atiduodu vienai draugei, kadangi jei patinka mano drabuziai, stilius, ir ji panasaus sudejimo, tj mielai viska ir pasiema
QUOTE(gaika78 @ 2008 11 12, 15:56)
Aš tai prie namų į konteinerį mečiau,bet tokia kraustylka babulka vis susirinkdavo ir savo kieme rūšiuodavo,paskui vieni drabužiai vėl konteinery,kiti pas ją ant tvoros kaba.Tai man taip lyg ir nelabai susirodė,lyg ir gaila,nors pagalvojus tai vis tiek išmesti buvo,dabar išvežu kur į tolimesnį konteinerį.Ai,tiesa,kartą mačiau moterį su savo pačios megztu megztiniu.
o tai ko tau gaila, kad dar tavo rubus panesioja?
Man tai ismest daznai gaila buna, nes rubai buna tiesiog atsibode, bet daznai visiskai geri, mazai nesioti, todel atidavineju paklausus, kas ko nori.
Mergaites rubus i vaiku namus nuvezu.
Kas tinka atiduodu kaimynei, geresnius vezu i kaima puskems, o likusius i maisa ir prie konteinerio.
gerus draugėms, likusius išmetu arba draugė į kaimą išveža
As i svarius maisus ir prie konteineriu O vaikiskus i vaiku namucius isvezu
QUOTE(saule^ @ 2008 11 14, 09:16)
Dolitle, gal kazinai konkretesnio del Jurgos knygos pristatymo? gal gaetum patikslint vieta ir laika? zadu sudalyvaut...kas dar is kaunieciu prisijungu?
o beje, gal kas jau zinot kiek Jurgos knyga kainuoja?
oj jau radau..apie 54 lt...vistiek pirksiu...megstu Jurga...
o beje, gal kas jau zinot kiek Jurgos knyga kainuoja?
oj jau radau..apie 54 lt...vistiek pirksiu...megstu Jurga...
Vaikiškus,tai draugių vaikams atiduodam,o savo į kaimą išvežam arba prie konteinerio padedam.
QUOTE(gaika78 @ 2008 11 12, 14:56)
Aš tai prie namų į konteinerį mečiau,bet tokia kraustylka babulka vis susirinkdavo ir savo kieme rūšiuodavo,paskui vieni drabužiai vėl konteinery,kiti pas ją ant tvoros kaba.Tai man taip lyg ir nelabai susirodė,lyg ir gaila,nors pagalvojus tai vis tiek išmesti buvo,dabar išvežu kur į tolimesnį konteinerį.Ai,tiesa,kartą mačiau moterį su savo pačios megztu megztiniu.
Atsiprašau, bet nu ir požiūris tai gal sudraskyt reikia prieš išmetant, kad tik niekas nepanaudotų, nes "gaila"?? Ir netingi žmogus vežt į tolimesnį koneinerį, kad tik nenešiotų pačios išmestū rūbų
Yra tokie vaikų namai Valakampiuose, Grybautojų g. Galit ten nuvežti, ten vaikai iki 18 m, tai dydžiai visi tiktų. Čia tiems, kam negaila, kad jų rūbai dar bus panaudoti ir gal kažkam džiaugsmo suteiks
kai kuriuos išmetu, kai kuriuos išvežu į kaimą. Kartais būna gaila išmesti rūbą, bet vadovaujuosi tokia taisykle, jei jau kokį pusę metų nenešioju, tai kam vietą užimti Vo tai vyras paskui bumba... pilna spinta, oji mat neturi ką apsirengt