Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dedate senus,nenešiojamus drabužius?

jei devet galima ar apynaujai, tai atiduodu, jei jau tokie nelabai - ismetu ax.gif
Atsakyti
mane Vilniuje taip pat domintu
Atsakyti
blogiausiu atveju galima padet prie konteineriu smile.gif
Atsakyti
Galima į Caritą Vilniuje nešt, Odminių gatvėj berods.
Atsakyti
Taip pat galima nesti i Pal. J. Matulaičio parapijos socialinį centrą Vilniuje, tik reiktų internete pažiūrėti ir pasiskambinti, nes žinau kad ne kiekvieną dieną priima
Atsakyti
Siulau nesti i Valakampiuose esancius globos namus Sos vaikai. Ten nuo mazu maziausiu iki dickiu ir paneliu ir berneliu.
Ten vaikuciai labai dziaugiasi sulauke sveciu (ir dovanu smile.gif )
Pati ten seniau dirbau, tai iki siol vezu viska kas atlieka is buities
Atsakyti
Ligoninės priima. Giminaitė dirba Lazdynų ligoninėje Vilniuje, tai sakė, kad jie būna labai laimingi, jei kas atneša rūbų, kadangi ten guli daug asocialių žmonių, sunkiai sergančių, ar negalinčių įsigyti net pagrindinių reikmenų, todėl net labiausiai nutrinti rūbai yra laukiami.
Atsakyti
O Šiauliuose yra samariečių organizacija? Ir prisikaupė kalnas rūbų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 02 03, 20:17)
Kaune tai tikrai zinau kur priima  mirksiukas.gif

O kur? bigsmile.gif
Atsakyti
išmetu be gailesčio doh.gif
Atsakyti
Aš tai prie namų į konteinerį mečiau,bet tokia kraustylka babulka vis susirinkdavo ir savo kieme rūšiuodavo,paskui vieni drabužiai vėl konteinery,kiti pas ją ant tvoros kaba.Tai man taip lyg ir nelabai susirodė,lyg ir gaila,nors pagalvojus tai vis tiek išmesti buvo,dabar išvežu kur į tolimesnį konteinerį.Ai,tiesa,kartą mačiau moterį su savo pačios megztu megztiniu.
Atsakyti
viska i labdara
Atsakyti