Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI,

QUOTE(satanele @ 2009 12 29, 20:13)
ne daaaar nesėjam , bet nagai niežti lotuliukas.gif

nesiskubinkit, tikrai per anksti dar mirksiukas.gif

Greisi, o kaip ten su seklytem? Ar jau zinai, kada gausi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 12 30, 08:22)
nesiskubinkit, tikrai per anksti dar  mirksiukas.gif

Greisi, o kaip ten su seklytem? Ar jau zinai, kada gausi?  ax.gif
pernai sejau sausio 5 siemet darysiu ta pati, tik pagal menulio kalendoriu dienas pasitikslinsiu....bet man patiko ir ranku nebeniezejo ir pomidorai geri buvo
Atsakyti
Man ir jau niezti ir taip svieseja jau akyse ir galvoj....(cia del menko dienos ilgejimo tikriausiai) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 12 30, 09:23)
pernai sejau sausio 5 siemet darysiu ta pati, tik pagal menulio kalendoriu dienas pasitikslinsiu....bet man patiko ir ranku nebeniezejo ir pomidorai geri buvo

as pernai sejau balandzio pradzioj, ir pomidorai buvo super thumbup.gif As jau tuos kelis menesius kankinuosi su tais visokiais padekliukais vazoniukais, laukiu nesulaukiu, kada isgrust is namu galesiu, o jau nuo sausio taip vargt blink.gif doh.gif Be to, manau, kad pomidoriukai, augantys tuo laiku, kai silciau ir daugiau saules, auga greiciau. Tai manau, jog neverta seti sausi, jei seti trimis menesiais veliau iki geguzes vidurio uzaugs tokie pat.
Bet cia mano nuomone. Kiekviena elgiasi taip, kaip jai atrodo geriausia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 12 30, 13:43)
as pernai sejau balandzio pradzioj, ir pomidorai buvo super  thumbup.gif  As jau tuos kelis menesius kankinuosi su tais visokiais padekliukais vazoniukais, laukiu nesulaukiu, kada isgrust is namu galesiu, o jau nuo sausio taip vargt  blink.gif  doh.gif  Be to, manau, kad pomidoriukai, augantys tuo laiku, kai silciau ir daugiau saules, auga greiciau. Tai manau, jog neverta seti sausi, jei seti trimis menesiais veliau iki geguzes vidurio uzaugs tokie pat.
Bet cia mano nuomone. Kiekviena elgiasi taip, kaip jai atrodo geriausia  mirksiukas.gif

aisku, kad kiekvienas daro kaip nori...galutinis rezultatas tas pats mirksiukas.gif
o su tuo augimu tai turiu patirties lyginant su drauge: ji sejo veliau o as sausio men, tai mano ir buvo daug didesni gal net trigubai, zodziu i siltnami isnesiau balandzio vidury tai jau buvo pomidoriukai pirsto galo dydzio. bet dar karta sakau kaip kas nori taip tas daro
Atsakyti
Aš dar sėklų net nenusipirkau ax.gif o jūs jau sėt ruošiatės unsure.gif
Atsakyti
Gal kas internete uzmate, kur sejos kalendoriu ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2009 12 30, 14:27)
Aš dar sėklų net nenusipirkau ax.gif o jūs jau sėt ruošiatės unsure.gif

ir as nenusipirkau biggrin.gif Dar tik dairausi.
Atsakyti
Norisi kažko naujo, bet kai paskaitai tai vieni už kitus geresni doh.gif o kaip išsirinkt unsure.gif
Atsakyti
Aš žalioj stotelėje pirkau kalendorių thumbup.gif
Atsakyti
Sėklų dar laukiu iš užsienio.Jeigu anksti ruošiatės sėti,tai pakanka kokių porą daigų ankstyvam auginimui ir sodinti juos po sudygimo į dideles talpas ,o geriau į tas tokias dėžes nuo vaisių,o kai laikas išnešti į šiltnamį ir įkasti į žemę.Tie du daigai atstos dešimties derlių.Kai pomidoriukai jau ant daigų,tai tikrai tie daigai po to sunkiai pasiveja tiek derlingumu,tiek augimu kitus.Nu bent mano patirtis tokia.O stiprūs daigai paskui duoda derlių labai labai ilgai.Ir dar kieno daigai serga visokiais puviniais ,tai sodinant į žemę primaišykite džiovintų čiobrelių ir levandų,pagal atliktus tyrimus,po kelių savaičių grybas išnyks.Nepamirškite pasėti serenčių ,medetkų ,bazilikų ir mulčiavimo.Taip sodinant nepuls ligos,žemė nedžius.Rašau iš savo patirties 4u.gif .Nors daugelis forumiečių,tai jau išbandę thumbup.gif

Ir prisiminkime vasarą photo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 31 gruodžio 2009 - 08:13
Net seile nutyso............
Atsakyti