Atėjau pasiguosti ir paprašyti patarimo
Jau kaip užkniso prasiskaičiavus ardyyyti!!! Atsikirpau kanvos dviems kalėdinėms kojinėms iš karto, kad patogiau būtų mano didelį lankelį užsidėt. Schemas atsispausdinau, kanvą susibraižiau, čiki viską pasiruošiau. Čia mano ketvirtas darbelis, jau gudri galvoju būsiu. Kur ten
Tiek nedaug išsiuvinėjau, jau du kartus ardžiau, bet ką tik atrastas promachas visai sudiorgino
Visai pamiršau, kad viena kojinė 10 kryželių trumpesnė. Nuo jos ir pradėjau. Siuvinėjau ploteliais, po tą pačią spalvą, atradau, kad daug smagiau, kai nespalvotoje schemoje tuo momentu siuvinėjamus simbolius išspalvini bet kokia ryškiai išsiskiriančia spalva iš kitų - taip lengviau visus išsibarsčiusius kryželius surankioti (spalvotą schemą patogiau retkarčiais tik kompe pasižiūrėti). Na ir skaičiavau - kur arčiau nuo viršaus, tai nuo viršaus, jei arčiau nuo apačios, tai nuo apačios. Štai dabar ir atradau, kad 10 langelių juosta man per vidurį Senio Šalčio įsiterpusi. Jau norėjau visai mesti tą kojinę ir pradėti kitą, bet pagalvojau, kad dar sėkmingai aš čia suklydau, galima senio batus prailginti - jie juodi be jokių šešėlių. Senis didelis, turėtų sueiti
Gal galit merginos pasipasakoti, ką darote jūs, kad išvengtumėte prasiskaičiavimo? Klijuojat schemų lapus, kad nereikėtų sklaidytis, vieną su kitu derinti? Numeruojat linijas ir ant kanvos taip pat kaip ir ant chemos? Siuvinėjat griežtai viską iš eilės? Labai prašau pasidalinti savo patirtimi