Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 80 tema

Radau tokią lentelę. Gal pravers kam...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2009 11 25, 10:03)
Ačiū ačiū  4u.gif 
Kada tavo darbą pamatysim, Kiškute?  mirksiukas.gif

Dar negreit, nors liko neperdaugiausiai, bet neturiu laiko dabar prisesti kryziavoti verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 25, 10:20)
sauniai darbuojates merginos
nepamenu kurios uzrasines monochromines labai labai man  wub.gif , vis tikiuosi daaugt iki ju, pribrandinau plana belieka knygele tik nusipirkt
o cia mano pasizaidimai poros dienu, taip pat planui chuliganui, ziuresiu kas cia man is ju gausis
user posted image

ak, kaip grazu!!! gal butu galima schemute? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
rugsėje mielos smulkmenėlės, lauksim plono chuligano pabaigtuvių
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2009 11 25, 10:44)
ak, kaip grazu!!! gal butu galima schemute? blush2.gif  4u.gif

user posted image
user posted image
kitu neturiu, tiesiog isrankiojau is kitu po biskiuka
Atsakyti
Radau labai linksmą Kalėdoms schemą:
user posted image
Atsakyti
Kažkada skaičiau, kad būdinga ožiaragių savybė - klausti, o kas man iš to? bigsmile.gif Iš pradžių labai juokiausi, bet paskui supratau, kad esu tipiškas ožiaragis ax.gif ir viskas man turi turėti prasmę, paskirtį. Todėl ir klausiu jūsų, kokia šios širdutės paskirtis?
http://theworldslarg...rt-is-true.html
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2009 11 25, 12:36)
Kažkada skaičiau, kad būdinga ožiaragių savybė - klausti, o kas man iš to?  bigsmile.gif Iš pradžių labai juokiausi, bet paskui supratau, kad esu tipiškas ožiaragis  ax.gif ir viskas man turi turėti prasmę, paskirtį. Todėl ir klausiu jūsų, kokia šios širdutės paskirtis?
http://theworldslarg...rt-is-true.html

Interjero dekoras, adatine... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 25 lapkričio 2009 - 11:38
Ši širdutė buvo priedas dukrai prie dovanos. Ir puošia jos kambarį, o taip pat yra niurkoma, mėtoma, pasidedama po pagalve - kaip jos savininkė užsigeidžia smile.gif. Taigi paskirtis, kaip ir kiekvienos dovanos - teikti džiaugsmą.
Atsakyti
Taip noriu siuvineti, bet del alergijos labai skaudziai isbere rankas. verysad.gif

O del sirdeles, tai nors ir atsake, bet i tema radau man labai patikusia ideja tokiems jaukiems mazmoziams-medelis. Cia kaip Kaledine eglute, bet ir siaip butu galima kazka panasaus visus metus.
user posted image
user posted image

Atsakyti
karsta.gif pakol tuos prancuziskus mazgelius ikirtau.kiek siulo teko kirpt.dabar jau moku thumbup.gif
Atsakyti
Va kokia cool idėja artėjančių Kalėdų dovanoms lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti