mmm kaip noreciau su grietine ir svogunu laiskais............ nerodikit sitokiu groziu, net seiles burnoj kaupias ir savam kaili nesitveriu...
QUOTE(daivasen @ 2010 01 11, 21:47)
Galiu pavaisinti, man negaila...bet tik turiu su zelatina....
Ačiū, tokių ir aš pati turiu bet va, su grietine....mmmm
Kaip aš jų noriu, jaučiu, kad labai skanūs ir gražūs tokie O kur pirkote jų sėklas ir kkoks jų pavadinimas, reiks į savo sąrašą įtraukti. O ar galima juos sodinti lauke, ar būtinai tik šiltnamyje
QUOTE(rooma @ 2010 01 12, 00:18)
Kaip aš jų noriu, jaučiu, kad labai skanūs ir gražūs tokie O kur pirkote jų sėklas ir kkoks jų pavadinimas, reiks į savo sąrašą įtraukti. O ar galima juos sodinti lauke, ar būtinai tik šiltnamyje
Mano sėklos buvo iš užsienio,bet sweet 100manau iš tos serijos.Šiemet užsisakiau sweet milion ir daugelį kitų sėklyčių,bet nežinau ar spės šiemet iki manęs atkeliauti.Jeigu kas ,tai savo pririnktų turiu į valias.
QUOTE(edinka @ 2010 01 11, 21:13)
Nu bet ar pasiseka kuriai užauginti tokias fantastiškas kekes, ar čia tik reklaminė apgaulė
Tikrai uzauga, ne kiek nemazesnis derlius. As nesdavau i darba, juos kaip "bambonkes" valgydavo. Ir namie pas mane saldainineje jie budavo sudeti kaip mazi saldainukai Va viena ju beda, kad jie truksta, skyla greitai, bet tokie skanus Tikrai verta sodinti.
Aš ir tokių labai noriu, o koks pavadinimas
As pirku maximoj ar senukuose, nepamenu, lauke ir auginau ir siltnami...siltnami derlius geresnis...irbe to jei vasara lietinga jie labai greit puva...O vadinosi vysniniai...
QUOTE(*GREISI* @ 2010 01 12, 07:50)
Mano sėklos buvo iš užsienio,bet sweet 100manau iš tos serijos.Šiemet užsisakiau sweet milion ir daugelį kitų sėklyčių,bet nežinau ar spės šiemet iki manęs atkeliauti.Jeigu kas ,tai savo pririnktų turiu į valias.
o gali nespet??
QUOTE(daivasen @ 2010 01 11, 14:07)
Skanumelis....
Jau as ir laukiu nesulaukiu , kada atsils...nors pries ziema nieko pries neturiu....
Jau as ir laukiu nesulaukiu , kada atsils...nors pries ziema nieko pries neturiu....
Man jau galva susisukus - dar sian nusipirkau "Reg chery" ir geltonu balkoniniu
QUOTE(meduliukas @ 2010 01 12, 21:16)
Man jau galva susisukus - dar sian nusipirkau "Reg chery" ir geltonu balkoniniu
Kur pirkote balkoninukus geltonus?
QUOTE(something else @ 2010 01 12, 21:20)
Kur pirkote balkoninukus geltonus?
Senukuose Vieni yra aukstaugiai irgi kekytem, bet kiti raso zemaugiai, tinka auginti vaznuose, nesumaisykit, ziuresim, kaip ten, nes kartais senukuose su seklom makalyne buna, isdygsta ne tai, ka perki