Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 80 tema

QUOTE(Metija @ 2009 11 26, 21:58)
Pasirodysiu ir aš savo naujausius gaminukus: kuprinė ir atvirukas draugei gimtadienio proga

bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pristatau pirmą savo pačios rėmintą darbą. Tad trumpai aprašymas.

Paėmiau juostos kur langams klijuot su porolonu. Tada kad nebūtų balta, paėmiau Laujaus blizgų auksinį popierių supjausčiau vienodo storio juostelėm ir pieštukiniais klijais prilipinau prie tos juostos. Tada tempiau darbą siūlais. Procesas labai įdomus ir labai ilgas. Siūlų susinaudojo daug.
Tada švariai nublizginau stiklą ir kišau uštemptą darbą. Na ir papildomai dar patampiau stygeles. Primaizgiau mazgų mazgą ir nukirpau. Paėmiau kitą kartono lapą uždėjau ant nugarėlės ir tais metaliukais prikaliau. Mat man jų nekalė, nes nežinojo kokiam aukšty. Na beliko apklijuoti popierine juosta, kad sienos nebraižytų ir viskas.

Foto nekokios nes tamsu. Kai tik bus saulėta perdarysiu be blitso. Vyras sakė, kad čia mano pats nerealiausias darbas. Rėmas, audinio spalva ta juostelė viskas tobulai dera. Na žodžiu darbų darbas. blush2.gif

Na ir foto
user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
Little angel vyras tavo teisus, padirbėjai iš širdies didis.gif
Atsakyti
Little angle, darbas tikrai įspūdingas ir rėmelis fantastiškas 4u.gif
Tik nelabai supratau, kam tas porolonas g.gif
Atsakyti
Na matyt nepastabi Kasiopėja būsi. Matai berniukui ant diržo tokie varpeliai. Tai vat jie gal kokių 6mm dydžio. Rėminau su stiklu tad reikėjo tarpo tarp stiklo ir darbo. O blizgu popierių klijavau, kad nesimatytų tos langų juostos. Jis labai gerai matosi toje foto kor rėmo šonas ir arčiau pavaizduotas.

O rėmas tai tikrai įspūdingas nors ir brangus man gavos. Darbas 23x30cm, rėmas su gilia įpjova, medinis, tai kainavo man su nuolaida apie 85litus. Daug, bet laikiau darbą stalčiuj gal pusmetį kol pasiryžau ir pinigėlių rėmams atsidėjau, kitą penktadienį važiuosiu kitam darbui rėmo rinkt
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 11 27, 06:51)
Na matyt nepastabi Kasiopėja būsi. Matai berniukui ant diržo tokie varpeliai. Tai vat jie gal kokių 6mm dydžio. Rėminau su stiklu tad reikėjo tarpo tarp stiklo ir darbo. O blizgu popierių klijavau, kad nesimatytų tos langų juostos. Jis labai gerai matosi toje foto kor rėmo šonas ir arčiau pavaizduotas.

tikrai nepastabi ax.gif gudriai išsisukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 11 27, 08:34)
Tada tempiau darbą siūlais. Procesas labai įdomus ir labai ilgas.

man pakankamai greitas procesas siulu tempimas ax.gif , kai reminsi koki 5a darba tikrai maziau vargo bus.
visada uz paciu reminima, nes tikrai remintojai geriau nepadarys schmoll.gif
saunuole 4u.gif
Atsakyti
o as visada galvojau, kad reminti reikia kaip ir nuotrauka, tiesiog uzmeti uz stiklo ir kabini ant sienos blush2.gif gal yra koks puslapis nurodantis kaip reikia reminti? Nes siuvineju dovanai ir nenoreciau, kad kas nesigautu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2009 11 27, 10:10)
o as visada galvojau, kad reminti reikia kaip ir nuotrauka, tiesiog uzmeti uz stiklo ir kabini ant sienos

Na ne tikrai ne biggrin.gif Audinys yra lankstus, čia juk ne popierius. Rėminti galima tempiant audinį siūlais, kaip mano foto, arba klijuojant lipnia juostele. Nu man labiau patiko siūlais tempimas. Gal ir daugiau laiko užima, bet kaip Rugsėjė rašo, po kažkelinto darbo eisis greičiau. O be to pamiršau paminėti, kad pats rėminimo procesas yra labai smagus. Ir tikrai nesudėtingas. Man šį sykį buvo iššūkis su varpeliais, bet šiaip, jei nėra biserio, o tik siuvinėtas plotas, tai užtempei darbą ant vieno kartono, ir vsio thumbup.gif Man įrėminti truko trumpiau nei trečiadienį ėjo krepšinio rungtynės, tai šiek tiek mažiau nei 2 valandos. Argi čia daug? Bet bent jau ramu, kad nebus liaupsų ir žinau kad salone geriau nepadarys. Mat tu rėmini sau, o ne kažkam
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 11 27, 11:19)
Na ne tikrai ne biggrin.gif  Audinys yra lankstus, čia juk ne popierius. Rėminti galima tempiant audinį siūlais, kaip mano foto, arba klijuojant lipnia juostele.

na ka, tada reikes atsiraitoti visas rankoves, susitempti visus siulus ir lipnias juostas bei klijus ir bandyti laime lotuliukas.gif Aciu uz informacija 4u.gif P.S. taip ir pamirsau pasakyti, kad darbukas tikrai pasakiskas ir viskas taip puikiai suderinta, 10 balu thumbup.gif
Atsakyti
Didžioji dauguma jau tikriausiai matėt, bet negaliu atsigrožėt bigsmile.gif , ir tai tik 40proc viso darbo swoon.gif swoon.gif swoon.gif iškur tiek kantrybės g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 27 lapkričio 2009 - 10:05
nu aš tai dar tokiems darbams nesubrendau blink.gif blink.gif
žinau kad yra darbų kurių dydžiai 1000x1000 kryželių spalvų virš 200, nu bet man dar kol kas nervų ir kantrybės neužtektų lotuliukas.gif
Atsakyti