Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 80 tema

QUOTE(pirmaargenta @ 2009 11 24, 15:57)
Aš neklijuoju lapų. Siuvinėju atskirus lapus, tik jei matau, kad tas pats siūliukas pereina į kitą lapą, jį pabaigiu. Kas išsiuvinėta pasižymiu su šviesiu markeriu, todėl paėmus naują lapą matau išsiuvinėtas daleles.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš taip pat darau

ačiū visom tetom nuo Indrės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muza @ 2009 11 24, 18:34)

Atsiprasau, jei kartojuosi, taciau niekaip neradau ar buvo cia patarta kur Vilniuje pigiausi DMC(pati ne vilniete, taciau laukiu sveciu is sostines)? Reikia nemazai, tai norisi sutaupyti.

čia - pigiau Vilniuj lyg ir nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 24, 18:54)
o gal žinai kokios kainos?

Žinau. Zuikio schema 12Eur + 3.5 EUR siuntimas. Dzieduliai dar negatavi, kada tiksliai bus neaišku. Galvoji pirkti? Jei taip, parašyk man į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2009 11 24, 16:41)
Pagaliau galėjau įkelti savo siuvinėtą namelį. Tik spalvos ne tokios ryškios gavosi kai nufotografavau...  Bus mamai dovana smile.gif

Jeetau,koks namukas. Kad tu tik ką schemos ieškoai,o jau namelis gatavas. Na ir tempai. thumbup.gif

DVI,PAUKŠČIUK kuriam saite schemutę parduoda? Gal ir aš susigundyčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 11 25, 02:45)
Jeetau,koks namukas. Kad tu tik ką schemos ieškoai,o jau namelis gatavas. Na ir tempai.  thumbup.gif

Kažkur pusantro mėnesio sugaišau, bet tikėjausi ilgiau truks... Iš pradžių lėtokai darbas ėjosi, nes jau daug metų nebuvau siuvinėjusi, bet paskui... Nieko daugiau nemačiau, tiktai jį... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2009 11 24, 19:41)

Nerealiai grazu wub.gif wub.gif wub.gif Ot darbstuole ta mano pusesere thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiskute: 25 lapkričio 2009 - 08:45
QUOTE(evitele @ 2009 11 24, 16:08)
laba diena pasirodau ka siuo metuveikiu uzsikasus esu juodai.noriu speti isiuvineti iki gruodzio 7 ,mamai cia paveikslas.
user posted image

o siaubeli, dar daug darbo liko doh.gif Bet tikrai bus grazu kai baigsi, kryziuosiu pirstus, kad spetum iki numatytos datos blush2.gif
QUOTE(Saga @ 2009 11 24, 17:11)
mergaites o tai kai schema yra is keliu lapu tai jus jas klijuojat ar kaip......

As asmeniskai kartais dar net smulkiau lapus susikarpau, jau labai su rega blogai, todel nepatogu dideli lapa vis prie nosies kilnoti lotuliukas.gif

QUOTE(zuzanele @ 2009 11 24, 20:41)
Pagaliau galėjau įkelti savo siuvinėtą namelį. Tik spalvos ne tokios ryškios gavosi kai nufotografavau...  Bus mamai dovana smile.gif

user posted image

Pasaka wub.gif O jau kiek vargo matosi ideta, tikrai nuostabiai atrodo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=zuzanele,2009 11 24, 19:41]
Pagaliau galėjau įkelti savo siuvinėtą namelį. Tik spalvos ne tokios ryškios gavosi kai nufotografavau... Bus mamai dovana smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
super grazu.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 11 24, 22:54)
Žinau. Zuikio schema 12Eur + 3.5 EUR siuntimas. Dzieduliai dar negatavi, kada tiksliai bus neaišku. Galvoji pirkti? Jei taip, parašyk man į AŽ.

Kaina kaip ir įkandama, bet laiko nieks neparduoda doh.gif , tai palieku vėlesniem, geresniem laikam blush2.gif Dar ir žalia esu per visą pilvą, tuose internetiniuose pirkimuose blush2.gif , nei kalbos, nei kortelės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 11 25, 10:44)
Nerealiai grazu wub.gif  wub.gif  wub.gif  Ot darbstuole ta mano pusesere thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū ačiū 4u.gif
Kada tavo darbą pamatysim, Kiškute? mirksiukas.gif
Atsakyti
sauniai darbuojates merginos
nepamenu kurios uzrasines monochromines labai labai man wub.gif , vis tikiuosi daaugt iki ju, pribrandinau plana belieka knygele tik nusipirkt
o cia mano pasizaidimai poros dienu, taip pat planui chuliganui, ziuresiu kas cia man is ju gausis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 25 lapkričio 2009 - 09:20