Sveikos mergaites,
labai grazus visu darbeliai...i kaikuriuos ziurint net pavydas suima
ikeliu dar kelis savo darbelius
sugalvojau, kad sekantis darbelis bus zaisliukai ant Kaledu eglutes.
ar niekas nesiuvinejot nesiuvinejat zaisliuku ant Kaledu eglutes?
nu ogogo kiek sauniu darbu uzderejo a jus naktim nemiegat a po 4 rankas turit,nu jusu tempai nerealus visoms po ,nu isskirsiu tik Dzeines dukra,jai mergickai
Džeine, tavo dukrytės Travelling memories laaabai gražus mielas ir spalviškai gražus darbelis
QUOTE(zundyte @ 2009 11 23, 16:06)
Merginos ,o jūs neatsimenat ,kas čia siūlėsi atvežt siūlų iš Prancūzijos ,lyg lapkričio viduryje žadėjo ,dar numeriukus siuntėm,ar čia bus tie siūliukai ar pirkti čia ,kažin ...ištryniau visą AŽ neseniai nepasižiūrėjusi ,tai dabar galų ieškau
dar siulai neparvyko, nes ta , kuri turejo grizt darbe uztruko. tai laukiam toliau. as buvau paklausus del tu siuliuku. man keli darbai stovi bet nera taip jau skubus
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 11 24, 09:41)
dar siulai neparvyko, nes ta , kuri turejo grizt darbe uztruko. tai laukiam toliau. as buvau paklausus del tu siuliuku. man keli darbai stovi bet nera taip jau skubus
ačiū ,na tuomet laukiam toliau
Nu jus kepat darbelius kaip blynus, tik nei vieno prisvilusio nemaciau (kol savo darbu neidejau )visi darbai nuostabus
as zadejau siuvineti, bet jauciu kad nespesiu
QUOTE(sandva @ 2009 11 24, 09:20)
sugalvojau, kad sekantis darbelis bus zaisliukai ant Kaledu eglutes.
as zadejau siuvineti, bet jauciu kad nespesiu
QUOTE(Dantiste @ 2009 11 24, 13:31)
gal turit kokiu idomiu schemuciu?
Įdedu ir aš savo dar neužbaigtą darbą
Labai linksmi jie man.
Labai linksmi jie man.
QUOTE(Kaktusine @ 2009 11 24, 15:05)
Bus laaabai gražu , o medžiaga kokios spalvos: kaip matosi natūralaus lino? ar šviesesnė? Kaip siuvinėjasi? Nes man nimue pradžioj greit ėjosi, bet... kuo toliau tuo sunkiau. Niekaip negalėjau sulaukti pabaigos
sandva yra atskira schemų paieškos tema - ten greičiau ir daugiau gausi atsakymų
Natūralus linas 32, pirmą kartą bandau - patiko.
Siuvinėjasi normaliai, labai neskubu, bet nepasakyčiau, kad lėtai, po vakaro pasėdėjimo matosi rezultatas. Čia poros savaičių darbas su kelių dienų pertraukom.
Siuvinėjasi normaliai, labai neskubu, bet nepasakyčiau, kad lėtai, po vakaro pasėdėjimo matosi rezultatas. Čia poros savaičių darbas su kelių dienų pertraukom.
QUOTE(Kaktusine @ 2009 11 24, 14:05)
Nesusipainiok tarp kojų. Jos ten kai kurios pusiniu kryžiuku siuvinėjasi pagal instrukciją. O šiaip gražu. Ir bus dar gražiau, kai pabaigsi. Žinau, nes pati siuvinėjau Ir dabar dar vieną Nimue siuvinėju, bet kol nepabaigiau, nenoriu rodyti Ten bus Kalėdinė dovana pačiai sau Siuvinėju ir negaliu atsimėgauti procesu
Tiesa, planuojama padaryti schema ir dieduko su bobute, kuri stovi salia samagono aparato ir geria is antpirscio
Išsistudijavau schemą
Įdomu kaip su BS seksis, tiek smulkių dygsniukų ir dar į vidurį kryželio, jaučiu su smaila adata ten darbuotis arne?
Mėčiaus dėt-nedėt, bet ai labai džiaugiuos, tai noriu pasidalint
Įdomu kaip su BS seksis, tiek smulkių dygsniukų ir dar į vidurį kryželio, jaučiu su smaila adata ten darbuotis arne?
Mėčiaus dėt-nedėt, bet ai labai džiaugiuos, tai noriu pasidalint