Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 80 tema

Sveikos mergaites,
labai grazus visu darbeliai...i kaikuriuos ziurint net pavydas suima rolleyes.gif

ikeliu dar kelis savo darbelius
user posted image

sugalvojau, kad sekantis darbelis bus zaisliukai ant Kaledu eglutes.
ar niekas nesiuvinejot nesiuvinejat zaisliuku ant Kaledu eglutes?
Atsakyti
nu ogogo kiek sauniu darbu uzderejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif a jus naktim nemiegat a po 4 rankas turit,nu jusu tempai nerealus bigsmile.gif bigsmile.gif visoms po 4u.gif ,nu isskirsiu tik Dzeines dukra,jai mergickai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Džeine, tavo dukrytės Travelling memories laaabai gražus thumbup.gif mielas ir spalviškai gražus darbelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 11 23, 16:06)
Merginos ,o jūs neatsimenat ,kas čia siūlėsi atvežt siūlų iš Prancūzijos ,lyg lapkričio viduryje žadėjo ,dar numeriukus siuntėm,ar čia bus tie siūliukai ar pirkti čia ,kažin g.gif ...ištryniau visą AŽ neseniai nepasižiūrėjusi ,tai dabar galų ieškau

dar siulai neparvyko, nes ta , kuri turejo grizt darbe uztruko. verysad.gif tai laukiam toliau. as buvau paklausus del tu siuliuku. man keli darbai stovi doh.gif bet nera taip jau skubus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 11 24, 09:41)
dar siulai neparvyko, nes ta , kuri turejo grizt darbe uztruko. verysad.gif tai laukiam toliau. as buvau paklausus del tu siuliuku. man keli darbai stovi doh.gif bet nera taip jau skubus smile.gif

ačiū ,na tuomet laukiam toliau ax.gif
Atsakyti
Nu jus kepat darbelius kaip blynus, tik nei vieno prisvilusio nemaciau thumbup.gif (kol savo darbu neidejau lotuliukas.gif )visi darbai nuostabus 4u.gif 4u.gif
QUOTE(sandva @ 2009 11 24, 09:20)
sugalvojau, kad sekantis darbelis bus zaisliukai ant Kaledu eglutes.
ar niekas nesiuvinejot nesiuvinejat zaisliuku ant Kaledu eglutes?

as zadejau siuvineti, bet jauciu kad nespesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 11 24, 13:31)
,,,,,
as zadejau siuvineti, bet jauciu kad nespesiu  doh.gif

gal turit kokiu idomiu schemuciu? 4u.gif
Atsakyti
Įdedu ir aš savo dar neužbaigtą darbą smile.gif
Labai linksmi jie man.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2009 11 24, 15:05)
Labai linksmi jie man.

Bus laaabai gražu biggrin.gif , o medžiaga kokios spalvos: kaip matosi natūralaus lino? ar šviesesnė? Kaip siuvinėjasi? Nes man nimue pradžioj greit ėjosi, bet... kuo toliau tuo sunkiau. Niekaip negalėjau sulaukti pabaigos doh.gif

sandva yra atskira schemų paieškos tema - ten greičiau ir daugiau gausi atsakymų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 24 lapkričio 2009 - 13:21
Natūralus linas 32, pirmą kartą bandau - patiko. smile.gif
Siuvinėjasi normaliai, labai neskubu, bet nepasakyčiau, kad lėtai, po vakaro pasėdėjimo matosi rezultatas. Čia poros savaičių darbas su kelių dienų pertraukom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusine: 24 lapkričio 2009 - 13:38
QUOTE(Kaktusine @ 2009 11 24, 14:05)
Labai linksmi jie man.

Nesusipainiok tarp kojų. biggrin.gif Jos ten kai kurios pusiniu kryžiuku siuvinėjasi pagal instrukciją. O šiaip gražu. Ir bus dar gražiau, kai pabaigsi. Žinau, nes pati siuvinėjau biggrin.gif Ir dabar dar vieną Nimue siuvinėju, bet kol nepabaigiau, nenoriu rodyti biggrin.gif Ten bus Kalėdinė dovana pačiai sau biggrin.gif Siuvinėju ir negaliu atsimėgauti procesu wub.gif

Tiesa, planuojama padaryti schema ir dieduko su bobute, kuri stovi salia samagono aparato ir geria is antpirscio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 24 lapkričio 2009 - 13:53
Išsistudijavau schemą smile.gif
Įdomu kaip su BS seksis, tiek smulkių dygsniukų ir dar į vidurį kryželio, jaučiu su smaila adata ten darbuotis arne?
Mėčiaus dėt-nedėt, bet ai labai džiaugiuos, tai noriu pasidalint smile.gif
Atsakyti