Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 80 tema

QUOTE(Kaktusine @ 2009 11 24, 14:52)
Išsistudijavau schemą smile.gif
Įdomu kaip su BS seksis, tiek smulkių dygsniukų ir dar į vidurį kryželio, jaučiu su smaila adata ten darbuotis arne?
Mėčiaus dėt-nedėt, bet ai labai džiaugiuos, tai noriu pasidalint smile.gif

Dėt, žinoma dėt. wub.gif Aš su smaila ir plona adata darau.
Atsakyti
laba diena pasirodau ka siuo metuveikiu uzsikasus esu juodai.noriu speti isiuvineti iki gruodzio 7 ,mamai cia paveikslas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 11 24, 15:08)
laba diena pasirodau ka siuo metuveikiu uzsikasus esu juodai.noriu speti isiuvineti iki gruodzio 7 ,mamai cia paveikslas.
user posted image

Labai grzu, gal galima schemute man blush2.gif
Atsakyti
zinoma tik elektronini parasykit ir imesiu 4u.gif
Atsakyti
Labutis, matau visos darbuojasi, wub.gif o aš siūliukų truputį pristigau. Reiks nusipirkti artimiausiu metu.
Atsakyti
mergaites o tai kai schema yra is keliu lapu tai jus jas klijuojat ar kaip...... nemoku nei megzti nei nerti nei siuti, o rankdarbiam esu visai negabi, bet va dukrai 10 metu, gavo dovanu katina siuvineti, kadangi paveiksliuka reik perkelti ziuriu sunku jai nupirkau paveiksliuka ant drobes ir katina pati jau baigineju...... niu ir pasirodo sugebu blush2.gif ...... dabar ziurineju jusu darbelius..... galvoju o tai jus atsispaudziat susiklijuojat ir tada siuvinejat, ane? nes atrodo patiko...... vakare net miegoti negaliu eiti, vis niu dar ta siula baigiu ir einu.... nu sitas siulas tikrai paskutinis reik miegoti ir pan. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2009 11 24, 15:11)
mergaites o tai kai schema yra is keliu lapu tai jus jas klijuojat ar kaip...... nemoku nei megzti nei nerti nei siuti, o rankdarbiam esu visai negabi, bet va dukrai 10 metu, gavo dovanu katina siuvineti, kadangi paveiksliuka reik perkelti ziuriu sunku jai nupirkau paveiksliuka ant drobes ir katina pati jau baigineju...... niu ir pasirodo sugebu  blush2.gif ...... dabar ziurineju jusu darbelius..... galvoju o tai jus atsispaudziat susiklijuojat ir tada siuvinejat, ane? nes atrodo patiko...... vakare net miegoti negaliu eiti, vis niu dar ta siula baigiu ir einu.... nu sitas siulas tikrai paskutinis reik miegoti ir pan.  blush2.gif

Aš suklijuoju, nes kitaip man viskas susipainioja.
Atsakyti
QUOTE(Ievukaas* @ 2009 11 23, 16:37)
Aš tai kiek rausiuosiu tai tokių neužmatau.  biggrin.gif  wub.gif

pasidairyk šioje parduotuvėje:
http://www.casacenin...ex.php?cPath=25
Nustebsi, kiek čia grožybių, tik, aišku, reikia mokėti už tokius gražius dalykėlius verysad.gif
Atsakyti
Pabaigiau aš savo namelį thumbup.gif
Norėčiau nuotrauką įkelti, tik kad radikal.ru nepasijungia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 24 lapkričio 2009 - 15:53
QUOTE(Saga @ 2009 11 24, 16:11)
mergaites o tai kai schema yra is keliu lapu tai jus jas klijuojat ar kaip...... nemoku nei megzti nei nerti nei siuti, o rankdarbiam esu visai negabi, bet va dukrai 10 metu, gavo dovanu katina siuvineti, kadangi paveiksliuka reik perkelti ziuriu sunku jai nupirkau paveiksliuka ant drobes ir katina pati jau baigineju...... niu ir pasirodo sugebu  blush2.gif ...... dabar ziurineju jusu darbelius..... galvoju o tai jus atsispaudziat susiklijuojat ir tada siuvinejat, ane? nes atrodo patiko...... vakare net miegoti negaliu eiti, vis niu dar ta siula baigiu ir einu.... nu sitas siulas tikrai paskutinis reik miegoti ir pan.  blush2.gif

Aš neklijuoju lapų. Siuvinėju atskirus lapus, tik jei matau, kad tas pats siūliukas pereina į kitą lapą, jį pabaigiu. Kas išsiuvinėta pasižymiu su šviesiu markeriu, todėl paėmus naują lapą matau išsiuvinėtas daleles.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2009 11 24, 15:48)
pasidairyk šioje parduotuvėje:
http://www.casacenin...ex.php?cPath=25
Nustebsi, kiek čia grožybių, tik, aišku, reikia mokėti už tokius gražius dalykėlius verysad.gif

jei būtų nemokama būtų pasaka bigsmile.gif
Atsakyti
as su savarzelem susegu arba lipnia juosta suklijuoju.ir tai po biski smile.gif
Atsakyti