Ohoo koks daaarbas
Little angel, gražu
Šaunuolės, merginos. Aš irgi nusipirkau trūkstamus siūliukus, dabar galėsiu tęsti toliau savo jūrą.
Florestina ,gal namučius pastatysi?
Ilgai laukti ir su meile čiustyti , du broliukai -- Advento kalendoriukai--
50*55cm
45*55cm
50*55cm
45*55cm
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 27, 21:30)
Ilgai laukti ir su meile čiustyti , du broliukai -- Advento kalendoriukai--
Paukščiuk ,kaip visada
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 27, 19:30)
Na laabai jau dailu O kur snaigytės? Nusprendei nesiuvinėt? O saldainiukai išlauks savo eilės,kada reiks valgyt po vieną?
Paukščiuk, super Tik pagalvojau, kad tokiam grožy pas mus saldumynai neužsibūtų - mažasis iš kart rastų būdą pasiekt ir iškrapštyt
Dar negaliu nepagirt Little Angel darbo - įrėmintas tikrai atrodo tobulai
Ir visų kitų darbeliai šaunūs, net neišvardinsiu visų
Dar negaliu nepagirt Little Angel darbo - įrėmintas tikrai atrodo tobulai
Ir visų kitų darbeliai šaunūs, net neišvardinsiu visų
ačiū, merginos. Snaigių nebesiuvinėjau, nusprendžiau neperkraut . Kaip į šiuos kalendorius mamytės dės saldainiukus nežinau, bet į saviškį dėsiu tik po vieną, tą dieną. Mažas jis dar pas mane, tikrai nesuprastų ir neišlauktų Net dabar , kol paveikslavau, sukinėjos kaip katinuks aplink lašinius
Paukščiuk, labai labai šiltas, mielas ir gražus kalendorius! oj užkvipo kalėdom...
darbztuolytes, priminkit internetines parduotuves, kur galima siuvinejimo reikmenu isisgyti
www.kasiulai.lt
www.siuvinejimomagija.lt
www.kasiulai.lt
www.siuvinejimomagija.lt
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 27, 23:03)
Mažas jis dar pas mane, tikrai nesuprastų ir neišlauktų Net dabar , kol paveikslavau, sukinėjos kaip katinuks aplink lašinius
aš praėjusiais metais dariau dukterėčiai kalendorių, bet tokį su stalčiukais. Į kai kuriuos stalčiukus įdėjau saldainiuką ir užduotėlę, o į kitus tik užduotėlę, tai koks vaikas nusiminęs būdavo atidarius ir neradus saldainio nesuprasdavo kame reikalas ir nepaaiškinsi tokiam mažiukui
nekava,
http://www.erankdarbiai.lt/
http://www.darbstuole.eu/
Jau nepamenu kieno, bet ta porelė ant grybo su žiogu ant galvos tai super O Paukščiuko kalendoriai tiesiog paprasti, šilti ir nuostabūs