Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

Labas rytas smile.gif

ir aš šianakt suvokiau, kad tuoj tuoj sėt reikės smile.gif

deja, dėl pasikeitusių aplinkybių ier sąlygų, daigų šiemet augint pati negalėsiu. Pirkt iš turgaus nenoriu, turiu patikrintų Regilos sėklų..

Šiaulietės ar aplinkšiaulietės, mielosios gal pažįstat ką, kas už pinigėlius kokį 40 daigelių išaugintų?
Atsakyti
Aš manau balkoninukus galima jau dabar sėti, aš irgi Vilma auginau bet jie pas mane tik kambaryje augo , pasėjau vasario mėnesį ,šiemet galvoju anksčiau g.gif
Atsakyti
Labukas

Kada balkoninukai pasėti daba galėtų duoti pirmus vaisius?
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2010 01 08, 13:47)
Labukas

Kada balkoninukai pasėti daba galėtų duoti pirmus vaisius?

Kaip ir visi pomidorai vaisius pradeda nokinti liepos mėnesį, bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, pomidoru gerbejos,
ziuriu tema jau tik bunda, tik krebzda biggrin.gif Gavau ir as jau savo pomidoru siunta, taip norisi seti, nagai niezti lotuliukas.gif

Turbut po kelias seklytes vazoniniu pabandysiu, ir aitriuju paprikiuku visokiu, langai dideli, i pietu puse, gal augs g.gif
Atsakyti
Labukas.
Kaip supratau, jau daigų sėją pradėjote. Mano šiltnamis dengtas polit. Aš visada sėdavau vasario-kovo mėn..Jeigu dabar pasėsiu ar nebus per anksti?
Atsakyti
As pernai sejau koki kova g.gif gal nu ir pomidorai tai nokt pradejo liepos menesi gal i pabaiga (siltnamis plevelinis)
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 01 08, 15:07)
Sveikos, pomidoru gerbejos,
ziuriu tema jau tik bunda, tik krebzda biggrin.gif Gavau ir as jau savo pomidoru siunta, taip norisi seti, nagai niezti lotuliukas.gif

Turbut po kelias seklytes vazoniniu pabandysiu, ir aitriuju paprikiuku visokiu, langai dideli, i pietu puse, gal augs g.gif

Sveikutė 4u.gif ,iš kur siunteisi sėklytes g.gif
pomidorams į šiltnamį dar anksti , bet baklažanams ir paprikai tinkamas laikas , aš taip pat sėsiu po kelias sėklytes, bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 08 sausio 2010 - 15:23
QUOTE(satanele @ 2010 01 08, 15:21)
Sveikutė 4u.gif  ,iš kur siunteisi sėklytes  g.gif
pomidorams į šiltnamį dar anksti , bet baklažanams ir paprikai tinkamas laikas , aš taip pat sėsiu po kelias sėklytes,  bigsmile.gif

Is Regilos - visokiu visokiausiu, pas mane tai tilps tik po pora daigu visu veisliu, kitus pas mama ikurdinsiu, ten didziulis stiklinis siltnamis, okupuosiu ph34r.gif tongue.gif

Dabar pasesiu tiktai kelias seklytes vazoniniu, ir ciliuku pipiriuku. Kitus kova.

O matet merginos, Zalia stotele reklamuoja pomidoriukus, kaip citrina atrodo, citrininiai ir vadinasi, o jau grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 01 08, 18:01)
reklamuoja pomidoriukus, kaip citrina atrodo, citrininiai ir vadinasi, o jau grazus thumbup.gif

o kur ta reklama pamatyt galima? ''Zalia stotele'' savo interneto svetaines lyg ir neturi verysad.gif
Atsakyti
Aš pernai susiskubinau sėti tai išstypo visi, išplero ir teko iš naujo sėt sad.gif Manau šviesos pritrūko.
Kol kas tik paprikytės aštrios sukaišiotos žemėn.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 01 08, 19:41)
Aš pernai susiskubinau sėti tai išstypo visi, išplero ir teko iš naujo sėt sad.gif Manau šviesos pritrūko.
Kol kas tik paprikytės aštrios sukaišiotos žemėn.

Aš tik sėsiu balkoninukus, o į šiltnamį tikrai dar anksti smile.gif
Atsakyti