Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dedate senus,nenešiojamus drabužius?

mano rubai palieka sesei ax.gif o jei jai netinka ir nepatinka tiesiog išmetu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winter: 27 spalio 2005 - 16:44
QUOTE(ewita @ 2005 10 27, 16:25)
Aš nereikalingus drabužius irgi dedu prie konteinerio - po valandos jų ten jau nebebūna... Ir niekas jų ten nedrabsto, tai tikriausiai priklauso nuo mikrorajono. g.gif

Kazkada i konteineri sumeciau i maisus surusiuotus rubus a la siukslyno zmonem, o po to neviena diena dziaugiausi matydama kieme vejo nesiojamais sijonais, ant medziu kabanciomis maikutemis... blink.gif
Atsakyti
Kaip tik prieš porą dienų iš esmės tvarkiau visą spintą, nes reikėjo ją atlaisvint išrinkimui, tai pririnkau 5 didelius maišus savo ir vaiko nereikalingų rūbų doh.gif . Viską atidaviau mamai, ji pažysta vieną neturtingą moterį, auginančią 4 vaikus. Tai jai ir atiduos viską. Manau, prireiks smile.gif
Atsakyti
Normalius dedu į maišą ir kai susikaupia išvežu labdarai į bažnyčią smile.gif Ne karitui. Ir niekas nieko ten nereikalauja, ačiū pasako ir viskas, tik aš jau pati daugmaž tvarkingus ir išskalbtus ten atiduodu... O kokius sunešiotus ar sukandijusius aš metu velniop arba reorganizuoju į skudurus smile.gif Paskui diedas sunaudoja, kai prie mašinos knisasi, pavyzdžiui smile.gif
Atsakyti
Aš vakar septynis maišus pririnkau vaikiškų rūbelių. Tikrai dar gerų. Ir vyras nuvežė į Caritą. rolleyes.gif

Atsakyti
Tvarkingai sukraunu į maišelį ir padedu šalia konteinerio. Arba palieku skudurams.
Atsakyti
Atiduodu draugei, kurios mama vadovauja labdaros organizacijai viename rajone. Ten paima ir gana sudėvėtus rūbus (anksčiau aštokius tiesiog išmesdavau, gėdydavausi atiduoti), nes yra labai skurdžiai gyvenančių žmonių, pvz., kur vaikai pakaitomis eina į mokyklą kas antrą dieną, nes dalijasi viena batų pora verysad.gif

Vilniuje, Žirmūnų seniūnijoje (Žirmūnų g. 143) Socialinės paramos cetras priima labdarai drabužius, batus ir kai kuriuos buities daiktus. Ne kartą ten nešiau. Jei kam įdomu, tel. pasiteirauti 277 06 13, 270 03 54. Man atrodo, kad ir kitos seniūnijos turėtų turėti tokius centrus, tiesiog šitą radau atsitiktinai.
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2005 10 28, 11:36)
Atiduodu draugei, kurios mama vadovauja labdaros organizacijai viename rajone. Ten paima ir gana sudėvėtus rūbus (anksčiau aštokius tiesiog išmesdavau, gėdydavausi atiduoti), nes yra labai skurdžiai gyvenančių žmonių, pvz., kur vaikai pakaitomis eina į mokyklą kas antrą dieną, nes dalijasi viena batų pora  verysad.gif

Vilniuje, Žirmūnų seniūnijoje (Žirmūnų g. 143) Socialinės paramos cetras priima labdarai drabužius, batus ir kai kuriuos buities daiktus. Ne kartą ten nešiau. Jei kam įdomu, tel. pasiteirauti 277 06 13, 270 03 54. Man atrodo, kad ir kitos seniūnijos turėtų turėti tokius centrus, tiesiog šitą radau atsitiktinai.

O Žirmūnų seniūnijoje su džiaugsmu viską priima? Tikrai dar turiu nemažai vaikų rūbelių. Tai ten nuveštume. Nes kai vakar vyras į Caritą nuvežė, tai liko nesupratęs ar gerai jiems ar ne cry.gif
Atsakyti
as karts nuo karto paimu sena ruba skuduram, tai ju taip neuzsikaupia
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2005 10 28, 11:04)
O Žirmūnų seniūnijoje su džiaugsmu viską priima? Tikrai dar turiu nemažai vaikų rūbelių. Tai ten nuveštume. Nes kai vakar vyras į Caritą nuvežė, tai liko nesupratęs ar gerai jiems ar ne  cry.gif

Aš jau senokai ten nešiau, žiemą, bet priėmė tikrai maloniai, padėkojo, nekraustė ir nežiūrėjo. Manau, turėtų paimti mirksiukas.gif Jei abejoji, tai gal pabandyk pirma paskambinti, tuo pačiu ir darbo laiką sužinosi, nes man atrodo jie ten tik iki 16.30 dirba. Mano mama irgi bandėnešti į Caritą, tai sakė, tikras grynas nesusipratimas doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 10 27, 16:09)
kur yra tokia vieta?

Yra bokštų g. "Caritas" ir Smiltelės g (Juozapo darbininko bažnyčia)
Aš dažniausiai ten vežu, ir maloniai pasitinka, ir dar visokių šventų paveiskliukų bei kalendoriukų prideda biggrin.gif Jaučiuosi gerą darbą padariusi, biggrin.gif o bomžams manau ne rūbų reikia tongue.gif
Atsakyti
Matyt, čia tik Vilniaus Caritas kažkoks "ne toks", jau ne iš vieno žmogausnelabai geri atsiliepimai... g.gif
Atsakyti