Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dedate senus,nenešiojamus drabužius?

Sutvarkiau savo spinta ir pririnkau kruva nenesiojamu drabuziu, siandien po darbo nesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2009 06 19, 13:44)
Sutvarkiau savo spinta ir pririnkau kruva nenesiojamu drabuziu, siandien po darbo nesiu smile.gif

Saunuole Eglantina!! smile.gif Manau motinos ir vaiko pensionato gyventojams tikrai pravers si akcija. Ir vaikuciu sypsenos bus didesnes, nei bet kada. smile.gif Lauksiu ir kitos akcijos "Gedimino 9 rubu spinta" dienu! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

radau, kad Vilniuje PC Gedimino9 rengiama akcija, kurioje bus galima pasidalinti drabužiais, aksesuarais ir kitkuo. Puslapis berods www.dalintis.lt (ten ne tik drabužiais, bet ir knygomis dalinasi..)
Tai jeigu turit gerų drabužių, kurių nenešiojat, bet gaila mest lauk, ateikit.

aš eisiu smile.gif
Atsakyti
Na va, praeitą pavasarį nusipirkau nemažai gražių rūbelių, ypač bliuzkučių "nėštukių" stiliaus. Na ne nėščioms, bet juk tokia mada buvo. Bliuzelės tokių gražių raštų, nenublukę. O spintos apkraut irgi nesinori. Ką darot tokiu atveju? Atiduot ar išmest gaila, o jau nemadinga. Ar dažnai susiduriat su tokia dilema ir ką darot? Vis tiek nešiojat, ar mažai nešiotus rūbus išmetat? O gal neprisiperkat daug rūbų, o išėjus iš mados tada ne taip jų gaikla, jeigu jų buvo nedaug. Padiskutuokim 4u.gif
Atsakyti
Sutampau po namus ar sode...Jei rubai dar gerai atrodo, tai pasilieku visokiems open air'ams ar šiaip išvykoms su palapinėm smile.gif Kur medžiaga gera tai sukarpau skudurams i mašiną biggrin.gif Žodžiu, viską panaudoju iki paskutinio blush2.gif
Atsakyti
atiduodu savo gyvūnėliui pamiegojimui, sunešioju žygiuose, kelionėse ir sode arba atiduodu kada kas renka labdarai smile.gif
Atsakyti
Jeigu rubau vis dar labai geros bukles,tai parduodu ebay. Jei bukle vis dar nesiojama,atiduodu i labdara, o nenesiojamus rubus u perdirbima priduodu smile.gif
Atsakyti
Sveikos! gal zinote kur klaipedoje galima atiduoti rubus? kiti tikrai dar nesiojami geri,tik jau nebepatinka,beprilipo man. Ismesti gaila,o spintoj vietos irgi gaila....
Atsakyti
Dazniausiai kur geresni atiduodu kitiems, prastesnius ismetu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2011 08 08, 20:53)
Dazniausiai kur geresni atiduodu kitiems, prastesnius ismetu rolleyes.gif

Aš irgi atiduodu smile.gif Dukra mano ūgtelėjo, tai su ja dalinamės smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
aš irgi prie atiduodančių. Prastus, nunešiotus išmetu.
Atsakyti
QUOTE(Mej @ 2011 08 08, 21:25)
Sveikos! gal zinote kur klaipedoje galima atiduoti rubus? kiti tikrai dar nesiojami geri,tik jau nebepatinka,beprilipo man. Ismesti gaila,o spintoj vietos irgi gaila....

http://www.supermama...;#entry48840518
Atsakyti