Aš savo nenešiojamus rūbus anksčiau laikydavau ir galvodavau, kad gal kada nors jie man pradės patikti, bet dabar dažniausiai išvežu į kaimą arba sudėjusi į maišus pastatau prie šiukšlių konteinerio, vistie kas nors paima.
Karta nuveziau i Carita daug daug ivairiu savo ir vaiko isaugtu rubu. Tai suleke visos darbuotojos (pagyvenusios babces), tuoj viena kitai primatavimus padare, dar anukams atidejo..O chia stai ir megztinis zentui, ooo, ir marchiai bliuzele:)Nu zodziu, isivaizdavau truputeli kitaip labdara Taigi po to karto atiduodu pazistamiems, kurie randa, kur juos panaudot;)
QUOTE(Iliuzija`` @ 2005 11 26, 21:38)
Karta nuveziau i Carita daug daug ivairiu savo ir vaiko isaugtu rubu. Tai suleke visos darbuotojos (pagyvenusios babces), tuoj viena kitai primatavimus padare, dar anukams atidejo..O chia stai ir megztinis zentui, ooo, ir marchiai bliuzele:)Nu zodziu, isivaizdavau truputeli kitaip labdara Taigi po to karto atiduodu pazistamiems, kurie randa, kur juos panaudot;)
nieko sau caritas
as ti irgi pazistamiems atiduodu arba i kaima.
QUOTE(Gricė @ 2005 11 28, 00:16)
Sveikos, mielosios,
O ar atiduotumėt vaikiškus drabužius ir avalynę vaikų globos namams?
O ar atiduotumėt vaikiškus drabužius ir avalynę vaikų globos namams?
Zinoma, be kalbu..
QUOTE(kotty @ 2005 11 27, 16:05)
mes visą ta turtą igi i caritą nešam, vis gal kas ir nepasiturintiems lieka.. bet kuriuo tvejua geriau nei išmesti.
o bobos tai tikrai naglos, galėjon visa tai padaryti bent jau tau išėjus
o bobos tai tikrai naglos, galėjon visa tai padaryti bent jau tau išėjus
as tai nunesu i Matulaicio baznycia, nes man netoli namu. ten yra kazkokia labdaros organizacija. priima viska, rubus, batus, vaiko kuprine nunesem. man atrodo, kiekvienoj seniunijoj yra socialinis skyrius, kuris priima nereikalingus daiktus.
Gerus vaiku nesiotus rubus atiduodu pazistamu vaikams, todel man labai keista, kad mamos jau kai kuriuos nubrizgusius pardavineja. Jei jau labiau sunesioti, pastacius svaru maiseli prie konteinerio, greitai nebelieka. Na, ir gero jiems nesiojimo. O savo rubus irgi arba pazistamiems atiduodu, arba prie konteinerio maiselyje padedu.
Savo rūbus atiduodu savo mamai arba močiutei. Ypač paklausios yra striukės, kailinukai, megztinukai, dar batai.
O kai kuriuos nunešu prie konteinerio.
O kai kuriuos nunešu prie konteinerio.
Man nusibode rubai atiduodami mamai, ji kai ka sau pasilieka, kai ka man nesakiusi paslepia, del ko veliau bunu laaabai dekinga, nes daug kas grizta i mada po kokiu 5 metu O is mamos ranku keliauja pas gimines, ypac sueina siltesni rubai kaime.
Sudazyti, supllyse ir pan- metami. Pri konteinerio nepalieku, nes ir taip bjauru, kai iskart pribega bomzai.
Sudazyti, supllyse ir pan- metami. Pri konteinerio nepalieku, nes ir taip bjauru, kai iskart pribega bomzai.
Nusibodusiais rūbais kartais keičiamės su mama ir broliene, o visai nunešiotus atiduodame skurdžiai gyvenančiai šeimai, kurią remiame.
Aš tai žinau, kur Panevėžyje galima rūbus atiduoti. Yra tokia Sausio 13-osios draugija, tikslaus adreso nežinau, bet netoli centro, tame pačiame blokuotame name, kaip ir indų parduotuvė Žana, pirmame aukšte. Tai organizacija, kur galima atiduoti daiktus, o paskui jau tie daiktai išdalinami tiems, kam reikia.