Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(Airona @ 2010 01 13, 22:57)
Kartoju klausimeli.... patarkit.... nerandu ir liudna darosi cry.gif

mirksiukas.gif

o kas cia per seklos?Gal kuo ipatingi?Manau rasite,tik geroje seklu parduotuveje,jei nera,tai uzvesti dar tikrai turetu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 01 13, 23:27)
o kas cia per seklos?Gal kuo ipatingi?Manau rasite,tik geroje seklu parduotuveje,jei nera,tai uzvesti dar tikrai turetu 4u.gif  smile.gif

Na, reikia tiketis, kad atves, taciau lietuviskose ir kitose europos internetinese seklu parduotuvese ju neradau, radau tik pas rusus ir estus, bet jie i LT nesiuncia. cia ir yra beda doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2010 01 14, 08:14)
Na, reikia tiketis, kad atves, taciau lietuviskose ir kitose europos internetinese seklu parduotuvese ju neradau, radau tik pas rusus ir estus, bet jie i LT nesiuncia. cia ir yra beda  doh.gif

Okokia cia per rusis,kaip taip sunku ju gauti?Gal cia ipatinga veisle? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 01 13, 23:25)
Nu tikriausiai daug trasu mato....

hibridai,tikrai užauga.
Papildyta:
QUOTE(Airona @ 2010 01 13, 19:19)
Niekaip nerandu, kur galima nusipirkti pomidoru Blagovest F1 seklu...  schmoll.gif

Gal kuri zinote?

http://www.seemnemaa...index.php?CID=6
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 01 13, 22:25)
Nu tikriausiai daug trasu mato....

manau, kad nebutinai reik daug trasu. Labai daug kas nuo veisles priklauso. Pas mane atejusi kaimynka irgi niekad netikejo, jog as savo pomidoru niekuo netresiu. O tikrai niekuo nekart netresiau, pomidoru buvo baisybe.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 01 14, 09:48)
manau, kad nebutinai reik daug trasu. Labai daug kas nuo veisles priklauso. Pas mane atejusi kaimynka irgi niekad netikejo, jog as savo pomidoru niekuo netresiu. O tikrai niekuo nekart netresiau, pomidoru buvo baisybe.

Skaičiau, bet matyt praleidau kokios veislės tie geltoni pamidoriukai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 01 14, 12:14)
Skaičiau, bet matyt praleidau kokios veislės tie geltoni pamidoriukai blush2.gif

šitų, kurių foto Greisi įdėjo, pavadinimo nežinau ax.gif
Pas mane visokie kitokie augo ir labai gerai derėjo. Tik va geltoni tai manęs kažkodėl netraukia g.gif Vienus auginau, ir skonis visai neblogas buvo. Ale va kažkodėl nieks prie jų nepuolė g.gif
O geriausia tai su juodais buvo. Išsitraukia vyras konservuotų pomidorų stiklainį ir man rodo - va čia sugedę pomidorai. Žiūriu žiūriu - nu nematau, kad kas blogai būtų. Pasirodo, tarp raudonu įdėta buvo ir tų juodų, tai vyras ir įsitikinęs, kad sugedę jie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 01 14, 12:31)
O geriausia tai su juodais buvo. Išsitraukia vyras konservuotų pomidorų stiklainį ir man rodo - va čia sugedę pomidorai. Žiūriu žiūriu - nu nematau, kad kas blogai būtų. Pasirodo, tarp raudonu įdėta buvo ir tų juodų, tai vyras ir įsitikinęs, kad sugedę jie  biggrin.gif

hihihi.gif o kokią rūšį juodų auginote?
Atsakyti
na tie Greises geltoniukai!... doh.gif mirk vietoj!ar juos meginai auginti? g.gif gal pasakysit kur galima gauti tu juodu vysniniu? ax.gif nusipirkau Matina seklu.gal kas auginot? umn.gif
Papildyta:
pernai turejau siltnamyje skruzdes.gal zinot kaip su jom kovoti? doh.gif
Atsakyti
As tai ir netresiau niekuo bet derlius buvo neblogas, bet pas mane pirmi metai pastatytas siltnamis buvo ir ten vyras priveze perpuvusio meslo, tai manau is zemes jiem visko pakako...
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 01 14, 08:38)
Okokia  cia per rusis,kaip taip sunku ju gauti?Gal cia ipatinga veisle? g.gif

Skaiciau internete, atrodo, neblogi, daug kas gyre, todel noriu pabandyt uzsiaugint. o kodel seklu niekur negalima rasti, tai niekaip nesuprantu, negi cia jau toks deficitas pasidare. o gal nepopuliarus?
maciau, viena mama jau man nurode puslapeli, kur tos seklos "gyvena", dekui jai 4u.gif tuoj panagrinesiu.
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 01 14, 09:31)

Dekoju, uzsisakysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 14, 13:47)
hihihi.gif o kokią rūšį juodų auginote?

Black cherry smile.gif Ypatingai patiko thumbup.gif
Bet kokia as nevisprote tai zodziu ner - auginau, turejau daug, patiko, o seklu nepasigaminau doh.gif doh.gif Nu ar matet kur tokia durne?
Papildyta:
QUOTE(Airona @ 2010 01 14, 16:40)
Dekoju, uzsisakysiu  4u.gif

kaip matau, cia estu puslapiukas. Pasidomekit, ar siuncia i LT mirksiukas.gif

Mergaites, kas siuciates seklas is uzsienio - o kaip apmokat? Siaip tarptautinis pavedimas labai nemazas,neapsimoka nei siustis doh.gif
Papildyta:
nusipirkau Matina seklu.gal kas auginot? umn.gif

[/quote]

auginau kazkada seniai seniai. Bet nebuvau pasizymejus, kur kokia veisle sodinau, tai nieko neatskyriau po to biggrin.gif
Atsakyti