Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 80 tema

QUOTE(Forget-me-not @ 2009 11 22, 14:28)
Dar turiu klausima ant ko siuvinejasi šiti angeliukai kad juos po to galima kabinti kaip žaisliukus ant eglutes?

ant plastikinės kanvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Siuvinėjasi ant plasitikinės kanvos.
Man irgi įdomu kur Kaune pigiausi DMC siūlai?
Atsakyti
QUOTE(letena95 @ 2009 11 22, 16:31)
Siuvinėjasi ant plasitikinės kanvos.
Man irgi įdomu kur Kaune pigiausi DMC siūlai?

As perku siulus "Gerose akyse" senamiestyje. Jie duoda nuolaidu knygele, kur su kiekvienu pirkimu gauni vis didesne nuolaida. Tad kai susirenku didziausias 15% ir 20% nuolaidas, tada perku siulus dideliems darbams. ax.gif Be nuolaidos, man atrodo, irgi 2 lt uz DMC siulus
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 11 22, 16:28)
Sveikos darbštuoles  4u.gif

Ar kam teko iš kauniečių apsilankyti kasiulų naujoje parduotuveje?  ax.gif Man įdomu ar parduotuveje tos pačios kainos, kaip internetineje ju parduotuveje?  g.gif Konkrečiai domina kiek kainuoja DMC siuliukai? Subludijau ir vienoje iš siūlų parduotuvių nusipirkau 20 spalvų po 2 lt  doh.gif Ir dabar galvoju ar negalejau pigiau kur rasti  blush2.gif

Aš ten buvau ir pirkau DMC siūlus berods po 1,80 Lt. Pirkau tą savaitę, kai jie atsidarė.
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 11 22, 15:28)
Sveikos darbštuoles  4u.gif

Ar kam teko iš kauniečių apsilankyti kasiulų naujoje parduotuveje?  ax.gif Man įdomu ar parduotuveje tos pačios kainos, kaip internetineje ju parduotuveje?  g.gif Konkrečiai domina kiek kainuoja DMC siuliukai? Subludijau ir vienoje iš siūlų parduotuvių nusipirkau 20 spalvų po 2 lt  doh.gif Ir dabar galvoju ar negalejau pigiau kur rasti  blush2.gif

Prieš keletą savaičių pirkau naujojoje Kasiūlų parduotuvėje Kaune,tai DMC siūliukai buvo po 1,8 Lt.ir tai pigiausia,kiek buvau mačiusi kitose parduotuvėse smile.gif
Atsakyti
pasirodisiu su keliai naujausiais savo darbeliais rolleyes.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai gražūs darbai, Džeine 4u.gif
Atsakyti
Džeine
Biskornu konkurse aš balsavau už Jus ax.gif
Na tas biscornu tai laaaabai jau man wub.gif pats patčiausias buvo, na dar Dvi levandinis pakerėjo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kur kur kur kokie konkursai vyksta? Kur dar galima grožybių prisižiūrėti? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2009 11 22, 19:04)
Kur kur kur kokie konkursai vyksta? Kur dar galima grožybių prisižiūrėti?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Siuvineju kryželiu ir ne tik forume smile.gif
Nesi te prisiregistravus? blink.gif ? aš maniau kad esi blush2.gif
Atsakyti
Kaip jau kažkas čia sakė - internetas siaubingas laiko rijikas. Per visus forumus nesisklaidau irnesakyk.gif nebent jei kas nors kur nors schemų užrodo hihihi.gif
Pasižiūriu savo mėgstamas temas ir keliauju pasiuvinėti... jei dar laiko lieka hihihi.gif
Bet supermamos fotokonkursuose išreiškiu savo pilietinę nuomonę
Atsakyti
Džeine, tavo darbeliai thumbup.gif thumbup.gif
labai mieli ir nematyti zuikiai biggrin.gif o kas iš jų bus?

biskorniuką insimylėjau tik pamačius wub.gif dailus ir žaismingas 4u.gif
Atsakyti