Dazniausiai atiduodu draugems arba mama atiduoda savo draugiu dukroms
Susidėvėjusius rūbus išmetu, o jeigu būklė gera tai atiduodu kam nors
Klausykit, labai gera jums ideja turiu. yra toks puslapis mainyk.lt , ju devizas "tavo slamstas-mano svajone". as jau ne viena karta mainiausi savo slamstu i man reikalingus daiktu. siulau ir jums pabandyti ikelti ten senus rubus ir siaip viska, kas jums nereikalinga
QUOTE(adelaida @ 2009 01 08, 16:48)
Klausykit, labai gera jums ideja turiu. yra toks puslapis mainyk.lt , ju devizas "tavo slamstas-mano svajone". as jau ne viena karta mainiausi savo slamstu i man reikalingus daiktu. siulau ir jums pabandyti ikelti ten senus rubus ir siaip viska, kas jums nereikalinga
mmm... idomu visai
Atiduodu draugėms arba sukraunu į maišus ir prie šiukšlių konteinerio palieku.
As turiu tikrai graziu ir ne pigiu rubu,nusiperku pasimatavusi praduotuveje nu labai grazu super,parsinesu namo,nulupu etiketes ir kabo kartais draugem perparduodu,kartais yra tokiu kur jau panesioti,tai tuos atiduodu irgi draugem kurios nori tos pasiima o seip daug rubu tiesiog tuno spintoje ir nezinau kur juos deti,ismesti gaila kazkaip man....
nekarta galvojus apie globos namus ir pan,bet iki ju dar reikia davaziuoti....o beto ne tiek jau daug ju turiu,kad maisais nuvesciau,nevesi vieno krepselio rubu
nekarta galvojus apie globos namus ir pan,bet iki ju dar reikia davaziuoti....o beto ne tiek jau daug ju turiu,kad maisais nuvesciau,nevesi vieno krepselio rubu
QUOTE(Errnyte @ 2009 01 12, 00:33)
As turiu tikrai graziu ir ne pigiu rubu,nusiperku pasimatavusi praduotuveje nu labai grazu super,parsinesu namo,nulupu etiketes ir kabo kartais draugem perparduodu,kartais yra tokiu kur jau panesioti,tai tuos atiduodu irgi draugem kurios nori tos pasiima o seip daug rubu tiesiog tuno spintoje ir nezinau kur juos deti,ismesti gaila kazkaip man....
pritariu, man irgi gaila drabuzius mest i konteineri...Todel viskas kaupiama maisuose...Nors kartais , po metu pasiilgsti to drabuzio, ir vel issitrauki... Ir dziaugiesi, kad neismetei...
na,as irgi-daug drabuziu palikta pas mama-kai kurie pusserem atiduoti,kai kuriuos imseciau,o tie,kuriems dar nostalgijau pajauciau-palikau-gal kada apsirengsiu
dabar gyvenu ne LT ir dazniau atiduodu i labdara mazes drabuzelius,zinoma,geresnius arba visai naujus,bandau perparduot,kad i jo vieta kazka naujesnio isigyt
dabar gyvenu ne LT ir dazniau atiduodu i labdara mazes drabuzelius,zinoma,geresnius arba visai naujus,bandau perparduot,kad i jo vieta kazka naujesnio isigyt
Jei niekas netinka sesei, mamai ir draugems graziai sudedu i maiseli ir padedu prie konteinerio. Manau jiems nauji seimininkai tikrai atsiranda. Viena karta veziau sunaus isaugtus rubelius i moteru kriziu centra. Jos ten vienos su mazyliais gyvena. Buvo patenkintos.
QUOTE(Ammo @ 2009 01 19, 19:55)
Guli giliai giliai nugrusti spintoj
gerai, kai spinta didelė