Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dedate senus,nenešiojamus drabužius?

Na aš senus drabužius nuvežu i caritą ir mielai priima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IrenaBan @ 2008 12 22, 19:14)

O as i karita daugiau niekad nenesiu. Mamos drauge ten dirba. Tai sake, kad rubus ateina pasiimt tokios seimos, kur rubus nesioja kol susipurvina, paskui meta lauk ir ateina kitu pasiimt. Na, supykau suzinojus.
As grazesnius rubus atiduodu draugei. Ko ji neima, duodu tevams, jie veza i kaima ir duoda pasirinkt ten gyvenanciai neturtingai seimai. Kas lieka - degina.
Atsakyti
QUOTE(Padrushka @ 2005 10 26, 20:47)
Pries koki menesi is esmes perziurejau rubu spinta. Radau drabuziu, kuriuos nuo nusipirkimo per kelis metus buvau uzsidejusi tik karta kita, arba kurie jau sunesioti ir nebetinkami normaliam vartojimui. Nusprendziau visais jais atsikratyti. Sudejau visus i atskira krepsi (savo ir draugo) ir padejau atskirai prie siuksliu konteinerio (daznai matau, kaip ateina "bomziukai" pasikuist). Pagalvojau, gal reiketu atiduoti kokiai neturtingai seimai. Bet neieskosi jos gatveje...
O kur jus dedata rubus, kuriu nusprendziat atsikratyti? Gal turit kokiu geru ideju ar pasiulymu? unsure.gif

aš tai sudedu į krepšį ir padedu prie namo tvoros, pusvalandžio bėgyje krepšio jau nebūna 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(IrenaBan @ 2008 12 22, 20:14)

o pas mus carite kai nuneši rūbus, tai sako, kokius čia nemadingus atnešėt doh.gif čia ko gero reik suprast, kad jos pačios negalės sau ko nors išsirinkti
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2008 12 22, 20:45)
O as i karita daugiau niekad nenesiu.  Mamos drauge ten dirba. Tai sake, kad rubus ateina pasiimt tokios seimos, kur rubus nesioja kol susipurvina, paskui meta lauk ir ateina kitu pasiimt. Na, supykau suzinojus.
As grazesnius rubus atiduodu draugei. Ko ji neima, duodu tevams, jie veza i kaima ir duoda pasirinkt ten gyvenanciai neturtingai seimai. Kas lieka - degina.

tai aišku, kam toms šeimoms miltelius skalbimo pirkt, kad gali ateit ir pasiimt "kitą partiją"
Atsakyti
Turiu daug nebenesiojamu rubu, bet niekada nenesciau i Carita del jau minetu priezasciu. Musu kieme, apleistame sandelyje (gyvenam Kauno centre) isikure benamiai. Karta vienas valkatele, apsirenges Nike striuke (matyt, is to paties Carito), ir klausia manes "Ponia, o Jus kojines skalbiate?", as is netiketumo pasimetusi numykiu "Taip...", jis pradeda juoktis ir sako "O as niekada neplaunu. Va, kai biski panesioju, is karto ismetu, nueinu i Carita ir pasiimu naujas"... doh.gif Apskritai manau, kad rubu, daiktu "aukojimas suvargusioms seimoms" is principo daro meskos paslauga, t.y. skatina tokias seimas toliau lodariauti, tikintis, kad kazkas kazka duos vien todel, kad jie yra "vargsai".

Visiskai nereikalingus, nemadingus rubus/batus isnesu prie siuksliu konteinerio, o is ten jie staigiai dingsta smile.gif
Atsakyti
Pritariu, kad neverta nešti į visokius "Caritus". Savo nenešiojamus rūbus atiduodu vargingai, bet tvarkingai gyvenančiai merginai, užaugusiai vaikų namuose.
Geriau atiduoti žmogui, kuriam išties reikia...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 12 29, 12:55)
Pritariu, kad neverta nešti į visokius "Caritus". Savo nenešiojamus rūbus atiduodu vargingai, bet tvarkingai gyvenančiai merginai, užaugusiai vaikų namuose.
Geriau atiduoti žmogui, kuriam išties reikia...

pritariu 4u.gif as pati atiduodu savo jaunesnei sesutei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriela Sabatini @ 2008 12 23, 10:59)
aš tai sudedu į krepšį ir padedu prie namo tvoros, pusvalandžio bėgyje krepšio jau nebūna 4u.gif
Papildyta:

o pas mus carite kai nuneši rūbus, tai sako, kokius čia nemadingus atnešėt doh.gif čia ko gero reik suprast, kad jos pačios negalės sau ko nors išsirinkti
Papildyta:

tai aišku, kam toms šeimoms miltelius skalbimo pirkt, kad gali ateit ir pasiimt "kitą partiją"

Tfu tfu- kad as nesciau i toki Carita- nemadingi jiems matai- ka jei tikisi Versaciu kad atnesiu- madingo gal ir pati neatsisakau doh.gif As tai kaime atiduodu , nes yra vyro tolimu giminiu mergaiciu- paneles jau- o pas mane dydziai nedideli- tai sakau- "kas tinka- nesiokit- kas ne tinka- prie ukio, arba isvis- pro kamina."
Dar bjauriau- tai kai ismeti su maisuku- pastatai prie konteinerio- tada uz valandos randi istasytus is krepsellio- ir ant konteinerio krasto sukabintus- nu blem kaip nemalonu- jau tada geriau deginti doh.gif doh.gif
Atsakyti
As tai atiduodu giminaiciams dazniausiai 4u.gif
Atsakyti
supakuoju i maisus ir metu i carito dezes
Atsakyti
Tegul Naujieji metai
Tyrą džiaugsmą neša,
Naują laimę, viltį, troškimus;
Tik ne po mažą lašą,
O kupinomis taurėmis visus, visus metus!
Atsakyti
daznai keiciu savo garderoba smile.gif o senuosius rubus atiduodu sunkiai gyvenanciai seimai is mamos darbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriela Sabatini @ 2008 12 23, 10:59)

Pas mano tevuka kaime irgi panasiai - sukroviau i maisus, nuveziau, o jos, poniutes - paltu nereikia, sijonu nereikia, marskinuku nereikia, vienu zodziu... doh.gif
Dabar dazniausiai atiduodu seseriai - ji isdalina kaimynams, kurie prasciau gyvena 4u.gif
Atsakyti