Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dedate senus,nenešiojamus drabužius?

Sveikutės,
Įdomu būtų sužinoti kur mamytės deda pabodusius rūbus, ar įmanoma juos dar kaip nors realizuoti?
Turiu nemažai tikrai gerų, mažai dėvėtų ir madingų rūbelių, kurie arba "neprilipo", arba spalva netiko, ar pan.
Paprastai dėvėtus rūbus atiduodu giminaičiams į kaimą, bet beveik naujus gaila atiduoti, be to kai kurių jie ir nenešiotų.
Bandžiau nešti į dėvėtų rūbų pard., bet ten jie nenori prisiimti atsakomybės už svetimus rūbus. Kaikurias kokteilines sukneles nešiau į proginių rūbų nuomą, bet jiems reikia superpustų ir pan.
Taigi, kur jūs dedate savo dėvėtus rūbus?
Atsakyti
Savo senus megstinius atiduodu anytai, toji issiardo, mezgasi kojines, o siaip visokius rubelius duodu saviskiui, ja mlaba ipuikiai tinka kai knisasi prie masinos, tai rankas nusivalo, tai siaip ka...taip ir nusiraso trumpalaikis turtas rolleyes.gif
Atsakyti
Atiduodu arba išmetu, ir viskas. Reiks jau penktadienį savo spyntą prakratyti, nėra kuo apsirengti ir žinoma nieks nebetelpa.
Atsakyti
Yazmin duok man ką nors, jei per daug turi. Galėčiau ir aš ką padovanot. Bet manau, jei aš tokių nenešioju, ar nelabai nešioju, tai ir kitam jie nekokie pasirodys. rolleyes.gif
Atsakyti
Pratuštinau savo spintą, tai net geriau pasidarė ir vietos atsirado. Viską ko nenešioju ištrenkiau į šiukšlyną. bis.gif
Atsakyti
aš atiduodu seserims ir draugėms
Atsakyti
Išvežu į kaimą arba palieku prie konteinerio.
Atsakyti
As tai pradzioje irgi bandziau i karita, tachiau neprieme, bandziau siulyti kataliku baznychiai irgi atsisake, tai suzinojau,kad krishnaitai ima ir ishdalina zmonem, kurie ateina nemokai valgyti, tai taip ir darau.
Kas liechia vaikiskus rubelius ir senus zaislus tai gerai sueina i internatini lopsheli, kur vaikai iki 4.00 metuku.
JEigu kam reikia kokiu kontaktu i privata.
Atsakyti
As irgi atiduodu...jei dar normaliai atrodo tie rubeliai, tai kaimynei,sunkiai gyvenanciai... 4u.gif
Atsakyti
Aš atiduodu į bažnyčią. Aišku, tokius, kurie tikrai geri ir tinkami nešioti. O jei rūbai tokie, kurių pati neimtum, nereikia siūlyti ir kitiems. Padedu tokius prie konteinerio, ir viskas.
Atsakyti
Visus rūbus nenešiojamus surinsim ir nuvešim į kažkokią įstaigą, kur jie atiduos daugiavaikėms šeimoms ir pan. smile.gif
Atsakyti

Nereikalingus rubus dar galima atiduoti Samarieciu draugijai, Kaune tai ji yra prie "Ekspresimos". Juos paskui ishdalina vargingai gyvenantiems zmonems, arba labai pigiai parduoda ir pinigus skiria remimui.
Atsakyti