Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dedate senus,nenešiojamus drabužius?

as labdarai. atiduodu drauges tetulei, ji savo kaime labdara uzsiimineja...
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2005 10 28, 13:34)
Matyt, čia tik Vilniaus Caritas kažkoks "ne toks", jau ne iš vieno žmogausnelabai geri atsiliepimai...  g.gif

Gal. blink.gif

Mes vežėme į Odminių gatvę. Prieš tai pasiskambinau ten, atsiliepė moteris. Pasakė, kad labai reikia rūbelių, bet šiuo metu neturi kuo atsivežti. Pasakė, kad ir vežti į Odminių gatvę. Vyras vakar nuvežė, kažkokia moteriškė jį užsipuolė, kad ne čia atvežė. Tipo, vežk kitur. Vyras jai ir sako, kad žmona skambino ir jai pasakė, kad čia atvežti. Na tai ji - aaa tada padėkite lauke po laiptais.
Na aš pakraupau, kai vyras grįžęs papasakojo. Tikrai norėjosi gera padaryti. 4u.gif Tai šiandien iš ryto paskambinau ten, atsiliepė vyras. Paaiškinau jam visą situaciją, jis labai padėkojo už rūbelius ir sakė, kad juos duos šeimoms. Tai dabr jau ramu man.
Bet kitą kartą kitur vešime, pirma išsiaiškinsime kur labai laukia rūbelių.

Atsakyti
Aš savo moraliai pasenusius ar kitus drabuželius, į kuriuos, deja deja, nebeįlendu visai neseniai nuvežiau į Vilniuje Odminių gatvėje esančius Motinos ir vaiko globos namus. Pagalvojau - juk vis kam nors tiks. Keista, kad Pingvinukas susidūrė su tokia situacija blink.gif Mes vežėme savaitgalį ir administratorė labai noriai ir su padėka viską priėmė.
Atsakyti
Pingvinuk, mano mamai beveik analogiška situacija buvo blink.gif
Irgi skambino, irgi sakė atveškit, o po to pareiškė, kad negali priimt, nes nori papietauti. O po to pasakė - padėkit lauke prie laiptų blink.gif
Gal tos pačios moteriškės buvo, nors ta situacija jau senokai, prieš kokius metus įvyko g.gif
Dabar randam kam labiau reikia mirksiukas.gif

O šiaip tai aš norėčiau paprašyti tų, kurios drabužius tiesiog išmeta, pažiūrėkit, gal kaimynystėje kokia skurdi šeima gyvena - juk labai pagelbėtumėt mirksiukas.gif
Gal ir nesmagu siūlyti, bet juk pvz., vaikiški drabužėliai būna greit išaugami, paprastai dar tikrai geros kokybės ir, tarkim, kokia daugiavaikė šeima, manau, nepasididžiuotų paimti. Aš sūnaus drabužėlius pasiūliau šeimai, kuri augina tris berniukus. Paėmė su džiaugsmu ax.gif Pabandykit 4u.gif
Atsakyti

aš tai laikas nuo laiko "bomžiukams" maišelį suruošiu. Dažniausiai vyro marškinius, o dabar surinkau daug golfų, megztukų, kaip tik sezonui blush2.gif , nebesinori vežti į kaimą, nes nuvažiavus vistiek nesinori rengtis, tik vietą užima unsure.gif Labai dažnai matom savo rūbus dėvimus, niekad neišmėto schmoll.gif , tai net džiaugies, kad kažkam tiko..
Atsakyti
Kai kuriuos rūbus nuvežu į kaimą pas mamą. Ji pasilieka arba sau, arba išdalina (kas netinka). Kostiumėlius atiduodu bendradarbėms, draugei ir jos mamai. Sūnaus išaugtus rūbus atiduodu bendradarbės sūneliui.
Per 14 vedybinio gyvenimo metų buvau apaugusi ir nenaudojamais indais (visokie per vestuves pridovanoti dviejų kavos gurkšnių servizai). Sudėjau išmetimui, bet mano anyta viską susirinko. Ošiemet pas ją darėme remontą ir visus tuos nenaudojamus indus atidavėme sunkiai gyvenančiam pažįstamam. Lygiai taip pat atsikratome ir nebenaudojamų baldų.
O imti už tai pinigus, kažkaip nekyla ranka. Aš iš viso kartais pagalvoju, ar neįžeidžiu žmogaus, siūlydama savo išdėvas.
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2005 10 28, 10:49)
Yra bokštų g. "Caritas" ir Smiltelės g (Juozapo darbininko bažnyčia)
Aš dažniausiai ten vežu, ir maloniai pasitinka, ir dar visokių šventų paveiskliukų bei kalendoriukų prideda biggrin.gif  Jaučiuosi gerą darbą padariusi, biggrin.gif o bomžams manau ne rūbų reikia tongue.gif

Ir dar yra Panevėžio g. visai šalia bažnyčios toks medinis namas smile.gif
Atsakyti
O aš tai sukraunu maišiuką ir padedu prie konteinerio, beje aš visada išskalbiu, nu man kažkaip nekaip atrodo panešiotus ir neskalbtus padėti blush2.gif o dukrytės db pridėjau rūbelių ir žaisliukų visokių nešim į vaikų namus,mokyklėlėj čia organizuoja kiekvienais metais,tai mes ir prisidedam-nereik galvos sukti kur dėti rūbelius..
Kažkam iš pažįstamų atiduoti nelabai išeina, nes vaikai pas visus didesni nei mūsiškė,o kokių varganai gyvenančių šeimų nepažįstu..
Atsakyti
mano rubai tik geru firmu todel visada stengiuosi pasiulytyi pusseserems ar kaimyniu dukroms pirmiausiai,,,,tik paskui dedu ant konteinerio.Viska isgraibsto per kelias minutes ir ne tik "bomziukai"...maciau pati kaip viena praeive moteris sustojo rinktis mano paliktu megztiniu...visi buvo svarus ir nenunesioti tai paeme viska!!!!!!!malonu zinoti kad dabar juos nesioja kazkas kitas ir nereikia laikyti man spintoje...
Atsakyti
niu mano paliktus drabuzius taip pat taso bomzai blink.gif po to ziauriai nesmagu matyti savo drabuzius besimetancius prie namu schmoll.gif

su odminu gatve taip pat gavosi nesamone. vezem vaikisku drabuziu maisa, tikrai neblogu graziu. buvo pries 17 val, papuolem i kamsti kol atvaziavom visos ten dirbancios moteriskes jau buvo dingusius. vyras nunese maisa, as su vaiku sedejau masinoj. grizo vyras toks visas pakraupes blink.gif sako ten gyvenancios moteriskes ciupo maisa jam is ranku ir puole kuistis, metyti drabuzius cia pat ant grindu.
kazko daugiau mums ten nesinori vaziuoti ...

kazkada kiemuose buvo tokie konteineriai surinkti drabuziams thumbup.gif bet deja sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manu: 05 lapkričio 2005 - 21:20
as tai savo drabuzelius labai myliu ir saugau ax.gif taip jau ranka nekyla ju atiduot, bet pirmiausiai aisku, sesuo auga tai sutampo, dar puseserei pasiulau, paskui draugems tongue.gif kas lieka tai prie konteineriuko keliauja cry.gif bet cia extra retais atvejais biggrin.gif o draugas savo drabuzelius senus pats iki nenaudojamos stadijos sutampo GARAZE biggrin.gif geda man butu tokius tepaluotus kazkam dar duoti ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tai kartais atiduodu draugėms, man jos savo atiduoda ir atrodo naujas daiktas, o jai pabodęs gerokai arba man thumbup.gif
Atsakyti