Pries koki menesi is esmes perziurejau rubu spinta. Radau drabuziu, kuriuos nuo nusipirkimo per kelis metus buvau uzsidejusi tik karta kita, arba kurie jau sunesioti ir nebetinkami normaliam vartojimui. Nusprendziau visais jais atsikratyti. Sudejau visus i atskira krepsi (savo ir draugo) ir padejau atskirai prie siuksliu konteinerio (daznai matau, kaip ateina "bomziukai" pasikuist). Pagalvojau, gal reiketu atiduoti kokiai neturtingai seimai. Bet neieskosi jos gatveje...
O kur jus dedata rubus, kuriu nusprendziat atsikratyti? Gal turit kokiu geru ideju ar pasiulymu?
Klaipėdoj yra vieta kur žmonės suneša jiems nereikalingus rūbus, paskui atiduoda tiems , kurie neturi už ką nusipirkti. Prie konteinerio kai padedi, tai bomžai išdrabsto aplink, tik
valytojams darbo pridaro ir viskas
valytojams darbo pridaro ir viskas
Kartą buvau nunešusi drabužius į "Caritą". Moteriškė akis pavartė, nosį paraukė, paso paprašė... Žodžiu, nelabai manimi ir atneštais rūbais domėjosi... Dabar palieku maiše prie konteinerio - nesu pastebėjusi išsvaidytų, su visu maišu pasiima.
as pabandziau atiduoti i carita - pasiskambinau kad aatvezt. tai man pasake - rubai turi buti isskalbti, susiuti, sutvarkyti ir tt
nu atsiprasau - tai jei kokia saga istrukus, tai sedesiu ir siusiu kad paaukot galeciau?
as ir taip turiu ka veikt
manau kad neapsimoka skalbimo masina jungt ir perskalbinet viska...
aisku nesiruosiau aukot visokiu suplysusiu kojiniu, normalisu rubus, tiesiog jei karta uzsidejau ta ruba, tai nemanau kad turiu dar ji isplaut kad priimtu. apskritai kaune tos bobeles jauciasi gerokai pasikelusios.
pasake - atvezkit, mes atsirinksim kas mum tinka. nu ir aukok zmogau - skalbk, siuk, vezk, aukok savo laika, vandeni - o kas jom pasirodys per prasta - galesi i konteineri ismest
nunesiau 2 maisus prie konteinerio - kaip man neliko nieko, tik vyro kelniu neeme - matyt per prastos pasirode
nu atsiprasau - tai jei kokia saga istrukus, tai sedesiu ir siusiu kad paaukot galeciau?
as ir taip turiu ka veikt
manau kad neapsimoka skalbimo masina jungt ir perskalbinet viska...
aisku nesiruosiau aukot visokiu suplysusiu kojiniu, normalisu rubus, tiesiog jei karta uzsidejau ta ruba, tai nemanau kad turiu dar ji isplaut kad priimtu. apskritai kaune tos bobeles jauciasi gerokai pasikelusios.
pasake - atvezkit, mes atsirinksim kas mum tinka. nu ir aukok zmogau - skalbk, siuk, vezk, aukok savo laika, vandeni - o kas jom pasirodys per prasta - galesi i konteineri ismest
nunesiau 2 maisus prie konteinerio - kaip man neliko nieko, tik vyro kelniu neeme - matyt per prastos pasirode
QUOTE(Vitulka @ 2005 10 26, 21:08)
Klaipėdoj yra vieta kur žmonės suneša jiems nereikalingus rūbus
kur yra tokia vieta?
Aš tai ir visada (jei neduodu biednesniem giminėm ar kaiman normalesnius drabužėlius) prie konteinerio surikiuoju, dabar va kaip tik batus ruošiuosi nunešt, nes dar geri, bet jau kokius 3 metus stovi spintoj .
Atiduodu sesei,draugei arba nuvezu i kaima