Aš laikau, kaupiu, viliuosi kada kokias bulves bekasant užsidėti (nors realiai tik vieną ar du kartus esu dalyvavus bulviakasy ).. taip kaupiasi kaupiasi krūvos, nes analogiškai kai naujų drabužių daugėja, senų nenešiojamų-irgi... BET ateina švarumo diena arba vyras garsiai pakomentuoja ir tada maišais į šiukšliadėžę vyras tempia mano nenešiojamus skarmalus.
Bet va kaip gailiuosi neperseniausiai išmetus savo super-puper-duper striukę, kurią nešiojau prieš 3metus besilaukdama pirmagimio... dabar pastojau ir galvoju, kad nemažai pinigėlių duočiau, kad tik tą striukę atgaučiau.. mission imposible
neturiu kam atiduoti,tad drasiai metu lauk pries pusmeti laikiau,nes praverte remontuojant buta o dabar jau apsisvarinau.
QUOTE(Lillly @ 2008 11 19, 12:50)
galima, galima, būtent dėl to aš ir pasakiau, jog nesuprantu ko gailėt savo pačios išmesto daikto.
Atsiprašau, kad jus taip sunervinau
Atsiprašau, kad jus taip sunervinau
Pasitikslinkit zodzio gailet reiksme Suprasciau, jei savo ismetamus rubus sukarpyciau i skutelius, kad ginkdie kas nors issitraukes neuzsivilktu, tai, kad isvezu i kaima, reiskia gailiu? Sunervint manes niekas nesunervino, bet keistai mano pasisakymus "isverciat"
Atiduodu i kaima giminems. Kad ir po kambari sunesios, jei netiks ismes...
geresnius ir nenesiotus atiduodu sesei, o jei zinau, kad niekas nenesios, tada ismetu i labdaros konteineri (cia Anglijoje tokie dalykai yra)
jei nenesioju rubo 1-1,5 m. tai drasiai metu lauk arba atiduodu, nes zinau, kad jau tikrai nebenesiosiu
jei nenesioju rubo 1-1,5 m. tai drasiai metu lauk arba atiduodu, nes zinau, kad jau tikrai nebenesiosiu
Jei matau, kad rūbo nei karto neapsivelku gerus metus - ramia sąžine išdalinu .
QUOTE(zaRAza @ 2008 11 20, 09:43)
Pasitikslinkit zodzio gailet reiksme Suprasciau, jei savo ismetamus rubus sukarpyciau i skutelius, kad ginkdie kas nors issitraukes neuzsivilktu, tai, kad isvezu i kaima, reiskia gailiu? Sunervint manes niekas nesunervino, bet keistai mano pasisakymus "isverciat"
Visų pirma, aš kalbėjau ne apie jus ir tikrai ne apie rūbų išvežimą į kaimą.
Man tik pasirodė keista, kad žmogui gaila (ar pikta), jog jo išmestą rūbą nešioja kažkas. Kaip supratau, jūs neišmetate į konteinerį ir nepykstate, kad jūsų nenaudojamas rūbas dar nešiojamas. Taigi diskusija net nereikalinga.
Jei į temą tai aš pati niekad neišmečiau rūbo į konteinerį, atiduodu mamai, draugėms, vaikų namams
Jei jie dar normaliai atrodo atiduodu tam kam reikia, jei ne be gailescio laukan ismetu.
sveikos
jei turite mazai nesiotų proginių suknių,vaikiskų kaukių, mergytems suknycių ar krikstynų rūbelių kuriuos galetume perparduoti, prasom pristatyti mums i palanga nes atidarysim nauja perparduotuve \ komisa ir nereikes nei jums mesti lauk, o mums siulykite, del visko tarsimes.
laukiam pasiūlymų i e.p arba telef
Papildyta:
867811118 nr
Papildyta:
domkarina@yahoo.com
jei turite mazai nesiotų proginių suknių,vaikiskų kaukių, mergytems suknycių ar krikstynų rūbelių kuriuos galetume perparduoti, prasom pristatyti mums i palanga nes atidarysim nauja perparduotuve \ komisa ir nereikes nei jums mesti lauk, o mums siulykite, del visko tarsimes.
laukiam pasiūlymų i e.p arba telef
Papildyta:
867811118 nr
Papildyta:
domkarina@yahoo.com
Man dažniausiai gaila išmest ar atiduot tuos rūbus, kurie visai mažai dėvėti, nes nebuvo su kuo suderinti ar pan. Anksčiau gerus, bet nenešiojamus pardavinėdavau SM, po to nusibodo cackintis su tais paštais, gavo - negavo, perves pinigus - neperves, todėl užraukiau kromelį. Nuo šiol tuos, kurių nebedėviu, bet dar gaila atiduot/išmest, sėkmingai kaupiu, smagu po kokių metų atrast netikėtai Likusius sudedu į kaimą giminėms: patiks kažkas - lai sėkmingai dėvi, nepatiks - tegul degina.
Buvo toks atvejis,kai vaiku nebenesiojamus batukus padejau prie konteinerio,gal kam reikes.Po valandos man tuos batukus kazkoks chroniukas siulo nupirkt.Tai dabar atiduodu konkreciai kam reikia,ar vezu i kaima.ten ukyje visada prireikia,jei neapsirengimui,tai bent grindim plauti...