Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 80 tema

QUOTE(Daktarienė B @ 2009 11 22, 10:11)
Kokie Tulipai wub.gif
Cia rinkta, ar iš rinkinio?
O čia jau kaip ir paruoštas rėminimui ir saldainių kabinimui kalendorius:

aciuks 4u.gif konvertuota i DMC, siaip man tamsokos kai kurios vietos rolleyes.gif pati nepaderinau, pasiklioviau konverteriu mirksiukas.gif na bet visumoj ziuris gerai ta kopija drinks_cheers.gif

grazus kalendorius , bet ir greitukas koks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Džeinė @ 2009 11 22, 17:37)
pasirodisiu su keliai naujausiais savo darbeliais  rolleyes.gif

opapa kokie grazumiukai mazulyciai wub.gif ir kiek daug. Ka didelio siuvineji? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ssamantaa @ 2009 11 22, 12:44)
Aišku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tulpės jūsų labaaaai gražios  4u.gif  4u.gif

a kas cia dabar???? g.gif siaip as viena sita paveikslioka siuvineju lotuliukas.gif tai kas cia per JUSU??? lotuliukas.gif gali drasiai kreiptis paprasciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 22 lapkričio 2009 - 19:06
Džeine, kokie nuostabūs darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif Be galo visi trys siuvinėliai sužavėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 11 22, 14:28)
Sveikos darbštuoles  4u.gif

Ar kam teko iš kauniečių apsilankyti kasiulų naujoje parduotuveje?  ax.gif Man įdomu ar parduotuveje tos pačios kainos, kaip internetineje ju parduotuveje?  g.gif Konkrečiai domina kiek kainuoja DMC siuliukai? Subludijau ir vienoje iš siūlų parduotuvių nusipirkau 20 spalvų po 2 lt  doh.gif Ir dabar galvoju ar negalejau pigiau kur rasti  blush2.gif

Dar turiu klausima ant ko siuvinejasi šiti angeliukai kad juos po to galima kabinti kaip žaisliukus ant eglutes?

kelis kartus pirkau kasiūlų parduotuvėje kaune ,kainos lygiai tokios pačios kaip internetu perkant,be to dar galima ir atsiimt užsakytas internetu prekes,nereikia mokėt už pristatymą ,jei mažiau perkat wub.gif

angeliukai siuvinėti ant plastikinės kanvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 22 lapkričio 2009 - 19:30
QUOTE(ssamantaa @ 2009 11 22, 16:50)
Dzeine
Biskornu konkurse as balsavau uz Jus  ax.gif
Na tas biscornu tai laaaabai jau man  wub.gif  pats patciausias buvo, na dar Dvi levandinis pakerejo wub.gif  wub.gif  wub.gif

bigsmile.gif ačiū , smagu kad patiko 4u.gif

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 11 22, 18:43)
Dzeine, tavo darbeliai  thumbup.gif  thumbup.gif
labai mieli ir nematyti zuikiai  biggrin.gif o kas is ju bus?

biskorniuka insimylejau tik pamacius  wub.gif dailus ir zaismingas  4u.gif

bigsmile.gif ačiukas 4u.gif
o kiškiai dar truputi turės stalčiui patupėt, o vėliau iš ju bus padaryta dovanėlė mokytojai, kai dukra baigs pradine klase, bus irašyti žodžiai mokytojai...

QUOTE(dovyda @ 2009 11 22, 19:06)
opapa kokie grazumiukai mazulyciai wub.gif ir kiek daug. Ka didelio siuvineji? mirksiukas.gif

ačiū, kolkas dar nieko, bet ruošiuos HAED'ui psikologiškai pirmiausiai biggrin.gif
dar turiu vaisiu pintinės rinkini, reiktu ir ji pradėt po truputi kutent... biggrin.gif

visom, dar karta ačiū 4u.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš savo smulkius grožius. Praktiškai visus išdovanosiu per Kalėdas, sau pasilikdama tik vieną.

Biskornų komplektas
Belfast 32ct linas, dydis 64x64.
user posted image

Carons Collection Wildflowers hearts
Belfast 32ct linas, dydis 68x68, siuvinėta DMC melažiniu siūlu, naudoti MH karoliukai
user posted image

Victoria Sampler Summer Biscornu
Belfast 32ct linas, Perle cotton ir DMC muline siūlai, organzinė juostelė ir MH karoliukai. Dydis 68x68, bet kadangi kvadratas kerpasi įstrižai, bircornu labai nedidukas.
user posted image

The Sweetheart Tree Rhodes Butterfly Biscornu
Belfast 32ct linas, DMC siūlai, MH karoliukai. Dydis 54 x 54
user posted image

Faby Reilly Lavender Bouquet Biscornu
Belfast 32ct linas, DMC siūlai, MH karoliukai ir beveik 500 FK
user posted image[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 11 22, 20:24)
Parodysiu ir aš savo smulkius grožius. Praktiškai visus išdovanosiu per Kalėdas, sau pasilikdama tik vieną.

swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Dvi
Kalusima turiu rolleyes.gif , ar neatsibodo tas FK ? wub.gif
Aš būčiau galą gavus doh.gif doh.gif

dovyda

mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Dvi, net sirdis apsalo, ypac nuo to paskutinio su 500 mazgeliu. Dzeine, tavieji irgi labai labai. 4u.gif

Rugseje, Donalita, aciu uz pagalba, siandien jau parsinesiau pagalve, beliko uzbaigti siuvineti, o tada darysiu darbsciuju ranku bureli.

Matai, Rugseje, ne man vienai idomu tokie reikaliukai. Siaip man tokia mintis uzgime po tavo postu, kad butu galima sukurti atskira tema, kurioje deti TIK naudingus pamokymus, kad ir tokius, kaip pasisiuti pagalvele (Rugsejes pamokymai), sudeti naudingas ir idomias nuorodas (kad ir linkus kaip pasidaryti laikrodi, French knot (cia is paskutiniu postu)). Gal kazkas uztiko kokiu idomiu forumu, gal radote koki labai idomu blog'a, gal pas save kazka favorituose turite idomaus ir naudingo-tai butu galima pasidalinti adresiukais. Cia siaip pamastymas. Tiesiog temas mes labai greitai prirasome, nes vien pagyrom kartais istisi lapai skiriami, kas yra saunu ir labai labai dziugu, bet kai jau 80 tema varom, tai tokia grynai sausa informacine tema butu budas issaugoti idomia ir naudinga info. Juk kompai uzluzta, favoritai issitrina, o mes kaip sedim ant adatos, taip sedim. Ka manote? smile.gif
Atsakyti
Toli
Kurk tem, manau kad niekas neprieštaraus, nes pačiai nekart teko kelias temas versti, kad rasčiau neišsaugota nuorodėle
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 11 22, 23:03)
Toli
Kurk tem, manau kad niekas neprieštaraus, nes pačiai nekart teko kelias temas versti, kad rasčiau neišsaugota nuorodėle

nezinau mergaites, ar verta g.gif siaip musu tema yra "Siuvinejimas kryzeliu" mirksiukas.gif va cia ir TURI BUTI tie naudingieji patarimai, o ne plepesiai doh.gif zinai Toli, sakyciau, sita tema uzbaigiam, sekancia, 81-dali tvarkingai dedam visa naudinga info, be jokiu pasigyrimu, dekojimu ir linkejimu ax.gif ir salia susikuriam nauja tema - ale "Kryziavotoju pasnekesiai" lotuliukas.gif va cia ir pliurpiam ir rodomes ir tt nors ir iki 1000-osios temos drinks_cheers.gif siaip sutvarkius visas 80 temu, gautusi 1 labai informatyvi temele, bet moderatoriai deja laiko tam neturi, o ir nusimanyt reikia... cool.gif

arba sita palikti dziaugsmams, nes labai smagu pasipliurpineti ir pasidziaugti, o kurti nauja rimta mirksiukas.gif gaila, kad valdyti tos temos pacios negalim ir pratrint negalesim, jei ka unsure.gif

Idomu kaip kitos galvojat? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 22 lapkričio 2009 - 22:53
ooops, jau sukuriau. blush2.gif

http://www.supermama...howtopic=520368

Gal paskaitykite pirma zinute, kol dar galiu taisyti. 4u.gif

Siaip pritariu Dovydai, zinau, kad bus daug klajojanciu. bet man ir sita tema labai labai. Jau kai jus pagiriate mano darbuka, tai net murkti norisi. blush2.gif O tuo paciu ir koncentracijos norisi, ir augti norisi, ir temos rimtoooos, ir norisi issaugoti tai, kad vertinga ir skatina augti. 4u.gif
Atsakyti
Dzeine, gražūs darbai wub.gif Ant kelintos aidos siuvinėjai zuikius? smile.gif

Dvi, pasaka. wub.gif
Atsakyti