Dazniausiai nenesiojami rubai buna ismetami, kai mama nemato Surengdavome su sese spintu valymo diena ir viska graziai sulanklste padedavome ant siuksliu konteinerio, paskui matydavome kaip rubai dingdavo nuo konteinerio
Dali nenesiojamu rubu ismetu, kai kuriuos panaudoju aplikacijoms, rankdarbiams...buna, kad kai ka atiduodu giminaiciams
suku galva kur padeti "padoresnius" ismesti kaip ir gaila, o atiduoti nera kam
QUOTE(Lillly @ 2008 11 14, 11:02)
Atsiprašau, bet nu ir požiūris tai gal sudraskyt reikia prieš išmetant, kad tik niekas nepanaudotų, nes "gaila"?? Ir netingi žmogus vežt į tolimesnį koneinerį, kad tik nenešiotų pačios išmestū rūbų
QUOTE(night_ @ 2008 11 14, 12:36)
Aš irgi nesupratau, kam tų išmestų rūbų gailėti? Nebent ant tos babulkos jie gražiau atrodo Man tai kaip tik smagu būtų, jei mano rūbai dar kažkam praverstų.
Ko jau cia taip baisites? Man asmeniskai irgi nebutu malonu. Kai atnesu siuksles ir yra bomzas konteinery, tai nesu ismest i kita, nes man kazkoks nemalonus jausmas, kai po mano siuksles knisasi. Nu atrodo kas cia tokio- siuksles- ale vistiek Turim mes kieme viena tokia melynanose, kuri irgi "tankuose" duodas, tai man nebutu kazkaip malonu savo rubus ant jos matyt. O ir siaip as isvis nemegeja siulyt atiduot savo rubu. Ne del to, kad gaila, bet kazkaip man paciai nemalonu, kai siulo, tai ir kitiems nesiulau. Dazniausiai isvezam i kaima ir pasakom, kad kas tinka pasiimtu, o kas netinka, lai sudegina.
QUOTE(zaRAza @ 2008 11 16, 17:07)
Ko jau cia taip baisites? Man asmeniskai irgi nebutu malonu. Kai atnesu siuksles ir yra bomzas konteinery, tai nesu ismest i kita, nes man kazkoks nemalonus jausmas, kai po mano siuksles knisasi. Nu atrodo kas cia tokio- siuksles- ale vistiek Turim mes kieme viena tokia melynanose, kuri irgi "tankuose" duodas, tai man nebutu kazkaip malonu savo rubus ant jos matyt. O ir siaip as isvis nemegeja siulyt atiduot savo rubu. Ne del to, kad gaila, bet kazkaip man paciai nemalonu, kai siulo, tai ir kitiems nesiulau. Dazniausiai isvezam i kaima ir pasakom, kad kas tinka pasiimtu, o kas netinka, lai sudegina.
Tai reikia arba suplėšyt prieš išmetant, arba atiduot rūbus vaikų namams, negi ir tada būtų pikta, kad jūsų rūbai toliau nešiojami?
Ko čia piktintis, kad nešioja jūsų darbužius? juk šiaip ar taip išmetat. Suprasčiau, jei juos kas pavogtų ir pamatytumėt nešiojamus, gal tada ir būtų pikta, bet kaip pati savo rankom išmeti.....
Aš tai turiu tokią bendradarbę, kurios mergaitės panašaus sudėjimo kaip ir aš, tai nusibodusius drabužius joms atiduodu. Jos išsirenka ką nori, o kas lieka tai nunešu į labdarą. Ir visai negaila, kad kažkas nešioja mano drabužius. Jie dar būna morališkai nepasenę, madingi (kokių 2 metų ar pernykščiai) ir gražiai ant tų mergaičių atrodo. Man netgi smagu, kad jos atiduotais drabužiais pasipuošia (tiksliau normaliai apsirengia), nes bendradarbė viena augina 2 merginas ir naujų darbužių pripirkti nelabai gali.
Aš tai turiu tokią bendradarbę, kurios mergaitės panašaus sudėjimo kaip ir aš, tai nusibodusius drabužius joms atiduodu. Jos išsirenka ką nori, o kas lieka tai nunešu į labdarą. Ir visai negaila, kad kažkas nešioja mano drabužius. Jie dar būna morališkai nepasenę, madingi (kokių 2 metų ar pernykščiai) ir gražiai ant tų mergaičių atrodo. Man netgi smagu, kad jos atiduotais drabužiais pasipuošia (tiksliau normaliai apsirengia), nes bendradarbė viena augina 2 merginas ir naujų darbužių pripirkti nelabai gali.
ir man pikta kai atiduodi ruba o ima ir nevertina atrodo geriau jau buciau emus ir ismetus bet si rudeni man truko kantrybe kad rubu pilna tiek pas mane tiek pas tevus tai emiau sudejau viska graziai i maisus ir nuveziau i vaiku namus patikekit tokiu laimingu vaiku nemaciau dar o nuveziau tik maisa zaslu, 7 striukes 5poras batu ir daug paprastu kelniu, dzinsu ir bliuskuciu tai bent zinau kad jiem jie tikrai reikalingi ir kazkas bus aprenktas
Atiduodu jaunesnėms pusseserėms man išmest ranka nekyla,kai žinau,kad galiu kažkam pagelbėt
Savo rūbus,vyro,mūsų batus sudedu į maišus ir prie konteinerio. Jie ten sėkmingai realizuojasi. Vaikų rūbus atiduodu draugių vaikams,arba tiesiog nunešu į darželį,tenn auklėtojos paskirsto vaikiukams,kuriems labiausiai ko trūsta
QUOTE(Lillly @ 2008 11 16, 20:20)
Tai reikia arba suplėšyt prieš išmetant, arba atiduot rūbus vaikų namams, negi ir tada būtų pikta, kad jūsų rūbai toliau nešiojami?
Ir kur isskaitet, kad reikia suplesyt rubus? Kam i tokius krastutinumus nusirist? Lyg ir aiskiai mintis destau, bet vis stengiates tarp eiluciu iskaityt Nu nenoriu, kad kaimyne su mano rubais vaiksciotu, todel atiduodu kaimo mergickom ir nejauciu jokio pykcio. Lygiai kaip ir anksciau pasisakiusi mama nerase, kad jai gaila savo ismestu rubu, tiesiog ismeta kitam konteinery. Ar nebegalima savo nuomones turet?
QUOTE(zaRAza @ 2008 11 19, 08:41)
Ir kur isskaitet, kad reikia suplesyt rubus? Kam i tokius krastutinumus nusirist? Lyg ir aiskiai mintis destau, bet vis stengiates tarp eiluciu iskaityt Nu nenoriu, kad kaimyne su mano rubais vaiksciotu, todel atiduodu kaimo mergickom ir nejauciu jokio pykcio. Lygiai kaip ir anksciau pasisakiusi mama nerase, kad jai gaila savo ismestu rubu, tiesiog ismeta kitam konteinery. Ar nebegalima savo nuomones turet?
galima, galima, būtent dėl to aš ir pasakiau, jog nesuprantu ko gailėt savo pačios išmesto daikto.
Atsiprašau, kad jus taip sunervinau