Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 80 tema

QUOTE(Little angel @ 2009 11 27, 08:34)
Pristatau pirmą savo pačios rėmintą darbą. Tad trumpai aprašymas.

na labaaai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,aš kaupiuos šitam darbui blush2.gif ,nežinau ,kada susikaupsiu ,jis man toks-iš fantastikos srities ,beveik neįgyvendinamas blush2.gif blush2.gif

[quote=paukščiukas,2009 11 27, 10:05]
Didžioji dauguma jau tikriausiai matėt, bet negaliu atsigrožėt bigsmile.gif , ir tai tik 40proc viso darbo swoon.gif swoon.gif swoon.gif iškur tiek kantrybės g.gif
viešpalėliau ,nukrist galima doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif ,tai koks bus visas darbas? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 11 27, 11:21)
nu aš tai dar tokiems darbams nesubrendau blink.gif  blink.gif
žinau kad yra darbų kurių dydžiai 1000x1000 kryželių spalvų virš 200, nu bet man dar kol kas nervų ir kantrybės neužtektų lotuliukas.gif

Aš gal visai norėčiau savo kantrybę išbandyti rolleyes.gif Tik va, laiko nebeturiu... doh.gif Norėčiau Žalgirio mūšio paveikslą išsisiuvinėti, ot įspūdingai atrodytų... O jau rėmas kiek kainuotų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 27, 12:05)
Didžioji dauguma jau tikriausiai matėt, bet negaliu atsigrožėt  bigsmile.gif , ir tai tik 40proc viso darbo  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif iškur tiek kantrybės g.gif

user posted image

blink.gif blink.gif blink.gif neturiu zodziu, apsalusi, aisku geraja prasme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2009 11 27, 11:47)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  neturiu zodziu, apsalusi, aisku geraja prasme thumbup.gif

eikit sau koks darbas user posted image
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2009 11 27, 10:47)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  neturiu zodziu, apsalusi, aisku geraja prasme thumbup.gif

na bet tokį darbą nunešus rėmint ,infarktas priėmėjai garantuotas... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tokį darbą jau ne bute ant sienos kabint, reikėtų mažų mažiausiai nuosavo namo. įdomu, kiek ji laiko siuvinėja g.gif Ir kartais čia ne HEaD?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 27 lapkričio 2009 - 11:29
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 27, 10:05)
Didžioji dauguma jau tikriausiai matėt, bet negaliu atsigrožėt  bigsmile.gif , ir tai tik 40proc viso darbo  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif iškur tiek kantrybės g.gif

Jetus, ir aš tokiems darbams nesubrendau ir nemanau, kad subręsiu. Čia jau man būtų viso gyvenimo darbas doh.gif Man patinka procesas, bet labai labai patinka dovanoti. Siuvinėju aš ilgai... Didelį darbą pradėjus paaukočiau visą savo laiką... Ir nenorėčiau visą gyvenimą siuvinėt vieno darbo....

Na, paveikslą galima nupiešti. Aš turiu gražų pieštą paveikslą. Man nesinorėtų jo siuvinėti.

Mergina tiesiog šaunuolė!!! Įspūdingumas nerealus doh.gif

Little angel, bet Tu turi metų darbą, ar čia rodeisi? Ar pasirodysi įrėmintą? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 27 lapkričio 2009 - 12:08
Sveikutes auksarankes,

ir as kaip ta pele - apsivoziau ir negaliu atsitoketi nuo Jusu tooookiu darbu doh.gif wub.gif
Geris!!!
O as po savo pirmojo darbelio su foto, sugrizau i pirma klase ir dabar kryziavoju lengva darbeli - bus raktine. Jau ipusejau, kai baigsiu parodysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 11 26, 10:14)
Linksmas mažas darbukas nuotaikai praskaidrinti biggrin.gif

Sandrulia, tiesiog žavingas paršiukas!!! Aš dabar vaikams Kalėdų dovanėles siuvinėju, tai tiesiog visur matau linksmus ir nuotaikingus paveiksliukus wub.gif

O apie rėminimą kalbant - man idealiausias būdas yra prisiūti paveikslą prie kartono! Susibadai kartone skylutes, įtempi ir pritvirtini kampuose (svarbu žiūrėti, kad pritvirtintum pagal siūlą ir prisiuvi. Na, tempiant lygiai padaryti yra daug sunkiau. Aš tempiu tik tada, kai rėmelio šonai siauri ir neuždengia prisiuvimo. Nežinau ar supratot doh.gif
Atsakyti
Metija, virėją rodžiau jau. Penktadienį kitą jau jam važiuosiu rėmo užsakinėt, kai algą perves.
O prisiuvimo prie kartono būdas tinka tik naudojant pasportą, nes mano atvejų šis būdas būtų visai netikęs
Atsakyti
Sveikos merginos na ir grožių prisiuvinėjot visom po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pati tai pastrigau su pantera blush2.gif blush2.gif blush2.gif niekaip nejuda
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 11 27, 12:30)
O prisiuvimo prie kartono būdas tinka tik naudojant pasportą, nes mano atvejų šis būdas būtų visai netikęs

Taip, apie tai ir kalbėjau, kad jis dažnai netinkamas. Tavo atveju tikrai netikęs. Kartais ir be pasporto įmanoma, tai priklauso nuo rėmo 4u.gif
Atsakyti