Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 80 tema

Kalibra, dovyda ačiū už gerus žodžius 4u.gif
QUOTE(Dvi @ 2009 11 23, 13:39)
Kalėdos artyn, dovanų maišas pilnyn.

jau tikriausiai pilnas tavo dovanų maišas su tiek knygelių ir biscornų thumbup.gif ir svarbiausia, kad viskas nuostabiai gražu ir nepriekaištingai atlikta thumbup.gif wub.gif
o tiesa, seniai galvojau paklaust, kur lietuviško lino ieškoti? audinių parduotuvėse? blush2.gif
QUOTE(etaeta @ 2009 11 23, 13:43)
Pasirodau ir as ka uzbaigiau siandien. PRAUSIMOSI PIRSTINE

kokia faina thumbup.gif pritariu, gaila ir man būtų naudoti..juk susidevės toks grožis rolleyes.gif turėjo būt sunku siuvinėti ant susiūtos pirštinės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Depresyja @ 2009 11 22, 23:17)
Dzeine, grazus darbai  wub.gif  Ant kelintos aidos siuvinejai zuikius?  smile.gif

ant 14 aidos mirksiukas.gif

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 11 23, 09:36)
pasirodau su keliais iremintais darbeliais.

bigsmile.gif labai dailu
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 11 23, 14:21)
o tiesa, seniai galvojau paklaust, kur lietuviško lino ieškoti? audinių parduotuvėse?  blush2.gif

Audinių parduotuvėse. Tik labai jau nelygiai jis suaustas būna unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 11 23, 14:42)
Audinių parduotuvėse. Tik labai jau nelygiai jis suaustas būna unsure.gif  doh.gif

aha, pamenu, kad reikia per 2x3 siūlus siuvinėti g.gif mėginsiu ieškoti, nes labai jau norisi knygelę aprengt 4u.gif o kokios maždaug jo kainos? žinau, kad lygtais pigiau nei siuvinėjimui skirto blush2.gif

Džeine 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 23 lapkričio 2009 - 13:47
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 11 23, 14:47)
žinau, kad lygtais pigiau nei siuvinėjimui skirto  blush2.gif

Pigu. Labai pigu. biggrin.gif
Mano knygutės siuvinėtos ant tokio lino biggrin.gif Kitos pusės gi nesimato, o man jis pasirodė lygiau suaustas nei kiti biggrin.gif biggrin.gif CIA , tik pirkau as ji parduotuvej.
Atsakyti
panos užsiregistravusios rusiškam forume, nevisai atsistatęs forumas ar man kaip neregistruotai nesąmones rodo: kai kurie albumai toliau nei juosta, t.y. rodo po 3 albumus eilėje ir 3-pasktinis nukąstas: gal koks trečdalis jo matosi. O ir paslinkt ekrano vaizdo nei dešinėn nei kairėn negalima g.gif
Dvi labai gražus nykštukas

Man taip pat prausimosi pirštinė tik kaip dekoracija - gaila būtų tokį grožį pagal paskirtį naudot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 23 lapkričio 2009 - 14:02
Merginos, o gal kas nors žinot mokslinį paaiškinimą, kodėl "John James" adatose yra dvi skylutės siūlui? bigsmile.gif Įdomumo dėlei išbandžiau verti siūlo gijas į skirtingas akutes (kai siuvinėji 2 gijom) ir iš tiesų siūlai gražiau sugula. Bet kažin ar čia ir yra tikroji priežastis? g.gif gal yra dar kas nors "anapus"? lotuliukas.gif
Atsakyti
Dvi, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 23, 14:01)
bigsmile.gif vos nepamiršau pagirti  blush2.gif , kaip čiki žiūrisi thumbup.gif  Čia pati juostelę prisiuvai, ar yra pirkt gatavų?

aciu aciu smile.gif Pirkau gatavas kasiuluose, cia DMC firmines, bet jau neturi daugiau ax.gif

Dar karteli dekui visom uz iverinima hi.gif

Dvi tavo diedukas tai nerealus didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 23 lapkričio 2009 - 14:29
sveikos 4u.gif Vis skaitineju ir skaitineju jusu forumuka, darbai grazesni vieni uz kitus, visoms didziausi plojimai uz nuostabius kurinius thumbup.gif Dabar nusprendziau ir as pasirodyti ka esu prigaminusi.. Liutukai jusu teismui, o katyte dar tik ipusejus siuvineti, tures ji man graziame krepselyje sedeti lotuliukas.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SheMe: 23 lapkričio 2009 - 15:01
QUOTE(SheMe @ 2009 11 23, 14:59)
sveikos  4u.gif  Vis skaitineju ir skaitineju jusu forumuka, darbai grazesni vieni uz kitus, visoms didziausi plojimai uz nuostabius kurinius thumbup.gif  Dabar nusprendziau ir as pasirodyti ka esu prigaminusi.. Liutukai jusu teismui, o katyte dar tik ipusejus siuvineti, tures ji man graziame krepselyje sedeti lotuliukas.gif

Labai gražu. wub.gif
Atsakyti
dar parodisiu dukros Indres (14m.) išsiuvinėta "Traveling memorys"...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džeinė: 23 lapkričio 2009 - 15:25