Mama draugiu dukterims isdalina, kas lieka i dezes, maisus ir valkatoms prie konteinerio. Esu is tu spaudikiu, kur.. o gal dar pravers? Dabar stengiuosi but sau grieztesne: neuzsidejau metus - i maisa, nepatinka- i maisa, per didelis- i maisa, per siauras - i maisa! Netrukus darysiu generaline tvarka, teisingiau keisiu garderob... ir viska, kas bus maise, atiduosiu labdarai...
as atiduodu draugem...
Pas mus yra tokie labdaros konteineriai, tai prastesnius drabuzius ismetu ten. O geresnius, kurie nebepatinka, kam nors padovanoju, kartais pasiseka per ebay parduot...
AS geresnius atiduodu, blogus ismetu.. o dar tokius, kur "gal kada uzsidesiu" vezu pas tevus i namus i savo vaikystes spinta
as nelabai nesiotus ir brangius kartais parduodu,nes siaip megstu keisti garderoba gan daznai( cia jau kalta shopingo manija) o siaip tai atiduodu draugei arba jos vaikam
Išėjusius iš mados ,bet užsilikusius spintoje tiesiog išmetu ,o jei drabužiai dar geri ,bet pabodę tai dalinuosi su giminaitėmis . Dažnai taip būna ,kad tiesiog keičiamės .
QUOTE(Vampirella @ 2007 05 01, 17:33)
Ismetu i konteineri ...
Man tai būtų gaila išmesti į konteinerį, todėl nenaudojamus batus ir rūbus atiduodu į Caritas.
Gerus bet pabodusius atiduodu kokiai draugei ar giminaitei, o jau isejusius is mados ar gerai nudevetus sudedu i maisa ir pastatau prie konteinerio
QUOTE(Veronika @ 2007 05 05, 12:53)
Man tai būtų gaila išmesti į konteinerį, todėl nenaudojamus batus ir rūbus atiduodu į Caritas.
patikek is tu konteineriu greitai susirenka kam reikia
as irgi sudedu i atskira siuksliu maisa ir dedu prie konteineriu
kai ką sesei atiduodu, kitus išmetu.