Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dedate senus,nenešiojamus drabužius?

atiduodu i kaima arba graziai sudejus i maisa nesu prie konteinerio..... rolleyes.gif
Atsakyti
2-3 kartus per metus darau generalinį spintų valymą ir nenešiojamus rūbus nunešu į labdarą. Kartą palikau prie konteinerio, tai po kiek laiko radau ištasytus po kiemą schmoll.gif . Nuo to karto nepatingiu nuvešti į labdarą . blush-anim-cl.gif
Atsakyti
o aš prisirišu prie daiktų ir gaila juos išmest,tai nešioju (kad ir namie) tol kol rūbas tampa neįmanomas nešiot ir išmetu jau tik tada,bet vistiek gaila būna biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi buna gaila ismesti(nors nemazai esu padejus prie konteinerio).Dazniausia perziuriu,sudedu i maisa ir isnesu i rusi.Gal kada prisireiks.. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2008 11 23, 16:05)
Buvo toks atvejis,kai vaiku nebenesiojamus batukus padejau prie konteinerio,gal kam reikes.Po valandos man tuos batukus kazkoks chroniukas siulo nupirkt.Tai dabar atiduodu konkreciai kam reikia,ar vezu i kaima.ten ukyje visada prireikia,jei neapsirengimui,tai bent grindim plauti...

nu cia tai geras hihihi.gif bizni matai sau darosi chroniukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2005 10 26, 22:08)
Klaipėdoj yra vieta kur žmonės suneša jiems nereikalingus rūbus, paskui atiduoda tiems , kurie neturi už ką nusipirkti. Prie konteinerio kai padedi, tai bomžai išdrabsto aplink, tik   
valytojams darbo pridaro ir viskas doh.gif

O kur klaipedoje galima nunesti senus drabuzius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagirra @ 2008 11 23, 17:44)
atiduodu i kaima arba graziai sudejus i maisa nesu prie konteinerio..... rolleyes.gif

Aš ir taip darau,geresnius atiduodu,prastesnius prie konteinerio.
Atsakyti
ismetu smile.gif
Atsakyti
as irgi labai prieraisi rubams ir sunku su jais skirtis, dazniausiai sunesiuju namie. ar nebetinkamus sukarpau i gabaliukus ir palieku visokiems pavalymams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurangel @ 2008 12 01, 13:54)
O kur klaipedoje galima nunesti senus drabuzius? g.gif

vaikų krizių centrą, ten ras kam jūsų rūbelius padovanoti rolleyes.gif , nes yra daug vargingai gyvenančių mamyčių, kurioms jūsų metami rūbeliai labai pasitarnautų 4u.gif
Atsakyti
jei viena sezona nedeviu-issiunciu jaunesniajai sesei-paaugle-sugalvoja ka daryti tongue.gif jau kur nudevetus ir sav, ir vyro atiduodu i labdara arba ismetu. o kur brangus rubeliai ir gaila ismesti bei atiduoti, yra spec parduotuves-keityklos, kur visi sunesa tokius, gauni ceki, uz ji gali irgi nusipirkti padevetu. labai populiaru uk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 02 03, 19:17)
Kaune tai tikrai zinau kur priima  mirksiukas.gif

O tai kur, kur? g.gif
Atsakyti