Mano naujas darbelis jusu ivertinimui
wooooooooooooow koks grozis
Daske, man biski kliuna, kad prasisviecia medziagyte is po kryziuku
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 11 15, 11:08)
Daske, man biski kliuna, kad prasisviecia medziagyte is po kryziuku
o man kaip tik priesingai - nepatinka, kai kryzeliai labai jau susigrude cia, manau, kaip kam grazu. Va pameginau ant 16 kanvos 2 siulais siuvinet nu nigaliuuuu kaip ne kas iseina...per tanku man
QUOTE(skruzdeliukas11 @ 2009 11 14, 22:45)
noreciau gaut schemute 7taskeboruze@gmail.com
Daske, dailūs metrikučiai
skruzdeliukas11, kaip gražu
skruzdeliukas11, kaip gražu
Labai gražūs visi darbeliai.
QUOTE(Metija @ 2009 11 14, 13:29)
Ir mano kompas rodo tokį pat vaizdelį. Libaja, čia pas Banni berods Vervaco schema. Kai kurie galutiniai Vervaco variantai man nepatinka. Aš irgi siuvinėjau originaliom spalvom šią rankytę ir kai baigiau - mane erzino per ryškus plotas rankytės viduje. Mano akims perėjimas per ryškus... Galvoju, kad ir Banni taip galėjo nutikti. Įdomu būtų sulyginti kitus tokius pačius darbus ir pasižiūrėti siūlų kodus.
Kažkada irgi siuvinėjau - spalvos pagal originalą
Nesu patenkinta Vardan sportinio intereso reiktų kada pamėginti pačiai spalvas parinkti. Paveiksliukas nėra toks jau prastas, tik kontrastas šiaip sau
QUOTE(skruzdeliukas11 @ 2009 11 14, 20:45)
Mano naujas darbelis jusu ivertinimui
gera mintis pasporto kraščiuką nuspalvinti. Labai vietoje akcentas
Ačiū už patarimus, merginos Paskaičiuojam, atsipalaiduojam ir kryžiavojam toliau
QUOTE(dovyda @ 2009 11 15, 11:29)
o man kaip tik priesingai - nepatinka, kai kryzeliai labai jau susigrude cia, manau, kaip kam grazu. Va pameginau ant 16 kanvos 2 siulais siuvinet nu nigaliuuuu kaip ne kas iseina...per tanku man
O tai tu ant 16 kanvos 1 siulu darai? man asmeniskai siuvinet smagiau ant 14 aidos, ne tokie ispampe tie kryzeliai ir graziau gula, bet bendras vaizdas geresnis ant 16 aidos, tada visai medziaga nesisvieciai ir tikrai, kaip kazkuri sake, atrodo kaip tapyta butu. as visada mazus darbelius ant 16 siuvineju, nes jie ir taip smulkus tai norisi kad tikroviskiau atrodytu, o didesnius ant 14. nors dabar ir didesnius pradejau ant lino 32 ct
skruzdeliukas11, grazus darbas, toks meniskas
QUOTE(Dantiste @ 2009 11 15, 14:37)
O tai tu ant 16 kanvos 1 siulu darai? man asmeniskai siuvinet smagiau ant 14 aidos, ne tokie ispampe tie kryzeliai ir graziau gula, bet bendras vaizdas geresnis ant 16 aidos, tada visai medziaga nesisvieciai ir tikrai, kaip kazkuri sake, atrodo kaip tapyta butu. as visada mazus darbelius ant 16 siuvineju, nes jie ir taip smulkus tai norisi kad tikroviskiau atrodytu, o didesnius ant 14. nors dabar ir didesnius pradejau ant lino 32 ct
na cia as norejau paeksperimentuot galvoju sau - ne vieni metai siuvineju, gal laikas imtis mazesnes kanvos na ir ka pasiemiau 16aida, pabandziau su 2 siulais ir nutrenkiau nepatiko tie kaip tu vadini "ispampe kryzeliai" guli ta aidute, vistiek reiks sunaudot, o vienu , manau, bus per skysta...
o ewas nuo lino labai skirias?