Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dedate senus,nenešiojamus drabužius?

Atradau šalia molo kažkokią dėžę kur galima mesti drabužius, nežinau kas ir kokiais tikslais juos naudoja, bet ten ir "išmetu" tikiu nukeliauja gerais tikslais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2011 03 02, 22:52)
, o nenesiojamus rubus u perdirbima priduodu  smile.gif

Kažin Vilniuj kur nors tokį dalyką padaryti galima? g.gif
Atsakyti
Esu per n metų visaip dariusi. Teko atiduoti, išdalinti (ypač dukters drabužius), teko didžiausius maišus prie konteinerio palikti. Žinau, kad Odminių g.12 yra Caritas prie Vilniaus Archivyskupijos, kur drabužius, avalynę ir kt. atiduoti galima. Prieš savaitę nuvežiau į Kauno g.6 asociaciją "Demetra", kuri padeda AIDS sergantiems žmonėms ir jų šeimoms. Tai ten galima vežti ne tik drabužius, avalynę, žaislus, bet ir buities daiktus, indus ir viską, ko jums jau nereikia, o kiti naudoti gali.
Atsakyti
Sveiki, o kur galima atiduoti Kaune drabužius? Turiu apie 5 didelius maišus, nebeturiu jau kur bute jų laikyt sad.gif
Papildyta:
QUOTE(mausiuke @ 2011 08 09, 11:30)
Atradau šalia molo kažkokią dėžę kur galima mesti drabužius, nežinau kas ir kokiais tikslais juos naudoja, bet ten ir "išmetu" tikiu nukeliauja gerais tikslais  4u.gif
o kur ta dėžė stovi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Site: 30 rugpjūčio 2011 - 19:47
QUOTE(Site @ 2011 08 30, 19:47)
Sveiki, o kur galima atiduoti Kaune drabužius? Turiu apie 5 didelius maišus, nebeturiu jau kur bute jų laikyt sad.gif
Papildyta:
o kur ta dėžė stovi?

Tie konteineriai, deja, ne į labdarą keliauja, o šiukšlių rūšiavimui pastatyti verysad.gif Aš nemažai rūbų esu atidavusi per pagalbadaiktais.lt, kažkaip lengviau ant dūšios, kai žinau, kad jie tikrai pasiekė konkrečią šeimą.
Atsakyti
atidaviau anytai, ji nunese i darba, ten yra tokia moteriske, vargingai gyvena, nezinau, lyg be vyro vaikus augina, tai dekavojo uz tuos rubus mano. Velnias, o as tiek ismeciau , gi galejau anksciau kam nors atiduoti. ax.gif
Atsakyti
Parduodu; atiduodu giminaitei; atiduodu į bažnyčią. Apsisprendimas iš akies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 08 30, 22:08)
Tie konteineriai, deja, ne į labdarą keliauja, o šiukšlių rūšiavimui pastatyti  verysad.gif  Aš nemažai rūbų esu atidavusi per pagalbadaiktais.lt, kažkaip lengviau ant dūšios, kai žinau, kad jie tikrai pasiekė konkrečią šeimą.

Rimtai? blink.gif
Prie mūsų namo pastatė kontenerį tekstilei, ant kurio parašyta, kad galima mesti švarius rūbus, supakuotus į maišelius ir batus. Parašyta, kad tie rūbai bus skirti vargingoms šeimoms labdarai, o netinkami nešioti sunaudoti skudurams pramonėje ir pan. g.gif Įmečiau ten keletą maišų, būtų gaila... Anksčiau atiduodavau pažįstamai, kurios mama vieno miestelio Caritas vadovė, dar perduodavau vienai seniūnijai, ten galima ne tik rūbus, bet ir nereikalingus daiktus, indus atiduot. Bet dabar tiesiog nebeturiu laiko ir galimybių vežioti į kitą miesto galą blush2.gif
Atsakyti
Tikriausiai apie tuos pačius konteinerius kalbam, jie irgi buvo patraukę mano dėmesį, bet pagooglinau ir pasirodo jie pastatyti atliekų perdirbimui, o ne vargingesniems paremti. Nusivyliau verysad.gif

"Į rusva spalva nudažytus konteinerius su užrašu „Dėvėta tekstilė” patekę drabužiai bei avalynė bus perduota jos perdirbėjams."
http://www.ecoservic...nteineriai.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilka*: 30 rugpjūčio 2011 - 22:30
Ot šūds dry.gif nemesiu daugiau.
Geriau atiduot tiems, kam reikia ir kas sunešios, ne stikrai geros kokybės rūbus ten sudėjau unsure.gif Dar batus savo ir sūnaus doh.gif o ta moteriškė iš Caritas sakė, kad jų kaimukyje yra šeimų, kuriose vaikai į mokyklą pakaitom eina, nes su vienais batais keli vaikšto blink.gif
Atsakyti
Cia apie tokius prie molo kalba, raso kad patenka pas zmones smile.gif
http://www.15min.lt/...nerius-42-83468
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2011 08 30, 21:47)
Papildyta:
o kur ta dėžė stovi?

prieš pusmteį stovėjo Molo automobilių aikštelėje, vakar mačiau yra ir prie Akropolio įėjimas šalia Maximos nuo Vytauto pr mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mausiuke: 31 rugpjūčio 2011 - 10:12