As ir iki siol ismedavau, bet pas mane tiek daug graziu rubu, kuriu as nenesioju ir dar nenunesiotu , kad pagalvojau kad reiktu atiduot i kokia labdara, nes jie tikrai dar geri, kai kurie vos pora kartu nesioti. Gal galit pasakyt kokia Kaune ir adresa jos
Parvezu mamai i kaima, o ji jau randa kur isdalint Jei jau prastas visai drabuzis, tai metu lauk..
Jei dar padorūs būna, nuvežu į sodą, o jei nelabai, tai į konteinerius
Aš tai sudedu į maišą ir palieku prie šiukšlių konteinerio. Greit nebelieka.
QUOTE(Ingrė @ 2006 07 22, 17:13)
Aš tai sudedu į maišą ir palieku prie šiukšlių konteinerio. Greit nebelieka.
As tai rubus, jei visaiprasti, tai dedu i maisa prie konteinerio, ten jie neuzsibuna. Jei dar neblogi,ta iatiduodu mamai. Mano mama liekna, daug kas jei tinka, bet ji nenori tokiu super jaunatvisku, kokiu maikiu su issiuvinetomis braskemis, mini sijonu ir panasiai... Tai va, ka daryti su pabodusiais, bet dar gerais ir madingais, tai nezinau... Deti i tema, kur parduodami skelbimu lentoje, nenoriu, nes uzsiemusi esu, daug darbu ir taip. Gal sakau reiktu su kuo nors keistis?
vežu į kaimą o jie jau ten randa, kur juos padėti
QUOTE(Žemuogė @ 2006 07 12, 22:54)
Atiduodu draugei ir pasakau: jei nenesiosi mesk i konteineri
As lygiai taip pat darau
vezu mamai i kaima, o ji zino kur ir kam atiduot
sveikos, o jei smarkiai tirpsti ir drabuzius kas menesi reikia keisti, patarkit ka daryti?
as tai irgi metu lauk,nors kartais taip sunku atsisveikinti,bet pati matau kad jau kelis metus nebeuzsidejau to rubo ir greiciausiai,kad jau ir nebeuzsidesiu,bet vistiek pradedu galvoti,o gal dar pravers ,bet kai jau spintoje nebera vietos,tai tenka ismesti