Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dedate senus,nenešiojamus drabužius?

QUOTE(GūGa @ 2008 02 25, 18:29)
aaa  smile.gif

dar del carito. nzn, man ten taip viskas nekaidru atrodo, visokiu dalyku esu girdejus, tai dziaugciaus kad neprisiskambinu  biggrin.gif

del carito tai nzn, bet samarieciuose viskas skaidru, matau kai zmones pasiema rubelius, nes ten yra viena pusele mokama, kita nea smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 02 25, 17:29)
aaa  smile.gif

dar del carito. nzn, man ten taip viskas nekaidru atrodo, visokiu dalyku esu girdejus, tai dziaugciaus kad neprisiskambinu  biggrin.gif

del karito pati asmeniskai zinau (kaimynes paskalos, nes ji ten dirbo nesenai), kad pirma savuju artimieji issirenka, o tik tada atiduoda kad lieka kitiems! doh.gif
Atsakyti
As irgi turiu daaug rubu, kuriu nenesioju, ir noreciau juos atiduoti. Kur galima kreiptis Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Jacinta07 @ 2008 02 26, 01:59)
del karito pati asmeniskai zinau (kaimynes paskalos, nes ji ten dirbo nesenai), kad pirma savuju artimieji issirenka, o tik tada atiduoda kad lieka kitiems! doh.gif

bet cia ziauru sakyciau...
kad zmoniu labdara nepasieka savo tikslo, o samarieciuose, visi rubeliai laikomi kambarelyje atskiram, kurio durys visada buna atidarytos ir matai kaip rusiuoja ir pan.
aishku gal ir pasiema viena kita rubeli sau, bet tai manyc naturalu ash ir manau pasimciau jei koki lobi rasciau blush2.gif
Atsakyti
Nešiau Samariečiams Partizanų gatvėj.. gal reikėjo senamiesty (berods ten Gertrūdos g.)? O ten visada priima?
O į Caritą Aukštaičių g. kažkada vežiau žaislus, bet taip mane ten priėmė, kad daugiau nebenorėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(timona @ 2008 02 26, 12:54)
Nešiau Samariečiams Partizanų gatvėj.. gal reikėjo senamiesty (berods ten Gertrūdos g.)? O ten visada priima?
O į Caritą Aukštaičių g. kažkada vežiau žaislus, bet taip mane ten priėmė, kad daugiau nebenorėjau  smile.gif

nea, yra samarieciu organizacija prie stoties smile.gif

Ten kur yra pigus rubai tam ekspresimos pastate, salia pastatas kur express market, tai ten yra toks praejimas tarp tu pastatu, praeini pro ta praejima, pasuki i kaire puse ir eini iki namo galo, ir prie paskutines laiptines rusyje yra isikure samarieciai, pamatysi ten smile.gif jie tikrai priima, bet dirba iki 4 berods tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 02 26, 12:01)
nea, yra samarieciu organizacija prie stoties smile.gif

Ten kur yra pigus rubai tam ekspresimos pastate, salia pastatas kur express market, tai ten yra toks praejimas tarp tu pastatu, praeini pro ta praejima, pasuki i kaire puse ir eini iki namo galo, ir prie paskutines laiptines rusyje yra isikure samarieciai, pamatysi ten smile.gif jie tikrai priima, bet dirba iki 4 berods tik smile.gif

Ačiū smile.gif Reiks pabadyti surasti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(timona @ 2008 02 26, 15:12)
Ačiū  smile.gif  Reiks pabadyti surasti  cool.gif

O gal zinote kur Kaune?nes yra visokiu rubeli susikaupe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkadk @ 2008 02 27, 11:01)
O gal zinote kur Kaune?nes yra visokiu rubeli susikaupe ax.gif

čia apie Kauną ir kalbam smile.gif
Atsakyti
O Vilniuje?
Atsakyti
Ilga laika laikau spintoj, cia mano toks buna kaip atsisveikinimas biggrin.gif Labai susidevejusius ismetu, o padoresnius atiduodu pusseserytei tongue.gif
Atsakyti
pas mane is vis ziauri situacija su rubais, net nespeju priiprast apsiprast su jais kai sese konfiskuoja juos, pasiskolina ir pamirsta grazint doh.gif biggrin.gif
Atsakyti