Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 80 tema

QUOTE(zuzanele @ 2009 11 26, 10:11)
Pradėjau siuvinėti ant juodos medžiagos. Bet kaip sunku įžiūrėti... doh.gif  Gal kas turit kokių gudrybių, kaip lengviau būtų siuvinėti g.gif

Man merginos patarė baltą rankšluostuką ant kelių pasidėti. Tikrai akutės geriau matosi. Nors mano siuvinys laukia geresnių orų, dabar labai tamsios dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 26 lapkričio 2009 - 17:13
zuzanėle, pamėgink pasidėti stalinę lempą ant žemės su atloštu gaubtu, kad šviestų tau į siuvinį iš apačios. Tik lemputę silpnesnę įsisuk, nes nuo labai ryškios akys irgi vargsta.
Atsakyti
QUOTE(Vitadrita @ 2009 11 26, 15:51)
noriu ir as pasirodyti su savo katik iskeptu darbeliu

wub.gif man labai mielas vaikiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitadrita @ 2009 11 26, 17:51)
noriu ir as pasirodyti su savo katik iskeptu darbeliu user posted image

koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif pamilau sita grozi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vitadrita, labai gražus leliukas 4u.gif

Vakar ir aš parsivežiau net 4 įrėmintus paveikslus. clap.gif Kai kurie jau jums bus matyti, bet čia jau galutiniai, įrėminti variantai. Beliks tik išdovanoti...

Čia vargšas gulėjo užmestas, radau ir nutariau įrėminti. Bet toks šis darbas senas, dar siuvinėjau ne pagal spalvų kodą, o pati pasirinkdavau spalvas... ax.gif
user posted image

Medelis jau paruoštas dovanojimui
user posted image

Metrikas pusbrolio dukrytei.
user posted image

Metrikas draugų sūneliui.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitadrita @ 2009 11 26, 15:51)
noriu ir as pasirodyti su savo katik iskeptu darbeliu

labai gražu 4u.gif

QUOTE(banni @ 2009 11 26, 16:19)
as Kasiuluose kai  pirkau 4 gabalus medziagos tai man 4 gabalus ir atsiunte nors buvo zadetas vienas didelis...

,nu man tai kai tris pirkau atsiuntė vieną didelį gabalą g.gif ,gal tiesiog neturėjo nesukarpyto ,gal baiginėjosi ta Aida g.gif

QUOTE(cacukas @ 2009 11 26, 18:09)
Vitadrita, labai gražus leliukas  4u.gif

Vakar ir aš parsivežiau net 4 įrėmintus paveikslus.  clap.gif Kai kurie jau jums bus matyti, bet čia jau galutiniai, įrėminti variantai. Beliks tik išdovanoti...

Čia vargšas gulėjo užmestas, radau ir nutariau įrėminti. Bet toks šis darbas senas, dar siuvinėjau ne pagal spalvų kodą, o pati pasirinkdavau spalvas...  ax.gif

Metrikas pusbrolio dukrytei.

Metrikas draugų sūneliui.

nu ir užderėjo pas tave darbų doh.gif ,ir nemačius aš nė vieno ,tikriausiai nerodei lotuliukas.gif ,pasislėpus siuvinėjai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 11 26, 18:09)

o medelio tokia schema, kad jis taip įrėmintas? unsure.gif bet šiaip viskas liuks wub.gif

mergaitės, kurios rėminat pačios, bet užsakot rėmus iš dirbtuvių, klausimas - ateinat į rėminimo centrą su siuviniu ir sakot, kad norit rėmo, bet rėminsit pačios. Tai gaunat visą komplektą? Ta prasme, rėmas, nugarėlė, stiklas (jeigu reikia), pasportas ir tt. ? Lieka tik atsiėmus užtempti ant ko nors siuvinį ir įkišti rėman? blush2.gif
Atsakyti
cacukas, oho tikras derlius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 11 26, 21:55)
o medelio tokia schema, kad jis taip įrėmintas? unsure.gif bet šiaip viskas liuks wub.gif

Na medelio ,tai galėjo apačioje irgi baltos medžiagos palikt, bet buvo ne ta užsakymų priėmėja, o perrėminti nebėra kada. Na toks ir bus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 11 26, 20:59)
Na medelio ,tai galėjo apačioje irgi baltos medžiagos palikt, bet buvo ne ta užsakymų priėmėja, o perrėminti nebėra kada. Na toks ir bus.  unsure.gif

na matyt akla priėmėja ir aklas rėmintojas pasitaikė ,kad nematė jog ten apačioj irgi siuvinėta lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,iš tikro tai nesuprantu kodėl taip padarė g.gif ,juk matuoja kokį rėmą daryt....nu tikrai akla... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 26 lapkričio 2009 - 21:26
QUOTE(cacukas @ 2009 11 26, 22:59)
Na medelio ,tai galėjo apačioje irgi baltos medžiagos palikt, bet buvo ne ta užsakymų priėmėja, o perrėminti nebėra kada. Na toks ir bus.  unsure.gif

Reikejo bent tada neblogos nuolaideles prasyti uz broka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 11 25, 11:19)
Radau labai linksmą Kalėdoms schemą:

Ruci, paprastutė ir labai faina schema wub.gif

QUOTE(Dvi @ 2009 11 25, 14:17)
Va kokia cool idėja artėjančių Kalėdų dovanoms lotuliukas.gif 

O vat šito varliaus schemos visai norėčiau! Bet ne tam reikalui... biggrin.gif Nu žavi mane paprastutės linksmos schemos...

Rugsėje, Tavo rinkinukas – nerealus!!!

Cacuk, man metrikai labai patiko 4u.gif

Pasirodysiu ir aš savo naujausius gaminukus: kuprinė ir atvirukas draugei gimtadienio proga

user posted image

user posted image
Atsakyti