Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 80 tema

Ohoo koks daaarbas blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif wub.gif

Little angel, gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šaunuolės, merginos. wub.gif Aš irgi nusipirkau trūkstamus siūliukus, dabar galėsiu tęsti toliau savo jūrą.
Atsakyti
Florestina ,gal namučius pastatysi? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Ilgai laukti ir su meile čiustyti blush2.gif , du broliukai -- Advento kalendoriukai--

50*55cm
user posted image

user posted image

user posted image

45*55cm
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 27, 21:30)
Ilgai laukti ir su meile čiustyti blush2.gif , du broliukai -- Advento kalendoriukai--

Paukščiuk ,kaip visada thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 27, 19:30)

Na laabai jau dailu thumbup.gif O kur snaigytės? Nusprendei nesiuvinėt? O saldainiukai išlauks savo eilės,kada reiks valgyt po vieną? hihihi.gif
Atsakyti
Paukščiuk, super thumbup.gif Tik pagalvojau, kad tokiam grožy pas mus saldumynai neužsibūtų - mažasis iš kart rastų būdą pasiekt ir iškrapštyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dar negaliu nepagirt Little Angel darbo - įrėmintas tikrai atrodo tobulai bigsmile.gif

Ir visų kitų darbeliai šaunūs, net neišvardinsiu visų wub.gif
Atsakyti
ačiū, merginos. Snaigių nebesiuvinėjau, nusprendžiau neperkraut blush2.gif . Kaip į šiuos kalendorius mamytės dės saldainiukus nežinau, bet į saviškį dėsiu tik po vieną, tą dieną. Mažas jis dar pas mane, tikrai nesuprastų ir neišlauktų biggrin.gif Net dabar , kol paveikslavau, sukinėjos kaip katinuks aplink lašinius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 27 lapkričio 2009 - 22:03
Paukščiuk, yahoo.gif labai labai wub.gif šiltas, mielas ir gražus kalendorius! oj užkvipo kalėdom... newyear.gif
Atsakyti
darbztuolytes, priminkit internetines parduotuves, kur galima siuvinejimo reikmenu isisgyti g.gif
www.kasiulai.lt
www.siuvinejimomagija.lt
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 27, 23:03)
Mažas jis dar pas mane, tikrai nesuprastų ir neišlauktų  biggrin.gif Net dabar , kol paveikslavau, sukinėjos kaip katinuks aplink lašinius  biggrin.gif

biggrin.gif
aš praėjusiais metais dariau dukterėčiai kalendorių, bet tokį su stalčiukais. Į kai kuriuos stalčiukus įdėjau saldainiuką ir užduotėlę, o į kitus tik užduotėlę, tai koks vaikas nusiminęs būdavo atidarius ir neradus saldainio biggrin.gif nesuprasdavo kame reikalas lotuliukas.gif ir nepaaiškinsi tokiam mažiukui hihihi.gif

nekava,
http://www.erankdarbiai.lt/
http://www.darbstuole.eu/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 27 lapkričio 2009 - 22:15
Jau nepamenu kieno, bet ta porelė ant grybo su žiogu ant galvos tai super 4u.gif 4u.gif 4u.gif O Paukščiuko kalendoriai tiesiog paprasti, šilti ir nuostabūs wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti