Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dedate senus,nenešiojamus drabužius?

As nesu prie konteinerio, sudetus svarius i maiselius, pasiima kam reikia..
Papildyta:
Beje, siandien prie konteinerio sutikai moteriske, devincia mano Donna Karan slepetemis, kurios metes pas mane namie ga 3 metus - odines, geros, tiesiog nedevejau. tada pradejau galvot - gal buciau dar prisitaikius lotuliukas.gif nors tiek metu nereikalingos buvo, Bet is esmes smagu, kad kazkam tiko good.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 06 16, 23:36)
As nesu prie konteinerio, sudetus svarius i maiselius, pasiima kam reikia..
Papildyta:
Beje, siandien prie konteinerio sutikai moteriske, devincia mano Donna Karan slepetemis, kurios metes pas mane namie ga 3 metus - odines, geros, tiesiog nedevejau. tada pradejau galvot - gal buciau dar prisitaikius  lotuliukas.gif nors tiek metu nereikalingos buvo, Bet is esmes smagu, kad kazkam  tiko good.gif

Mums panasiai buvo, mama sudejo prie konteinerio savo rubus, ziurim greitai jau kaimyne vaiksto su jos maikute lotuliukas.gif
O siaip jei rubai geri, nauji ir tiesiog nepatinka, parduodu. O kitus padovanoju, neseniai visa maximos maisa atidaviau, smagu, kad kazkam tiks, kad tikrai reikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 birželio 2009 - 22:46
Ir as dedu i maisiukus ir prie konteinerio. Paskui issirusiuoja tie, kuriems reikia. blush2.gif
Atsakyti
Dazniausiai atiduodu.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(iclė @ 2009 06 17, 07:41)

Gera ideja thumbup.gif O kur nesate Siauliuose ? kaimu neturiu,konteineris prie nuosavo namo savas tai lankytoju nebuna , o rubu ismesti nesinori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iclė @ 2009 06 17, 08:41)

Bravo šios akcijos sumanytojams! Šiandien su dukromis atvežėme du maišus rūbų, kurių visiškai buvo negaila atiduoti šiai akcijai thumbup.gif
Atsakyti
dažniausiai išmetu, kur labai nusidėvėję.. 4u.gif
Atsakyti
Mano tėvai bendrauja su tokiais draugais kurie nelabai daug uždirba tai aš beveik visada rūbus atiduodu jiems, ten yra mergaitės ir jos sunešioja.
O kartais išvežu į kaimą. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasele_ @ 2009 06 18, 01:00)
Bravo šios akcijos sumanytojams! Šiandien su dukromis atvežėme du maišus rūbų, kurių visiškai buvo negaila atiduoti šiai akcijai  thumbup.gif

Mamytes ir busimos mamytes smile.gif

Manau galim mes ne tik pacios savo ir vaiku rubukus nuvezti sitai akcijai, bet dar ir drauges , kaimynes paskatinti ta padaryt ir cia, SM, sita zinute per forumus pernesti - gal nesupyks supermamkos g.gif Gi tikrai prasminga akcija, trumpai vyksta.... Jau rasiau kitur - pati esu susidurusi su pensionu ir jo gyventojais, tikrai zinau, kad drabuzeliai/knygos/zaislai/aksesuarai ten reikalingi ir dziaugsmo atnes. Kas mums is to, kad spintos pilnos - apsirengt gi vistiek nera ka doh.gif smile.gif Netingim, padovanojam, m?
Atsakyti
Kartais atiduodu draugems,kartais labdarai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mikasi @ 2009 06 18, 10:45)
Mamytes ir busimos mamytes smile.gif

Manau galim mes ne tik pacios savo ir vaiku rubukus nuvezti sitai akcijai, bet dar ir drauges , kaimynes paskatinti ta padaryt ir cia, SM, sita zinute per forumus pernesti - gal nesupyks supermamkos  g.gif  Gi tikrai prasminga akcija, trumpai vyksta....  Jau rasiau kitur - pati esu susidurusi su pensionu ir jo gyventojais, tikrai zinau, kad drabuzeliai/knygos/zaislai/aksesuarai ten reikalingi ir dziaugsmo atnes. Kas mums is to, kad spintos pilnos - apsirengt gi vistiek nera ka  doh.gif  smile.gif Netingim, padovanojam, m?

Spaudoje rasyta, kad si akcija istiesu susilauke didelio susidomėjimo. Tikiuosi, kad žmonės ir šiandien nebuvo mažiau pasyvesti. Tikrai naudinga akcija, nes kartu mes padedame mamos ir ju atžaloms, kurios visai nepelnytai patiria smurta, o kartu visuomene sužino apie patį pensionatą ir moterys nutikus bedai (neduok diev) žino kur kreiptis. Tad būkim solidarios moterys ir ryt dar prisijunkime prie akcijos, kartu paragindamos ir aplinkinius!
Atsakyti