Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dedate senus,nenešiojamus drabužius?

atiduodu vienai draugei, kadangi jei patinka mano drabuziai, stilius, ir ji panasaus sudejimo, tj mielai viska ir pasiema wink.gif
Atsakyti
Gal kas nors tiksliau parašys (t.y. adresą), kur Vilniuje galima atiduoti labdarai? smile.gif Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 12 lapkričio 2008 - 17:28
I metus karta perkratau drabuzine ir tuos maisus atiduodu kaimo , kur mociute gyvena, merginoms.
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2008 11 12, 15:56)
Aš tai prie namų į konteinerį mečiau,bet tokia kraustylka babulka vis susirinkdavo ir savo kieme rūšiuodavo,paskui vieni drabužiai vėl konteinery,kiti pas ją ant tvoros kaba.Tai man taip lyg ir nelabai susirodė,lyg ir gaila,nors pagalvojus tai vis tiek išmesti buvo,dabar išvežu kur į tolimesnį konteinerį.Ai,tiesa,kartą mačiau moterį su savo pačios megztu megztiniu.

o tai ko tau gaila, kad dar tavo rubus panesioja? unsure.gif
Man tai ismest daznai gaila buna, nes rubai buna tiesiog atsibode, bet daznai visiskai geri, mazai nesioti, todel atidavineju paklausus, kas ko nori.
Mergaites rubus i vaiku namus nuvezu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasaka1: 13 lapkričio 2008 - 14:18
Cia suradau labdaros organizacijas Vilniuje, bet yra ir kitu miestu. labdaros
Atsakyti
Kas tinka atiduodu kaimynei, geresnius vezu i kaima puskems, o likusius i maisa ir prie konteinerio.
Atsakyti
gerus draugėms, likusius išmetu arba draugė į kaimą išveža smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helena: 13 lapkričio 2008 - 20:56
As i svarius maisus ir prie konteineriu 4u.gif O vaikiskus i vaiku namucius isvezu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saule^ @ 2008 11 14, 09:16)
Dolitle, gal kazinai konkretesnio del Jurgos knygos pristatymo? gal gaetum patikslint vieta ir laika? smile.gif zadu sudalyvaut...kas dar is kaunieciu prisijungu? 4u.gif

o beje, gal kas jau zinot kiek Jurgos knyga kainuoja? g.gif

oj jau radau..apie 54 lt...vistiek pirksiu...megstu Jurga...

Vaikiškus,tai draugių vaikams atiduodam,o savo į kaimą išvežam arba prie konteinerio padedam.
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2008 11 12, 14:56)
Aš tai prie namų į konteinerį mečiau,bet tokia kraustylka babulka vis susirinkdavo ir savo kieme rūšiuodavo,paskui vieni drabužiai vėl konteinery,kiti pas ją ant tvoros kaba.Tai man taip lyg ir nelabai susirodė,lyg ir gaila,nors pagalvojus tai vis tiek išmesti buvo,dabar išvežu kur į tolimesnį konteinerį.Ai,tiesa,kartą mačiau moterį su savo pačios megztu megztiniu.

Atsiprašau, bet nu ir požiūris blink.gif tai gal sudraskyt reikia prieš išmetant, kad tik niekas nepanaudotų, nes "gaila"?? Ir netingi žmogus vežt į tolimesnį koneinerį, kad tik nenešiotų pačios išmestū rūbų doh.gif

Yra tokie vaikų namai Valakampiuose, Grybautojų g. Galit ten nuvežti, ten vaikai iki 18 m, tai dydžiai visi tiktų. Čia tiems, kam negaila, kad jų rūbai dar bus panaudoti ir gal kažkam džiaugsmo suteiks rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi nesupratau, kam tų išmestų rūbų gailėti? laugh.gif Nebent ant tos babulkos jie gražiau atrodo laugh.gif Man tai kaip tik smagu būtų, jei mano rūbai dar kažkam praverstų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 14 lapkričio 2008 - 11:39
kai kuriuos išmetu, kai kuriuos išvežu į kaimą. Kartais būna gaila išmesti rūbą, bet vadovaujuosi tokia taisykle, jei jau kokį pusę metų nenešioju, tai kam vietą užimti ax.gif Vo tai vyras paskui bumba... pilna spinta, oji mat neturi ką apsirengt lotuliukas.gif
Atsakyti