Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 80 tema

Linksmas mažas darbukas nuotaikai praskaidrinti biggrin.gif
user posted image
QUOTE(zuzanele @ 2009 11 26, 10:11)
Pradėjau siuvinėti ant juodos medžiagos. Bet kaip sunku įžiūrėti... doh.gif  Gal kas turit kokių gudrybių, kaip lengviau būtų siuvinėti g.gif

Kažkuri mergina buvo davus patarimą - pasidėti ant kelių baltą audinį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 26 lapkričio 2009 - 10:15
QUOTE(Sandrulia @ 2009 11 26, 12:14)
Kažkuri mergina buvo davus patarimą - pasidėti ant kelių baltą audinį mirksiukas.gif

Pabandysiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 11 26, 10:14)
Linksmas mažas darbukas nuotaikai praskaidrinti biggrin.gif

oi koks superinis parsekas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 26, 10:39)
oi koks superinis parsekas  thumbup.gif

Ačiū biggrin.gif man jis irgi toks mielas wub.gif

Tik nepagalvokit, kad čia kiaulių gripo tema, tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renami @ 2009 11 26, 08:03)
Labas rytas,
kas norit gauti taškų, atsiųskit man nuorodą į tą puslapį kur vakar kalbėjot, noriu ir aš prisiregistuoti... Tikrai gražių fėjų ten mačiau.
mano emailas renata.paulauskiene@gmail.com

nusiunciau 4u.gif
Papildyta:
gal galite pasakyti ar siuvinejimo magijoj yra matuojamos aidos? kur labiau apsipirkinejate? kasiulai ar magijoj?
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 11 26, 11:02)
nusiunciau  4u.gif
Papildyta:
gal galite pasakyti ar siuvinejimo magijoj yra matuojamos aidos? kur labiau apsipirkinejate? kasiulai ar magijoj?

aš daugiau Kasiūluose perku ,ten Aidos tokį gabalą atkerpa, kokio nori ,tiksliau kiek gabaliukų perki ,jei vieną -tai tokio dydžio kaip parašyta ,jei du tris ar daugiau -tai gauni vieną didelį gabalą ,o ne sukarpytą į mažus ir atsikerpi kokio reikia mirksiukas.gif Tia manau jei reikia daugiau medžiagos tai ,pirk du,tris ,keturis gabaliukus ir gausi metrą ,pusantro ar du metrus medžiagos,na ten pasiskaičiuosi kiek išeis,pagal tai kiek duoda už vieną vienetą mirksiukas.gif

o paršiukas tai superinis thumbup.gif thumbup.gif ,bet vistiek sunku negalvot apie kiaules kitaip ,nei dabar skalambija per visas žiniasklaidos priemones doh.gif lotuliukas.gif ,bet aš manau ,kad tai išpūstas burbulas ir panika keliama ax.gif
Atsakyti
sorry poster_offtopic.gif

QUOTE(zundyte @ 2009 11 26, 11:43)
,bet vistiek sunku negalvot apie kiaules kitaip ,nei dabar skalambija per visas žiniasklaidos priemones doh.gif  lotuliukas.gif ,bet aš manau ,kad tai išpūstas burbulas ir panika keliama ax.gif

šiaip ne visur jis kiaulių gripu vadinamas mirksiukas.gif pvz., pas mus jis meksikietiškas gripas user posted image
Atsakyti
Sandrulia, nerealiai mielas paršelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
:LAba diena, atleiskit kad trukdau, bet gal kas matet ir turit situ katinu schema:user posted image
buvau issisaugojusi, bet kai reik siuvineti tai pamaciau kad vienos dalies - vidurines truksta sad.gif

labai gaila, nes taip mano mama nori situ katinuku, gal galetumet padeti 4u.gif buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
Oi, per skubejima, nes dukra trrauko uz klesnes ne ta paveiksliuka idejau blush2.gif
Tuos katinus turiu, reikia stai situ ;
user posted image
Atsakyti
noriu ir as pasirodyti su savo katik iskeptu darbeliu user posted image
Atsakyti
Vitadrita, nu super tavo darbukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sandrulia,koks fainas parsas lotuliukas.gif
as Kasiuluose kai pirkau 4 gabalus medziagos tai man 4 gabalus ir atsiunte nors buvo zadetas vienas didelis...
Atsakyti