Skruzdeliuk11 ir man jei galima schemute
letena95@gmail.com
QUOTE(letena95 @ 2009 11 15, 17:00)
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 11 15, 11:46)
mergaites, scemutes reiketu per AŽ (asmenine žinute) prasyti
QUOTE(dovyda @ 2009 11 15, 15:59)
na cia as norejau paeksperimentuot galvoju sau - ne vieni metai siuvineju, gal laikas imtis mazesnes kanvos na ir ka pasiemiau 16aida, pabandziau su 2 siulais ir nutrenkiau nepatiko tie kaip tu vadini "ispampe kryzeliai" guli ta aidute, vistiek reiks sunaudot, o vienu , manau, bus per skysta...
o ewas nuo lino labai skirias?
o ewas nuo lino labai skirias?
aš ant 18 aidos 2 siulais tigra ir tulpes siuvinėjau, visai nieko gavos tokie putlūs
QUOTE(dovyda @ 2009 11 15, 15:59)
na cia as norejau paeksperimentuot galvoju sau - ne vieni metai siuvineju, gal laikas imtis mazesnes kanvos na ir ka pasiemiau 16aida, pabandziau su 2 siulais ir nutrenkiau nepatiko tie kaip tu vadini "ispampe kryzeliai" guli ta aidute, vistiek reiks sunaudot, o vienu , manau, bus per skysta...
nu įdomiai tu čia aš ir ant 18 aidos dviem siūliukais siuvinėju ir man gražu, niekas nėra "išpampę"
QUOTE(Džeinė @ 2009 11 15, 16:09)
aš ant 18 aidos 2 siulais tigra ir tulpes siuvinėjau, visai nieko gavos tokie putlūs
Aš kačiuką tarp aguonų irgi taip siuvinėjau.
QUOTE(astulia @ 2009 11 15, 17:09)
nu įdomiai tu čia aš ir ant 18 aidos dviem siūliukais siuvinėju ir man gražu, niekas nėra "išpampę"
ai na gal reiketu dar pasigriebus pabandyt gal , kad prie 14-os ipratus, tai va ir isisdirbineju cia
Sveikos merginos... senokai aš nieko nesirodžiau, tai va, užvakar baigiau, bet niekaip neįstengiau nufotkint ir įkelt... O dabar mano varna jūsų teismui
QUOTE(čiolė @ 2009 11 15, 16:37)
Sveikos merginos... senokai aš nieko nesirodžiau, tai va, užvakar baigiau, bet niekaip neįstengiau nufotkint ir įkelt... O dabar mano varna jūsų teismui
Kokia varna.
QUOTE(čiolė @ 2009 11 15, 16:37)
labai į porą tiktų tas liūdnas poviukas,tik dabar pas save niekaip nerandu
va ,radau
o aš ir ant 14 ir ant 16 Aidos siuvinėju dviem siūlais ir abiem atvejais esu patenkinta ,man netrukdo ,kad ant AIDOS 14 šviečiasi truputėlį medžiagytė,arba ant 16 Aidos kryžiukai truputį išsipūtę....čia tikriausiai,kaip kam gražiau
QUOTE(zundyte @ 2009 11 15, 18:02)
Ačiū už siūlymą, bet šią varną aš jau esu išsiuvinėjus
Dabar siuvinėju metriką draugės mergytei, o taip pat esu suradus (kažkada ieškojau per schemų paiešką, bet radau pati ) varną-muzikantę, krikštasūnis baisiai norėjo, tai kalėdom žadu padaryt....
QUOTE(čiolė @ 2009 11 15, 17:11)
Ačiū už siūlymą, bet šią varną aš jau esu išsiuvinėjus
Dabar siuvinėju metriką draugės mergytei, o taip pat esu suradus (kažkada ieškojau per schemų paiešką, bet radau pati ) varną-muzikantę, krikštasūnis baisiai norėjo, tai kalėdom žadu padaryt....
aš prisimenu ,kad kažkas siuvinėjo ,bet kas ,tai nėra šansų prisimint ,tiek čia auksarankių ..aš tai tą varną ir povą kartu išsiuvinėčiau ,toks kaip ir siužetas neblogas būtų ,pora kaip tvora