.gif nes norėjau ankstyvesniu, vidutinio ankstyvumo ir vėlyvesniu tai man tuos pasiūlė ax.gif
Atsakyti
As jau pasimeciau tarp veisliu, patarkit is patirties, kokie siltnaminiai patys ankstyviausia yra, kad nepaveluociau paseti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 01 19, 12:06)
Man tai šitas pasiūlė Pedro, Ronco Uragan, Kaip jus manote g.gif  nes norėjau ankstyvesniu, vidutinio ankstyvumo ir vėlyvesniu tai man tuos pasiūlė ax.gif

Koks skirtumas, visus išbandysit, kol atrasit kas patiks mirksiukas.gif . Svarbu, kad su F (dabar jau kitur H) raidele būtų. Mums patinka miltingi ir saldesni-tai mes ir ieškom Macarenos ir Favorito.
Papildyta:
QUOTE(meduliukas @ 2010 01 19, 15:58)
As jau pasimeciau tarp veisliu, patarkit is patirties, kokie siltnaminiai patys ankstyviausia yra, kad nepaveluociau paseti g.gif

Tikrai nepaveluosit-be kovo pradžios sodinti neverta. Man kažkada Tukan patiko, nes jie ankstyviausiai derėjo. O šiaip aš labai jau nejaučiu didelio skirtumo tarp tų ankstyvų ar vėlyvesnių. Nu gal jaučiasi tik pradžioj pačioj, kol kiekvienas pomidoras labai svarbus. Aš žiūriu, kad būtų skanūs.
Atsakyti
QUOTE(DIva62 @ 2010 01 19, 16:52)
Koks skirtumas, visus išbandysit, kol atrasit kas patiks mirksiukas.gif . Svarbu, kad su F (dabar jau kitur H) raidele būtų. Mums patinka miltingi ir saldesni-tai mes ir ieškom Macarenos ir Favorito.

Su H yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 01 19, 16:01)
Su H yra  mirksiukas.gif

o ka tos raideles reiskia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akaisa @ 2010 01 19, 17:37)
o ka tos raideles reiskia  g.gif

Aš tai net nežinau blush2.gif Gal kad hibridai ax.gif
Atsakyti
o per ebay nebandet siustis siandien vat ant durniaus zvilgterejau parduoda seklas "Porodesa" 25 g. kainuoja viena eura, kazin jei is ten siustis, nes e-seklose paziurejau vokisku seklu kainos olialia apie 15 Lt., patarkit jei kas siuntetes ar verta meginti ir kokiu veisliu ieskoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 01 18, 21:12)
Gardens delight,black  cherry,black russian,sungold,juliet,orange russian,russia rose.Šiaip skoniu ,tai man vyšninių niekas nepakeis.Ypač skanūs black cherry ir gardens delight.

užsirašiau,o vyšniniai taip ir vadinasi ? čia gal lietuviška veislė?

QUOTE(ADDULE @ 2010 01 18, 22:05)
o as pernai buvau pasisejusi nemazai taifuno ir siemet juos zadu seti . man jie patiko ir derlius geras ir skanus , na seimyna valge ir nepeike .  smile.gif

o taifunas ankstyvieji?

QUOTE(daivaP @ 2010 01 18, 23:55)

o savo sėklų nepasirenkat ? ar sunku jas išsaugoti ir pan? pažiūrėjau kainas sėklų -tai ojojoj,galvoju gal pačios kitiems metams pasiruošiat g.gif
Atsakyti