Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 80 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 23, 09:48)
Netikiu  blush2.gif , jau juos išmokti daryt reikia gerai pasipraktikuot, o tavo idealūs  bigsmile.gif  wub.gif Ar ten pradedi nuo apačios , o kol dadarai iki viršau jie taip išgražėja  biggrin.gif  g.gif Niu vien žo, labai labai gražu  wub.gif

Victoria Sampler Summer Biscornu bigsmile.gif jis su pamušaliuku  mastau.gif

Na, čia mano ne pirmieji FK, tai jau turėjau laiko ir galimybės šiek tiek paardyti ir suprasti kaip juos padaryti gražiai, paprastai ir greitai. biggrin.gif

Aha, jis su pamušalu. Hardangeryje išsikerpa skylės, dėl to visas prikišimas lįstų lauk, jei nebūtų jokio pamušalo.
Atsakyti
Kalėdos artyn, dovanų maišas pilnyn.
Užrašų knygutės sesėms ir draugėms. Raidžių motyvas - Couleur d'Etoile Je laime aussi. Gėlinis motyvas Renato Parolin Fiori Antichi. Lietuviškas linas.
user posted imageuser posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Labutis, visos šaunuolės wub.gif . Na ir aš pasirodysiu su savo procesu:
user posted image
Atsakyti
Pasirodau ir as ka uzbaigiau siandien. PRAUSIMOSI PIRSTINE
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 11 23, 13:43)

Fantastiškai gerai atrodo bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 11 23, 10:36)
pasirodau su keliais įrėmintais darbeliais.

Couleur d'etoile "Nuit blache": 30x28 cm. Nesu labai patenkinta, kad tokį rėmą išsirinkau. Parduotuvės apšvietime jis man šviesesnis atrodė.. ir be žalsvo atspalvio... Bet kai pasižiūrėjau įrėminus, pasirodė lyg ir su puse bėdos  smile.gif

dievuliau, koks grozis wub.gif viskas ten thumbup.gif su tais remais. Saunuole drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 11 23, 13:45)
Fantastiškai gerai atrodo  bigsmile.gif  wub.gif

dekui mirksiukas.gif Zinok net man patiko, bet jau krapstymosi tai eina svilpt. Audinys minkstas, istempti nera kaip, tai sedejau sukandus dantis ir dariau, nes megstu pabaigti viska iki galo. Turiu dar viena pirstine, bet kada jau prisesiu prie jos - sunku pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 11 23, 13:39)
Kalėdos artyn, dovanų maišas pilnyn.
Užrašų knygutės sesėms ir draugėms. Raidžių motyvas - Couleur d'Etoile Je laime aussi. Gėlinis motyvas Renato Parolin Fiori Antichi. Lietuviškas linas.

kaip visada - idealiai thumbup.gif man tos Couleur d'Etoile Je laime aussi raideles tavo tai labai wub.gif koks geras tu Kaledu senelis mirksiukas.gif gal ir pas mane galetum ateit? lotuliukas.gif

Florestina, laivelis matyti jau thumbup.gif spalvingas toks bus paveiksliukas mirksiukas.gif

etaeta - sauni pirstine wub.gif gaila butu su tokiu grazumu nugara trint, vonioj aukstai ant sienos kabink, kad niekas nepasiciuptu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 23 lapkričio 2009 - 12:54
QUOTE(dovyda @ 2009 11 23, 13:50)
koks geras tu Kaledu senelis mirksiukas.gif gal ir pas mane galetum ateit? lotuliukas.gif

Rašyk laiškus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 11 23, 12:54)
Rašyk laiškus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif kaip tu sparčiai sukies thumbup.gif , kas valandą po kalną dovanų thumbup.gif thumbup.gif Puikios raidės wub.gif
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2009 11 23, 12:43)

bigsmile.gif vos nepamiršau pagirti blush2.gif , kaip čiki žiūrisi thumbup.gif Čia pati juostelę prisiuvai, ar yra pirkt gatavų?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 23, 14:01)
bigsmile.gif kaip tu sparčiai sukies  thumbup.gif , kas valandą po kalną dovanų  thumbup.gif  thumbup.gif Puikios raidės  wub.gif

Tylėjau, tylėjau, tai dabar ir pasipylė biggrin.gif

Dar įrėminau savo džentelmeną. Kelis mėmesius laukiau rėmų, jau buvau praradusi viltį, kad tiekėjai atsiveš kokių man reikia, bet aną savaitę skambutis iš rėminimo salono mane nudžiugino nerealiai. Dabar jau įrėmintas ir kabo ant sienos kartu su kitais mano nykštukais.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 23 lapkričio 2009 - 13:07
QUOTE(Dvi @ 2009 11 23, 13:03)
Tylėjau, tylėjau, tai dabar ir pasipylė  biggrin.gif

Labai jau trumpi tavo patylėjimai biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2009 11 23, 13:03)
Dar įrėminau savo džentelmeną. Kelis mėmesius laukiau rėmų, jau buvau praradusi viltį, kad tiekėjai atsiveš kokių man reikia, bet aną savaitę skambutis iš rėminimo salono mane nudžiugino nerealiai. Dabar jau įrėmintas ir kabo ant sienos kartu su kitais mano nykštukais.

neskaudink man širdies doh.gif , tiek grožių per vieną dieną, o dar ir nykštuko schema nesidalini bebe.gif
biggrin.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 23 lapkričio 2009 - 13:18