Na ir praplepėjot per porą dienų - vos pasivijau
Kioske > labai gražus darbas
Libaja > rožės įrėmintos dar gražesnės
O
paukščiuko ir
Im-bear projekto grožis - net žodžių trūksta
QUOTE(liepsnike @ 2009 11 16, 15:18)
Niekas nera privaloma. Nori dek stilka, nenori nedek. Tik (bent jau pas mus) reikia perspeti, kad stilko nedetu.
Kad nedėt stiklo galima, tai viskas aišku
Bet klausimas kiek praktiška ir kaip žiūrisi - ir man labai įdomu, gal turit kas darbų rėmintų su pasportu ir be stiklo?
Ar bendras vaizdas geras gaunasi, ar popierius nesudulka?
Aš irgi pavėluotai į klausimus atsakysiu
1.
Megstamiausias medziagos tipas - aida, linas - rezultatas ant lino pakeri, bet man ir ant Aidos smagu siuvinėti...
2.
Megstamiausias tankis. Aida -16, linas - 28
3.
Megstamiausia tema siuvinejimui- sunku pasakyt
Man labai gražu gėlės - bet ir kitokie paveikslai "užkabina"
4.
Megstamiausias dizaineris (-iai, firma)- Dimensions, Maia, Sweetheart Tree (į šiuos dizainus kol kas dar tik seilę varvinu
)
5.
Ko niekada nesiuvinetumete?- Nuotraukos. Na niekaip nesuprantu, kam ją siuvinėt
6.
Kiek grubiai procentais darbu pasiliekate sau, o kiek isdovanojate?- Apie 50% kol kas lieka
Įtariu, kad ateity liks mažiau....
7. Kiek laiko siuvinejate?- neužilgo bus 2 metai. Tik kad to laiko ne marios - per savaitę tik kelis vakarus ištaikau po porą valandų prisėst
8. Ka manote apie siuvinejimo zurnalus?- Man patinka, labai smagu pavartyti, ir siuvinėt iš žurnalo man smagu
Lietuviški galėtų būt ir įdomesni, bet perku iš solidarumo
Kad nebūtų kaip su mūsų šeimos pamėgtu Scientific American lietuvišku leidimu - nustojoleist, nes per mažai kas pirko....
9.
Is kur semiates ideju?- Kaip ir dauguma - daugiausiai pamatau forumuose
10.
Kodel siuvinejate? Man tai nerealus atsipalaidavimo būdas
Kai draugės pažiūrėję į darbus pasako, kad neturėtų kantrybės tokiam smulkiam darbui -atsakau, kad man tai tarsi savotiška meditacija... Nuima visą dienos stresą, nuramina - pats siuvinėjimo procesas man labai patinka.