Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(alincikita @ 2010 01 16, 15:44)
tai o kur perkat seklas?  ax.gif

Žalioj stotelėj mirksiukas.gif
Atsakyti
Pernai labai gausiai uzderejo aukstaugiai pomidorai, turejau anksti ir iki velyvo rudens. Beda tame, kad jie buvo kieti valgymui, bet puikiai tiko ziemos misrainems gaminti.
Gal galite patarti kokiu veisliu pomidorai dera gausiai ir yra minkstuciai?

Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 01 17, 11:36)
Pernai labai gausiai uzderejo aukstaugiai pomidorai, turejau anksti ir iki velyvo rudens. Beda tame, kad jie buvo kieti valgymui, bet puikiai tiko ziemos misrainems gaminti.
Gal galite patarti kokiu veisliu pomidorai dera gausiai ir yra minkstuciai?

Vysniniai....nes tik juos dar auginau...bet tikrai gausiai dera ir yra labai skanus ir ir minksti....ai ir jie aukstaugiai buvo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 17 sausio 2010 - 10:57
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 01 16, 22:43)
4u.gif prisikllausiau jusu,nusipirkau pom.seklas Tolstoj, geltonu pearshaped,cherrola,taifun, na ir red cherry rolleyes.gif red cherry jau auginau pernai.tiek vilties dedu i  nauja sezona... happy.gif

Turit galvoje "yellow pearshaped" ? Siuos auginau pora metu-daugiau nebeauginsiu,nes krumai issibujoja milziniski,o pomidoriuku nedaug,be to,odele trukineja.. Sakyciau,sita veisle yra labiausiai mane nuvylusi per 5-erius mano pomidoravimo metus..
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 01 17, 11:56)
Vysniniai....nes tik juos dar auginau...bet tikrai gausiai dera ir yra labai skanus ir ir minksti....ai ir jie aukstaugiai buvo....

ar taip ir vadinasi 'vysniniai', ar turi koki kt.pavadinima?
kur geriausiai kaune pirkti seklas?
dekui 4u.gif
Atsakyti
Tai jie taip ir vadinos "Vysniniai"...
Seip as ne is kauno tai negaliu patarti...Seip pati esu gavusi is GREISI, seklyciu, dar pirkau zalioj stoteles, ir savo vysninuku pasirinkau tai jau sesiu, sesiu.....laukiu nesulaukiu....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 01 17, 15:15)
Tai jie taip ir vadinos "Vysniniai"...
Seip as ne is kauno tai negaliu patarti...Seip pati esu gavusi is GREISI, seklyciu, dar pirkau zalioj stoteles, ir savo vysninuku pasirinkau tai jau sesiu, sesiu.....laukiu nesulaukiu....

dekui, itrauksiu sia veisle i sarasiuka.
Atsakyti
Sita veisle as pirkau maximoj arba senukuose nepamenu...bet vienas minusas yra jie pernoke labai greit trukineja....bet man tai nemaise....
Atsakyti
sveikutes! 4u.gif as irgi nusipirkau geltonu pearshaped .taip ir nesupratau ar patiko kam... g.gif pardoskej snekejau,sake labai gausiai dera...kitur pasikalbejau,sake daugiau 2-3 krumu nesodinti g.gif
Atsakyti
Sveikos, pomidorų mylėtojos 4u.gif. Šiemet niekur nerandu pirkti "Darbai pagal mėnulį" ar pan. Nežinau, kad geriausiai pagal mėnulį sėti papriką ir pomidorus g.gif ? Gal kuri augintoja jau žino ? Prašau, pasidalinkit paslaptim ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kitoj temoj skaičiau,kad Satanele sodins paprikas šio mėn. 21d.,tai ir aš bandysiu,šeip tai ir pomidoram tinka paprikų dienos,bet dar ankstoka g.gif
Atsakyti
šįmet pirmą kart sodinsiu pomidorus...
tai dabar jau renku info kaip ir kas blush2.gif
sėklytes sodinsiu į tokias daigyklėles,o kai pomidorai paaugs ir juos reiks išpikiuoti-į ką juos reiks perkelti?
Atsakyti