QUOTE(silainiai @ 2009 12 18, 10:35)
Man avizos nepatiko, kitam sezonui turbut vel ieskosim rugiu. Kazkaip labai daug pelenu gaunas nuo avizu, nors internete labai didelio skirtumo neradau: avizu pelenu- 2,3%, rugiu- 1,5%. Ir dega rugiai stabiliau (sumaisyti su granulemis)...
Sveiki, norejau pasiteirauti su avizom kiek pelenu tai man viskas aisku daug
, nes pats avizom dabar kurenu, bet kiek budavo jums su rugiais pelenu ir kokia tonos rugiu kaina,siandien dienai as moku uz avizu tona 200 lt. zinau kad rugiai brangesni.
Ir noreciau pasidalinti apie salciu kurenimus parai dabar sunaudoju 40kg avizu ir imaisau kokius 5kg saulegrazu lukstu granuliu,(sildau visa nama ~240 m2 ir garaza minimaliai ir boileri karstam vandeniui ruosiu) bet del maisymo avizu su granulem tai net nezinau ar verta maisyt,bet gal didesne kaitra buna, greiciau pereina pecius i budejimo rezima ir veikimas bei sanaudos gaunasi ekonomiskiau mano galva, cia dar truksta paskaiciavimu, nes nespeju visko isstudijuoti. O namuose temperatura laikau I aukste 23 antrame iki 21, ir sanaudos piniginiu atzvilgiu yra gan juokingos lyginant ka turejau praeitais metais su elektra. O elektros jeigu jus sunaudojete 75kwh per menesi tai cia juokas palyginus ka as neperseniai turejau su elektriniu katilu tik naktiniu tarifu per 8 val pecius man isukdavo virs 80 kwh. Mano paskaiciavimu menesiui issiversciau su 1 tona avizu, o tai piniginiu atzvilgiu lyginama su 200 litu na aisku neskaiciuoju parsivezimo.