Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(saintlina @ 2010 01 08, 19:19)
o kur ta reklama pamatyt galima? ''Zalia stotele'' savo interneto svetaines lyg ir neturi  verysad.gif

Turi, www.seklos.lt.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2010 01 08, 19:21)
Turi, www.seklos.lt.

bet citrininiu as ten nemaciau - kaip tik pries kelias dienas ziurejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 01 08, 20:17)
Aš tik sėsiu balkoninukus, o į šiltnamį tikrai dar anksti smile.gif

Neturiu aš šiltnamio schmoll.gif Pas mane praėjusią vasarą 7 kv m įstiklintame balkone sau linksmai pomidorai augo (nors ir trūko jiems šviesos labai). Šiemet stipriai prabraukiau savo balkoninukų sąrašą ir planuoju auginti po vieną augaliuką "Purple Russian", "Princessa", "Green zebra", "Black Sea Man", "Yellow pearshaped", "Red cherry" bei "Japoninis triufelis" smile.gif Ir kokius tris kabančius svyrančio "Tumbling Tom Yellow" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 01 08, 22:20)
Neturiu aš šiltnamio  schmoll.gif  Pas mane praėjusią vasarą 7 kv m įstiklintame balkone sau linksmai pomidorai augo (nors ir trūko jiems šviesos labai).  Šiemet stipriai prabraukiau savo balkoninukų sąrašą ir planuoju auginti po vieną augaliuką "Purple Russian", "Princessa", "Green zebra", "Black Sea Man", "Yellow pearshaped", "Red cherry" bei "Japoninis triufelis" smile.gif Ir kokius tris kabančius svyrančio "Tumbling Tom Yellow"  wub.gif

Sveika , o derlius geras buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 01 08, 18:19)
o kur ta reklama pamatyt galima? ''Zalia stotele'' savo interneto svetaines lyg ir neturi  verysad.gif

As zurnale "Sodo spalvos" maciau ax.gif
Papildyta:
As tai turiu slapta vilti pasistatyti stiklini siltnami rudeni, tai gal jau kita pavasari galesiu pasidziaugti, nes dabar tai toks plevelinukas, dregna ten jiems buna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 01 08, 19:50)
bet citrininiu as ten nemaciau - kaip tik pries kelias dienas ziurejau  g.gif

Aš šiandien "Žalioj stotelėj" nusipirkau tų sėklų, kainavo 1,59Lt. Vadinasi "Citrina", vėlyva, derlinga, indeterminantinė veislė. Atrodo tai gražiai, išbandysim g.gif
Atsakyti
buvau siandien kaime. Pamacius siltnami pagalvojau - viskas, reiks nauja pavasari statyt doh.gif Visas sulinkes nuo sniego (plevelinis pas mus), kaip baseinas ant virsaus. Maniau, lankai jau nebeissities. Bet nuvalem sniega, paremem virsutine isilgai einancia lenta ir lyg issitiesino tie lankai. Ziuresim, kaip toliau bus. Ale kaip nesugalvojom anksciau paremt? doh.gif Pirmas pleveinis siltnamis, ne minties tokios, kad reiktu..
Atsakyti
kokie balkoninukai g.gif
Aš turiu kieme simsonų vejelę ir galvoju vaikams pasižaidimui į vazonus pasodint kelis pomidorus, bet kuo daugiau skaitau, tau labiau nebeišsirenku doh.gif Galvojau gal Vilma unsure.gif (bet jie vidutinio dydžio)
Kokie būtų mažyčiai ir anksyviausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 01 09, 10:02)
Sveika , o derlius geras buvo  g.gif

Na turgun nenešėm biggrin.gif Čia vis tiek daugiau pasižaidimas toks, todėl ir norisi auginti visokias keistas veisles ax.gif Bet ragaut ragavom, o ir šiaip malonu ryte su kava ir chalatu balkone pomidorą sušlemšt. (mano eksperimentai čia http;//balkonas.blogspot.com mirksiukas.gif , tik paskui aptingau ir baigėsi rašymas blush2.gif )
Atsakyti
nžn, aš pernai susivėlinau su balkoninukais, berods kovo pradžioj tik pasėjau, bet jie tvarkingai liepos vidury pradėjo rausti ir , kaip minėjau, iki gruodžio pradžios skyniau smile.gif
Atsakyti
Pažiūriu į tokius, tai net pilvą susuka kaip jų NORIU doh.gif smile.gif

user posted image user posted image

http://www.originali.../lt/kur_isigyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 11 sausio 2010 - 12:27
Skanumelis....
Jau as ir laukiu nesulaukiu , kada atsils...nors pries ziema nieko pries neturiu....
Atsakyti