Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dedate senus,nenešiojamus drabužius?

As atiduodu tinkamus mamai, ar sesei. Draugem nesiulau, nes geda siulyti to kas jau atgyvene. Kartais sudedu i maisa ir atidedu i kita spinta. O ziurek po kokiu metu ir kokio prireikia. Na o kai darau spintos generaline tv., tai i maisus ir prie konteinerio.
Atsakyti
Mama draugiu dukterims isdalina, kas lieka i dezes, maisus ir valkatoms prie konteinerio. Esu is tu spaudikiu, kur.. o gal dar pravers? Dabar stengiuosi but sau grieztesne: neuzsidejau metus - i maisa, nepatinka- i maisa, per didelis- i maisa, per siauras - i maisa! Netrukus darysiu generaline tvarka, teisingiau keisiu garderob... ir viska, kas bus maise, atiduosiu labdarai... 4u.gif
Atsakyti
as atiduodu draugem...
Atsakyti
Pas mus yra tokie labdaros konteineriai, tai prastesnius drabuzius ismetu ten. O geresnius, kurie nebepatinka, kam nors padovanoju, kartais pasiseka per ebay parduot...
Atsakyti
AS geresnius atiduodu, blogus ismetu.. o dar tokius, kur "gal kada uzsidesiu" vezu pas tevus i namus i savo vaikystes spinta biggrin.gif
Atsakyti
as nelabai nesiotus ir brangius kartais parduodu,nes siaip megstu keisti garderoba gan daznai( cia jau kalta shopingo manija) doh.gif o siaip tai atiduodu draugei arba jos vaikam smile.gif
Atsakyti
Ismetu i konteineri ...
Atsakyti
Išėjusius iš mados ,bet užsilikusius spintoje tiesiog išmetu ,o jei drabužiai dar geri ,bet pabodę tai dalinuosi su giminaitėmis . Dažnai taip būna ,kad tiesiog keičiamės .
Atsakyti
QUOTE(Vampirella @ 2007 05 01, 17:33)
Ismetu i konteineri ...

Man tai būtų gaila išmesti į konteinerį, todėl nenaudojamus batus ir rūbus atiduodu į Caritas. smile.gif
Atsakyti
Gerus bet pabodusius atiduodu kokiai draugei ar giminaitei, o jau isejusius is mados ar gerai nudevetus sudedu i maisa ir pastatau prie konteinerio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 05 05, 12:53)
Man tai būtų gaila išmesti į konteinerį, todėl nenaudojamus batus ir rūbus atiduodu į Caritas. smile.gif

patikek is tu konteineriu greitai susirenka kam reikia mirksiukas.gif
as irgi sudedu i atskira siuksliu maisa ir dedu prie konteineriu
Atsakyti
kai ką sesei atiduodu, kitus išmetu.
Atsakyti