Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dedate senus,nenešiojamus drabužius?

AS asmeniskai atiduodu tiek vaiko, tiek musu nenesiojamus drabuzius vargingai gyvenanciom seimoms.JIe buna laabai patenkinti.O ir as laiminga, kad kazkam jie patiko ir pravers.Skaitau geriau taip , nei ismesti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš nunešu prie konteinerio ir padedu 4u.gif
Atsakyti
nesu i palepe blush2.gif arba kitus ismetu doh.gif
Atsakyti
Aš atiduodu sesei dauguma, kitus išmetu arba vežu į kaimą ir padedu palėpėje, vis tikiuosi, kad kada nors pravers. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2009 02 05, 17:19)
gerai, kai spinta didelė  rolleyes.gif

jo gerai didele tureti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*juodaplauke* @ 2009 03 06, 10:02)
AS asmeniskai atiduodu tiek vaiko, tiek musu nenesiojamus drabuzius vargingai gyvenanciom seimoms.JIe buna laabai patenkinti.O ir as laiminga, kad kazkam jie patiko ir pravers.Skaitau geriau taip , nei ismesti 4u.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 03 27, 18:28)
Aš nunešu prie konteinerio ir padedu  4u.gif

drinks_cheers.gif Ta pati darau. Ne karta esu macius kaip zmones ''kuiciasi'' konteineriuose ir esu tikra, kad kazkam mano nenesiojami drabuziai, nedevima avalyne laaaabai pravercia wub.gif
P.S. labai paveike Maluko knyga ''Siukslyno zmones''. Tiesa sakant, kai ja perskaiciau rubus pradejau nebeatiduoti, o nesti i konteineri blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 29 kovo 2009 - 22:13
Viska surusiuoju, sukraunu i maisus, uzrasau tokius pavadinimus kaip "Moteriski", "Vaikiski" ar "Vyriski" ir nunesusi padedu prie konteinerio smile.gif Tikrai yra zmoniu, kuriems tie rubeliai bus naudingi smile.gif
Atsakyti
Kas tinka sesei, atiduodu jai, drugems, kai ka i deze ir talpinu spintoje, buna, kad pravercia. smile.gif
Atsakyti
Kaip ir dauguma, prie konteinerio arba kokiem giminėm į kaimą. Bet galvoju gal geriau labdarai kokiai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada85 @ 2009 03 27, 17:37)
nesu i palepe  blush2.gif arba kitus ismetu  doh.gif

As irgi palepe uzkroviau, jau praeiti negalima doh.gif Tai per paskutine spintos revizija viska i krosni meciau ir per kamina isleidau lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mes su sese reviziją neseniai atlikom, tai visus maišus Į Caritą išvežėm. Ten didesnė tikimybė, kad rūbelių pasirinks tie, kam galbūt šiuo metu reikia, nei palei konteinerį. Paskutinį kartą mano maišiukus išdarkė tik po kiemą
Atsakyti
O iš kur sužinote apie vargingai gyvenančias šeimas? g.gif Turiu dukrytės išaugtų rūbelių ir galėčiau kam atiduoti, bet net nežinau kam g.gif
Atsakyti