Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dedate senus,nenešiojamus drabužius?

QUOTE(Emukas21 @ 2011 08 31, 00:42)
Cia apie tokius prie molo kalba, raso kad patenka pas zmones smile.gif
http://www.15min.lt/...nerius-42-83468

M, čia kitokie nei Vilniuje stovi, apie kuriuos rašo tam linke, kur aukščiau įmečiau. Bet kaip įdomiai, kažin kodėl juos į Angliją vežti reikia? g.gif Ir Lietuvoje daugybė žmonių neturi ne tik gražesnių rūbų, bet ir apskritai kuo apsirengti..
Atsakyti
Geros bukles atiduodu, o daugiau panesiotus prie konteinerio padedu blush2.gif
Atsakyti
geresnius rubus (nei vieno karto neuzsidetus ar uzsidetus, bet vis del to man neprilipusius) bandau prastumt vietiniam komise, o tuos kuriuos manau neparduosiu, bet nebutinai dar blogus atiduodu i kaima, mociutes kaimynu mergaitei smile.gif
praeita karta labai dvejojau ar deti jai liemenukus savo senus, ar tiesiog mest lauk, tai sake mociute del ju kaip apsidziauge, nors dar paaugliuke ji ten, ir dar tu liemenuku gal ne taip ir reikia, sake jau nesioja laiminga (jie nebuvo kazkokie nunesioti, kokybiski, tik man jau mazi)tai va, man atrodo nereiktu mest i konteinerius, nes kai ka dar galite pradziuginti..manau tikrai verta pasiklausineti aplinkui kokiu vargingesniu seimu gal pazista kas nors ir tiesiog jiem padovanoti mirksiukas.gif
Atsakyti
I specialu rubu konteineri prie Megos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 09 03, 11:43)
I specialu rubu konteineri prie Megos bigsmile.gif

Kurioj vietoj tiksliau jis stovi? smile.gif
Atsakyti
as neturiu kam atiduoti nereikalingu savo/ vyro / vaiko drabuziu. gatvej juk nepradesi klausineti , "gal jums reikia", o mano aplinkoj (nors nesu turtuole), bet skudurus tikrai visi sugeba nusipirkti...
su caritu tai problemos, jie nori ne drabuziu , o pinigu... bent jau Vilniaus caritas .. skambinau tel nr ,kuriuos buvau radus internete, pasiuliau savo mociutes daiktus/drabuzius , kad zinotumet kokia tirada turejau isklausyti.. salygas pradejo statyti , kad isskalbciau, islyginaciau drabuzius .. darbo laikas ju sutampa su darbo valandom, savaitgaliais nedirba. tik del to kad nenorejau mesti moaciutes daiktu i konteineri (turbut supratot, kad tvarkiau daiktus po jos mirties) sukandau dantis ir prisitaikiau prie salygu. bet daugiau savo noru nesikreipsiu i ta istaiga...
dabar tiesiog ismetu drabuzius i konteineri ir viskas.
Atsakyti
Padoresnius atiduodu, o kitus išmetu, arba taipogi padedu prie konteinerio ax.gif
Atsakyti
yra tinklapis pagalba daiktais, galite ten priduoti nereikalingus ne tik rūbus, bet ir daiktus.
Atsakyti
Šiandien buvau Vilniaus arkivyskupijos Caritas socialinėje tarnyboje (Paco g. 4), nuvežiau keletą maišų nenešiojamų drabužių, tiek savo, tiek vyro. Apie tai, kad drabužiai turi būti švarūs ir nesuplyšę, žinojau iš anksto ir visiškai tam pritariu. Ten dirbanti moteris minėjo, kad priima jie absoliučiai viską - drabužius, indus, įrankius, žaislus, knygas...
Atsakyti
Jau ne kartą ten vežiau rūbus, daiktus. Manau, geras ir paprastas kelias pasidalinti.
Atsakyti
Vilniuje yra tokia yahoo grupė, vilniusfreecycle vadinasi. Ten dedami skelbimai nemokamiems nereikalingiems daiktams. Galima ir drabužius paskelbti, žmonės pasiims, kam reikia. Dažnai ir važiuoti niekur nereikia, patys pasiima prie namų susitarus.
Atsakyti
gal žinote ar vis dar yra Caritas konteineriai prie Vilniaus Akropolio ar dar kur?
Atsakyti