Labas rytas
ir aš šianakt suvokiau, kad tuoj tuoj sėt reikės
deja, dėl pasikeitusių aplinkybių ier sąlygų, daigų šiemet augint pati negalėsiu. Pirkt iš turgaus nenoriu, turiu patikrintų Regilos sėklų..
Šiaulietės ar aplinkšiaulietės, mielosios gal pažįstat ką, kas už pinigėlius kokį 40 daigelių išaugintų?
Labukas
Kada balkoninukai pasėti daba galėtų duoti pirmus vaisius?
Kada balkoninukai pasėti daba galėtų duoti pirmus vaisius?
QUOTE(egute @ 2010 01 08, 13:47)
Kaip ir visi pomidorai vaisius pradeda nokinti liepos mėnesį,
Sveikos, pomidoru gerbejos,
ziuriu tema jau tik bunda, tik krebzda Gavau ir as jau savo pomidoru siunta, taip norisi seti, nagai niezti
Turbut po kelias seklytes vazoniniu pabandysiu, ir aitriuju paprikiuku visokiu, langai dideli, i pietu puse, gal augs
ziuriu tema jau tik bunda, tik krebzda Gavau ir as jau savo pomidoru siunta, taip norisi seti, nagai niezti
Turbut po kelias seklytes vazoniniu pabandysiu, ir aitriuju paprikiuku visokiu, langai dideli, i pietu puse, gal augs
Labukas.
Kaip supratau, jau daigų sėją pradėjote. Mano šiltnamis dengtas polit. Aš visada sėdavau vasario-kovo mėn..Jeigu dabar pasėsiu ar nebus per anksti?
Kaip supratau, jau daigų sėją pradėjote. Mano šiltnamis dengtas polit. Aš visada sėdavau vasario-kovo mėn..Jeigu dabar pasėsiu ar nebus per anksti?
As pernai sejau koki kova gal nu ir pomidorai tai nokt pradejo liepos menesi gal i pabaiga (siltnamis plevelinis)
QUOTE(meduliukas @ 2010 01 08, 15:07)
Sveikos, pomidoru gerbejos,
Sveikutė ,iš kur siunteisi sėklytes
pomidorams į šiltnamį dar anksti , bet baklažanams ir paprikai tinkamas laikas , aš taip pat sėsiu po kelias sėklytes,
QUOTE(satanele @ 2010 01 08, 15:21)
Sveikutė ,iš kur siunteisi sėklytes
pomidorams į šiltnamį dar anksti , bet baklažanams ir paprikai tinkamas laikas , aš taip pat sėsiu po kelias sėklytes,
Is Regilos - visokiu visokiausiu, pas mane tai tilps tik po pora daigu visu veisliu, kitus pas mama ikurdinsiu, ten didziulis stiklinis siltnamis, okupuosiu
Dabar pasesiu tiktai kelias seklytes vazoniniu, ir ciliuku pipiriuku. Kitus kova.
O matet merginos, Zalia stotele reklamuoja pomidoriukus, kaip citrina atrodo, citrininiai ir vadinasi, o jau grazus
QUOTE(meduliukas @ 2010 01 08, 18:01)
reklamuoja pomidoriukus, kaip citrina atrodo, citrininiai ir vadinasi, o jau grazus
o kur ta reklama pamatyt galima? ''Zalia stotele'' savo interneto svetaines lyg ir neturi
Aš pernai susiskubinau sėti tai išstypo visi, išplero ir teko iš naujo sėt Manau šviesos pritrūko.
Kol kas tik paprikytės aštrios sukaišiotos žemėn.
QUOTE(žostautė @ 2010 01 08, 19:41)
Aš pernai susiskubinau sėti tai išstypo visi, išplero ir teko iš naujo sėt Manau šviesos pritrūko.
Aš tik sėsiu balkoninukus, o į šiltnamį tikrai dar anksti