Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

[quote=saintlina,2010 01 14, 18:49]
Black cherry smile.gif Ypatingai patiko thumbup.gif
Bet kokia as nevisprote tai zodziu ner - auginau, turejau daug, patiko, o seklu nepasigaminau doh.gif doh.gif Nu ar matet kur tokia durne?
Papildyta:
kaip matau, cia estu puslapiukas. Pasidomekit, ar siuncia i LT mirksiukas.gif

Mergaites, kas siuciates seklas is uzsienio - o kaip apmokat? Siaip tarptautinis pavedimas labai nemazas,neapsimoka nei siustis doh.gif
Papildyta:
nusipirkau Matina seklu.gal kas auginot? umn.gif

[/quote]

auginau kazkada seniai seniai. Bet nebuvau pasizymejus, kur kokia veisle sodinau, tai nieko neatskyriau po to biggrin.gif
[/quote]
dar as sodinu aukstaugius Delfinus,tai zinokit supper pomidorai,jei labai derlingi ,aukstaugiai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 01 14, 17:55)
dar as sodinu aukstaugius Delfinus,tai zinokit supper pomidorai,jei labai derlingi ,aukstaugiai. thumbup.gif

o skonis kaip?

Man dar noretusi atrasti, kokie musuose parduodami pomidorai labiausiai tinkami sultims. Uzsienio saituose maciau, jog yra tokiu. Deja, pas mus tokiais neprekiauja.
Atsakyti

[/quote]

Sveikos, pomidorų augintojos smile.gif . Radau šią temą ir iš karto noriu paklausti : nusipirkau pomidorų "Roma VFN", "HEINZ 1370" ir "Favorit" sėklų. Gal kuri jau auginot tokius? Gal ką gero ar blogo apie juos galit pasakyt ax.gif ?Ir dar apie aukštaūgius : na nemoku jų auginti, vaisius veda tik apačioje, o kuo aukščiau, tuo smulkesni ir mažiau pomidoriukų būna g.gif verysad.gif . Pasidalinkit patirtim blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 01 14, 18:49)
kaip matau, cia estu puslapiukas. Pasidomekit, ar siuncia i LT  mirksiukas.gif

Mergaites, kas siuciates seklas is uzsienio - o kaip apmokat? Siaip tarptautinis pavedimas labai nemazas,neapsimoka nei siustis  doh.gif

Taip, siuncia i LT, apmoketi - man patogiausia per PayPal. bet, tiesa sakant, nepigiai tos seklos atsiejo - apie 18 litu 12 seklyciu gavosi doh.gif niekada neteko siustis is uzsienio, bet atrodo, kad nepigus malonumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 01 14, 19:37)
o skonis kaip?

Man dar noretusi atrasti, kokie musuose parduodami pomidorai labiausiai tinkami sultims. Uzsienio saituose maciau, jog yra tokiu. Deja, pas mus tokiais neprekiauja.

Tokių ir aš norėčiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 01 13, 21:59)
jetau,koks grozis  smile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

o gal galite pasakyti,kokia siu geltonu pomidoriuku veisle? blush2.gif

Geltoniukai vadinasi "Citrina" yra Žalioje stotelėje
Atsakyti
Matina pernaiauginau,neblogi.Tie geltoniuki ,tik šiaip įdėjau neauginau,bet derliumi turėjau panašių.Tiesa dėl siuntimosi,tai man sesė perka Londone,Amerikoje draugė.Apsimokėti gal neapsimoka,bet tai jau mano hobis liga smile.gif .BLACK CHERRY vieni iš skaniausių,išsiunčiau gal kokia dvidešimt forumiečių šių sėklų.
Pirmas Black cherry
Antras sungold hibridas.Derlius,tai tiek viršuje,tiek ant žemės geltona jūra rolleyes.gif .
Atsakyti
[quote=rimute7,2010 01 14, 18:48]
[/quote]

Sveikos, pomidorų augintojos smile.gif . Radau šią temą ir iš karto noriu paklausti : nusipirkau pomidorų "Roma VFN", "HEINZ 1370" ir "Favorit" sėklų. Gal kuri jau auginot tokius? Gal ką gero ar blogo apie juos galit pasakyt ax.gif ?Ir dar apie aukštaūgius : na nemoku jų auginti, vaisius veda tik apačioje, o kuo aukščiau, tuo smulkesni ir mažiau pomidoriukų būna g.gif verysad.gif . Pasidalinkit patirtim blush2.gif .
[/quote]
Roma as auginau, labai patiko, paskutinius spalio menesi skynem, labai tinka konservuot, ir siaip mazai sirgo, daug derejo.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 01 14, 20:17)
Tokių ir aš norėčiau  thumbup.gif

va, besiknisdama internete radau, kad pomidorai Roma VF - Bred for ketchup, tomato juice or soup making.
Ziuriu, kad ir pas mus jais prekiauja. Reiks isigyt pabandyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 sausio 2010 - 10:54
[quote=rimute7,2010 01 14, 19:48]
[/quote]

[/quote]
visada skabyk lapus, palik virsunei ir taip kelis lapukus.as visada taip darau,ir is salies atrodo vien kotukai su pomidorais.bet tada visos jegos kaupiasi i pomidoru augima,o jei neskabote lapu,tai vien lapai vesleja,o pomidoru ilgai kol sulauksite.
kai pradeda i stoga siltnamio remtis pomidorai,tada as virsunes nupjaunu ir i auksti nebestyps.o i pacia apacia sodinu vysninukais pomidorais,tai tada gaunasi dvigubas derlius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=rimute7,2010 01 14, 19:48]
[/quote]
[/quote]

Favorit auginau pernai-man labai patiko-tokie grazios spalvos,ne skysti, netrukinejantys, nemazo dydzio ir ant krumo ju daug - o auginau nelepindama-laisciau retokai, tiesa, gavo zuvies ant saknu biggrin.gif .. Siemet irgi zadu set situ..

O noriu irgi pasiteiraut-ar kuri auginot "CHERROLA" vysninius? Pasiziuriu foto-nu mase tu vysninuku pas kai kurias,kazin,ar si veisle irgi is tokiu gausiai vedanciu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 15 sausio 2010 - 12:16
sveikos merginos 4u.gif
is praeitu metu temos uzrasiau sau pomidoriuku pavadinima "idil",atrodo pas *GREISI* buvo ax.gif gal galit patarti kur man ju ieskuoti? g.gif gal zinot kokia internetine parduotuve kur galima butu ka nors idomaus pasirinkti rolleyes.gif
aciu is anksto wub.gif
Atsakyti