Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 80 tema

QUOTE(Dvi @ 2009 11 25, 15:17)
Va kokia cool idėja artėjančių Kalėdų dovanoms  lotuliukas.gif

Geriau jau jos naudoti nereikėtų schmoll.gif Nebent tik tam, kad parodyti savo darbą bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2009 11 25, 11:44)
ak, kaip grazu!!! gal butu galima schemute? blush2.gif  4u.gif

Ta elfė iš čia. Jų čia ir daugiau rasi. Gali registruotis ir parsisiųsti. O jei ką galėsiu padėti, rašyk į vastulka@gmail.com mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 11 25, 12:17)
Va kokia cool idėja artėjančių Kalėdų dovanoms  lotuliukas.gif

Tai,kad kiaulė turėtų but išsiuvinėta,dėl gripo. lotuliukas.gif
Tai gal vis dėl to pasakyk, kur parduoda Nimuka kiškį su nikštuku ax.gif Pleeease Visur išnaršiau,bet neradau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 25 lapkričio 2009 - 16:36
QUOTE(vastulka @ 2009 11 25, 16:26)
Ta elfė iš čia. Jų čia ir daugiau rasi. Gali registruotis ir parsisiųsti. O jei ką galėsiu padėti, rašyk į vastulka@gmail.com mirksiukas.gif

paziurejau cia nuostabiu scemu yra thumbup.gif prisiregistravau thumbup.gif o kaip tu renkiesi taskus, kad galetum siustis schemas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2009 11 25, 18:26)

As taip pat psisiregistravau blush2.gif Pasiziurejau, kad jeigu kada prireiks kazko mazo ir mielo tai ten puikiai galesiu rasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 11 25, 19:23)
paziurejau cia nuostabiu scemu yra thumbup.gif  prisiregistravau thumbup.gif  o kaip tu renkiesi taskus, kad galetum siustis schemas? g.gif

lotuliukas.gif oi gudruciai jie ten.... nusiusi zinute uz 10 LT ir turesi kelis taskelius, zodziu uz schema susimokesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 11 25, 21:25)
lotuliukas.gif oi gudruciai jie ten.... nusiusi zinute uz 10 LT ir turesi kelis taskelius, zodziu uz schema susimokesi doh.gif

aš jau ten gal metai užsiregistravusi,tai jie ten kiek žinau už registracija duoda 30 taškų ,tai trys nemokamos schemos,o paskui užsiregistravusiems siunčia gana dažnai į meilą žinutes apie nemokamas schemas( po kelių dienų jos jau būna mokamos) ,taip ,kad yra ten ir gerų dalykų..be to ten galima už kažkokius tai darbus ir taškų gauti nemokamai,tik ,kad aš angliškai nemoku tai nežinau už ką,gaila, laiškus pratrinu ,nes jie man nenaudingi,jei gausiu dar parodysiu jums ,gal išversit...o vertaliot su visokiais vertėjais neturiu laiko ,visada galima kitur atrast gražių schemų mirksiukas.gif vienu žodžiu ,užsiregistravusios-sekite savo pašto dėžutę mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 25 lapkričio 2009 - 22:07
As kazkada ten prisiregistravau, bet jau senokai, ir pamirsau. Dabar kazkaip uzejau ir ziuriu kad turiu jau 20 tasku. Tai o kaip jie susikaupe, tai net nezinau g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 11 25, 18:23)
paziurejau cia nuostabiu scemu yra thumbup.gif  prisiregistravau thumbup.gif  o kaip tu renkiesi taskus, kad galetum siustis schemas? g.gif

Pats paprasčiausias būdas : rekomenduoji draugui, t.y. nurodai draugo e-mail adresą,jie nusiunčia pranešimą, jei draugas prisiregistruoja - gauni taškų, paskui ten dar yra kažkokis reikalas, kad jei išsiuvinėji iš jų pslp. kokį nors paveiksliuką ir nusiunti jiems foto - irgi gauni taškų (bet aš nesigilinau), be to kiekvieną dieną yra 1 schema nemokamai - ten kur prisiloginti po juo yra toks užrašas •The free embroidery patterns of the day - tai tie nemokami būna penkias dienas (vnž. viso 5 skaičiuojant nuo pirmo atgal) - juos visus galima nemokamai parsisiūsti, tai kartais būna ir visai neblogų, tiesiog pastebėti reikia, kokį 1-2 kart per savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar ten parašyta skyrelyje kaip užsidirbti taškus (earn points), kad reikia spausti ant nurodytos nuorodos (click here) ir įtraukti jų svetainę į savo favoritus. Paspaudi, pas tave kompe atsiranda windows explorer lentelė, kur nurodai, kurioje vietoje nori išsisaugoti nuorodą.
Atsakyti
Labas rytas,
kas norit gauti taškų, atsiųskit man nuorodą į tą puslapį kur vakar kalbėjot, noriu ir aš prisiregistuoti... Tikrai gražių fėjų ten mačiau.
mano emailas renata.paulauskiene@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renami: 26 lapkričio 2009 - 08:04
Pradėjau siuvinėti ant juodos medžiagos. Bet kaip sunku įžiūrėti... doh.gif Gal kas turit kokių gudrybių, kaip lengviau būtų siuvinėti g.gif
Atsakyti